Pi Clinic in Alor Setar
Clinic

10 Clinics with Excellent Reviews in Alor Setar

Here is a list of the best Clinic in Alor Setar, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Klinik Selvam

  • Address: 1009 Komplex Tunku Abdul Halim, Jalan Teluk Wanjah, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (57)
  • Phone: +60 19-671 0255
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 7:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 8:00 PTG
Pi Clinic in Alor Setar
Pi Clinic in Alor Setar

5 Replies to 10 Clinics with Excellent Reviews in Alor Setar

  1. Doktor yg sangat bagus (soft spoken) dlm menangani, memberi pandangan serta rawatan yg sesuai kpd pesakit serta layanan staff yg peramah dan mesra..

  2. Jangan dtg sini buat SWAB RTK, Nnt result korang confirm +ve! Even xnampak line pn. Hari yg sama buat SWAB PCR result -ve dkt KKM pun klinik swasta ni declare +ve!

  3. Saya sangat suka dengan klinik Selvam ..cara mereka melayan dengan baik..doktor pun sangat sangat sporting ..saya kalau boleh bagi bintang lebih saya akan bagi 1 juta bintang..layanan mereka macam puteri diraja..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Understanding the Distinctions between Clinics and Hospitals

In Alor Setar, there are differences between clinics and hospitals, both in terms of the services they provide and the level of care they offer. Here are the key distinctions:

  1. Size and Complexity:
    • Clinics: Clinics are smaller healthcare facilities that typically provide primary care services and basic medical treatments. They are often run by general practitioners (GPs) and offer outpatient services.
    • Hospitals: Hospitals are larger and more complex healthcare institutions equipped to handle a broader range of medical services. They have various specialized departments and units, offering a wider spectrum of treatments and facilities, including surgical services and inpatient care.
  2. Services Provided:
    • Clinics: Clinics are usually focused on preventive care, minor medical issues, and general health check-ups. They can handle common illnesses, vaccinations, and routine medical examinations.
    • Hospitals: Hospitals can provide a wide array of services, ranging from emergency care and intensive care to specialized treatments like cardiac surgeries, organ transplants, and advanced diagnostics.
  3. Admission and Stay:
    • Clinics: Patients typically visit clinics on an outpatient basis, meaning they are treated and sent home the same day. There are some specialized clinics that might offer short-term observation, but most are not equipped for extended inpatient stays.
    • Hospitals: Hospitals have the capacity for inpatient care, where patients can be admitted for more extended periods, sometimes days or weeks, depending on the severity of their condition and the required treatment.
  4. Specialization:
    • Clinics: Some clinics may focus on specific areas, such as women’s health, pediatric care, or certain chronic diseases. However, most clinics provide general medical services.
    • Hospitals: Hospitals often have various specialized departments, such as cardiology, oncology, neurology, etc., each staffed by doctors and medical professionals with expertise in their respective fields.
  5. Facilities and Technology:
    • Clinics: Due to their smaller scale, clinics may have limited medical equipment and diagnostic facilities compared to hospitals.
    • Hospitals: Hospitals are better equipped with advanced medical technology and facilities, including imaging machines, surgical suites, and intensive care units.
  6. Cost and Accessibility:
    • Clinics: Clinics generally have lower consultation fees and may be more accessible in terms of location.
    • Hospitals: Hospital services can be more expensive, and major hospitals are typically located in urban areas or larger cities.

It’s essential to choose the appropriate healthcare facility based on the nature of your medical condition. For minor illnesses and regular check-ups, a clinic is often sufficient, while for more severe or complex medical issues, a hospital’s comprehensive resources are required. Always seek advice from healthcare professionals to determine the most suitable option for your needs.

