Nature Inn in Port Klang, Selangor
Beach Resort

10 Beach Resorts in Port Klang, Selangor: A Guide to the Most Stunning Stays

Port Klang, Selangor, Malaysia is a beautiful place with stunning beaches, crystal-clear waters, and swaying palm trees. It’s no wonder that many people choose to vacation in Port Klang, Selangor.

If you’re looking for a luxurious and relaxing beach resort nearby, you’ve come to the right place. Here are 10 of the best beach resorts in Port Klang, Selangor:

Nature Inn in Port Klang, Selangor
Nature Inn in Port Klang, Selangor

Best Beach Resorts in Port Klang, Selangor

Première Hotel

  • Address: Bandar Bukit Tinggi 1/KS6, Jalan Langat, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (2007)
  • Phone: +60 3-3325 6868
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

5 Replies to 10 Beach Resorts in Port Klang, Selangor: A Guide to the Most Stunning Stays

  1. Lokasi yg berhampiran ke Airport. Hotel yg bersih dan harga berpatutan. Lokasi pilihan bila kami transit ke semarang.

  2. 2 kali dpt iron x function. 1st dpt iron plug longgar dan tercabut. Ke-2 dpt iron langsung tak menyala dan air meleleh keluar dr iron..waiting for new iron taken no long (times) bilik ok dan selesa cuma iron tu sebelum letak kt bilik please check.. Bahaya boleh mengakibatkan renjatan elektrik atau terbakar???

  3. Servis Hotel terbaik, perkhidmatan pelanggan memuaskan dan memberikan keselesaan untuk tetamu. Hotel yang cantik dan bagus untuk Menginap. Terbaik

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Essential Beach Resort Packing Guide

A beach resort vacation promises sun-kissed days, sandy shores, and the soothing sound of ocean waves. As you embark on this idyllic journey, proper preparation and packing are key to ensuring a memorable and stress-free stay. From sun protection to beach attire, this comprehensive beach resort packing guide will help you pack everything you need for a delightful and relaxing beach getaway.

1. Sun Protection Essentials

Sunscreen is your best friend at the beach. Pack a high SPF sunscreen to shield your skin from harmful UV rays. Don’t forget to bring lip balm with SPF protection and a wide-brimmed hat to shield your face from the sun. Sunglasses with UV protection will also help keep your eyes safe and comfortable.

2. Swimwear and Cover-ups

Pack your favorite swimwear to enjoy the beach to the fullest. Whether it’s a swimsuit, bikini, or board shorts, choose comfortable and stylish options. Don’t forget to bring cover-ups like lightweight sarongs or beach dresses for strolling around the resort or lounging by the pool.

3. Beach Towels and Blankets

While most beach resorts provide towels for poolside use, having your own beach towels is handy for sunbathing on the sand. Consider bringing a beach blanket for picnics or relaxation on the shore.

4. Beach Bag

A spacious beach bag is essential for carrying all your beach essentials. Look for a durable and water-resistant bag that can hold your sunscreen, water bottle, books, snacks, and other personal items.

5. Comfortable Footwear

Pack a pair of comfortable flip-flops or sandals that are easy to slip on and off. These will be perfect for walking on the sand and around the resort. If you plan to do water activities like snorkeling or kayaking, consider bringing water shoes for protection.

6. Lightweight Clothing

Opt for light and breathable clothing suitable for warm beach weather. Pack shorts, T-shirts, sundresses, and comfortable outfits for casual resort wear.

7. Beach Accessories

Bring along some beach accessories to enhance your experience. Consider packing a beach umbrella for shade, a portable cooler for keeping drinks cool, and a beach mat or chair for lounging by the water.

8. Reusable Water Bottle

Stay hydrated throughout your beach resort stay by bringing a reusable water bottle. Many resorts have water stations where you can refill your bottle, reducing plastic waste.

9. Entertainment and Gadgets

Don’t forget to bring your favorite beach read, e-reader, or magazines for relaxation. If you enjoy capturing memories, bring a waterproof camera or a waterproof phone case to snap photos in the water.

10. Personal Care Items

Remember to pack personal care items like toiletries, medications, and first aid essentials. Aloe vera gel or after-sun lotion can provide relief for sun-exposed skin.

With this beach resort packing guide, you’ll be fully prepared for an unforgettable and enjoyable stay at the beach. Packing the essentials such as sun protection, swimwear, and comfortable attire will ensure you have a stress-free vacation. So, grab your suitcase, head to the beach resort, and let the waves carry you into a rejuvenating and blissful experience.

Top 10 Beach Resort Options in Port Klang, Selangor

Nature Inn in Port Klang, Selangor
Nature Inn in Port Klang, Selangor

Amverton Cove Golf & Island Resort

  • Address: Jalan Pulau Carey, 42960 Pulau Carey, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1830)
  • Phone: +60 3-3123 3888
  • Website:
  • Reviews:
    Nz balqis✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Waterpark ni best sangat sebab ade gelongsor berlampu, memang lain daripada yang lain. Sangat recommended. Nak bawak kanak-kanak pun senang sebab aktiviti kanak2 memang banyak. Kena datang awal sebab ramai orang hehe. Memang berpatutan dengan harga yang saya bayar. Kalau nak menginap pun boleh tapi saya tak menginap sebab rumah dekat hehe. Boleh walk in untuk beli tiket!!
    mohd supian Idris✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Menarik tempat ni untuk datang cuti rehat hujung minggu ….boleh try waterpark juga
    Hadijah Siti✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Bilik yang selesa untuk kami sekeluarga.Makanan yang disediakan memang puas hati banyak pilihan untuk sarapan.Memang recommend untuk percutian keluarga.Taman tema sebelah je hotel anak tak sabar nak main dari waktu sampai.
    MOHAMMAD HAFIZ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Bersih dan selesa, tapi pihak pengurusan hotel tidak sepatutnya memberikan pengunjung lewat daftar keluar pada waktu sibuk seperti hari minggu dan cuti umum. Ini menyebabkan daftar masuk pengunjung baru lewat sehingga pukul 4 dan ada yang hampir 5 petang.
    RunningAddiction world
    11 bulan yang lalu
    Hotel mahal.. masuk waterpark kene bayar lagi.. waterpark skali masuk je, kalau dah keluar tak boleh masuk balik melainkan bayar lagi skali, jadi tak berbaloi la orang yang check in hotel..pelampung nk sewa mahal.. loker letak barang mahal..guna pulak system topup QR kod kalau nk bayar.. kaunter topup entah celah mana die letak… tmpt org nk duduk berehat pon sikit.. kalau cuaca panas terpaksa berteduh depan tandas.. kesian anak2… pegi tempat macam ni sbb ada waterpark tu… pastu bagi free activity yg kita tak sempat pon nk pegi sbb ada timing die bukak n tutup.. adoi la tempat cekik darah ni.. 5 tahun lagi bungkus laaa..

Portview Hotel

  • Address: 1, Jalan Sungai Aur, Kawasan 13, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (869)
  • Phone: +60 3-3163 1666
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    Muhammad Firdaus Darweez Bin Soffian✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Nice budget hotel , Pada pendapat saya hotel ini sangatlah sesuai untuk orang yang memerlukan bilik yang cantik , selesa dan bersih dalam harga yang murah . Staff disana sangatlah friendly dan sentiasa berbalas senyuman dengan semua orang yang datang . Lokasi hotel tidak terlalu dekat dengan laut akan tetapi laut hanyalah beberapa minit sahaja daripada laut ? keseluruhan tentang hotel ini adalah MANTAP !
    Mohammad Rabbani Bin Robert✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Saya suka hotel di sini, boleh oder cara online, bilik boleh borking, ada asbak, serbah lengkap, paling siok ada kopi sedia tinggal kc masak yg sudah sedia kelengkapan, ada meneral, air panas lengkap, tilam lembut, sangat memuaskan dari segi harga pula ikut bilik yg kamu mau, ada yg murah ada yg lebih mewah juga, ada meting rom dan lobi boleh jumpa investors dari jauh, klu mau bertanya pun pelayan tidak berat lidah mau jwb, klu bahasa isyarat pun boleh klu ada keperluan. Terjaga sampai siang pun pandai dia bagi masa lebih juga. Sentiasa bersih parking banyak. Boleh bawa keluarga juga sbb ada bilik yg mcm sebiji rumah semua ada lengkap dapur.
    Hanif Ahmad✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    First of all untk mencri hotel budge
    Memng sesuai ngam… N service ape semua luar n dlm hotel bagus nice puas hati?? yang paling penting tempat hotel ni tk beberapa sesak sgt
    Hafiz Hafizsha✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Ia adalah tempat hotel yang bagus untuk menginap pada hujung minggu jika anda ingin berjalan-jalan di sekitar Pelabuhan Klang.
    Areixx Gurlxx✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Bilik cantik bersih selesa .Harga berbaloi sgt. . Hotel dekat bandar tp nak pergi pantai tak jauh dalam 5 minit je. Mmg berbaloi . Staff semua friendly

Talents Motor Park Hotel – Pelabuhan Klang

  • Address: Lot 29700, Persiaran Raja Muda Musa, Kampung Raja Uda, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (464)

The Canvas Hotel

  • Address: Persiaran Batu Nilam 16, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (367)

Bloommaze Boutique Hotel, Klang

  • Address: 33, Persiaran Pegaga, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (91)

Hotel TLJ

  • Address: No 5227, Persiaran Raja Muda Musa, Kawasan 12, 42000 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (82)

Santorini Beach Getaway by EMG @ Trefoil Setia Alam

  • Address: No 2 Seksyen U13, Jln Setia Dagang AH U13/AH, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5)

Harta’s residence

  • Address: Jalan Pinang, Taman Palm Grove, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Crystal Crown Hotel

  • Address: 217, Persiaran Raja Muda Musa, Pandamaran, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (1718)

Hotel 99 Bandar Botanik Klang

  • Address: 47, Jalan Kasuarina 2, Bandar Botanik, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.4 (466)

That’s it for our list of the best beach resorts in Port Klang, Selangor! If you have any arguments or additional information, please leave a comment. We love to hear from our readers. And don’t forget to check out some of the other posts on Teknotuf for more travel inspiration. Happy beachcombing!