The 10 Best Clinic near Alor Setar

Pi Clinic in Alor Setar
Pi Clinic in Alor Setar

MEDIKLINIK RAKYAT DR NAIM AHMAD ALOR SETAR 24 JAM

  • Address: Lot 5A No 111 Ampang Business Centre, Sultanah Bahiyah Hwy, 05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (43)
  • Phone: +60 17-222 2036
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    Saranya Som Chai✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Staff kaunter pendaftaran mesra dan cekap buat kerja..Doktor pun bg penjelasan yg baik mudah faham..
    Irfan Akhmal
    setahun yang lalu
    Datang 7.30 pagi, staff cakap doc takda lagi so tnggu lah , pkul 8.30 baru boleh masuk, consult dengan doc tak smpai 5 min, anak demam, suhu cek dkat luar ja, dia letak stethoscope belakang lepastu cakap dah, tekak, suhu apa pun tak check, mai tang bayaq ubat dia boleh letak sekali cool fever, kalau takat cool fever kedai runcit pun boleh beli..kita datang sbb dia 23jam ja tp kalau mcm ni servis memang not recommended at all.
    Nanie AJs✭✭
    setahun yang lalu
    Kami datang jauh2 sebab clinic display 23jam. Tapi Dr tukar shift and tiada dari 6am ke 9am. So, apa tujuan signboard 23jam kalau Dr takde nak attend patient? Kalau requirement kkm, clinic perlu live up to the requirement. At least Dr boleh dtg ada mcm passive call kalau ada patient
    Muhammad Zakwan Nafis Md Zain✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Haritu dtg sbb batuk teruk, ada demam sikit, buat saliva sendiri, jumpa Dr and bagi ubat, alhamdulillah 2-3 lps tu batuk makin kurang.. Dr explain details sbb viral fever..good explanations. Lokasi pn strategik??
    Eida Aiman✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Anak sy selesema aritu p spesialist kanak 2 kt sp bg ubat mkn tp xok jd risau kebetulan mak sdara kt alor staq ckp dokte naim bgus utk ank2 baby kahak try p mmg services layanan dokte cara rawatan mmg puas hati.. Tp tu la jauh la aloq staq noh..

Poliklinik Pertama Sdn. Bhd.

  • Address: 1009, Kompleks Sri Putra, Seberang Jalan Putra, Alor Setar, 05150, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (40)
  • Phone: +60 17-486 9768
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    Faheem Fawwaz
    5 bulan yang lalu
    Patient 2 org. Kena tunggu 1 hour+ .. Dr perempuan consult sambil main game ? dtg sbb demam . End up Dr bagi ubat gastrik.. more funny? won’t visit this clinic again.
    juliani harun
    9 bulan yang lalu
    Clinic paling terok, start dari receptionist sgt kurang ajar tanya “yea nak apa?” Untuk pelaut di alor setar clinic nie sj boleh buat. Nasihat saya untuk semua pelaut cari clinic lain yg berdekatan. Tak berbaloi pegi sini. Mintak copy resit boleh dia jawab tak boleh resit bagi sekali sj? Padahal dia tulis pakai tangan ja pun atas buku carbonize. The next day mesej jwb take time pulak? Sekejap ckp tak boleh? Sekejap ckp take time? So? Yg mana satu?
    Ajwad Nasrin
    setahun yang lalu
    buka kol 9 kol 10 bru boleh masuk kalau demam mau rebah lu
    蘇賜珠
    3 tahun yang lalu
    Talipon tak pernah angkat! Beratus kali talipon tak pernah pun ada jawab! Betul ke nombor talipon yang dipapar ni?
    c shuang✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Ia adalah pengalaman yang selesa bagi saya, kakitangannya prihatin dan Dr melayan saya dengan baik. Saya mengalami gastrik, berasa berasid dan ubat yang diberikan sangat membantu. Perkhidmatan ini bagus dan profesional, pasti akan melawat semula!

Klinik Metrocare 24 Jam

  • Address: No 56, jalan 3, Pekan Simpang Kuala, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (38)

Klinik Dr Fauzi

  • Address: No. 1514, Bangunan Lembaga Padi, Jln Tunku Ibrahim, 05000 Alor Setar, KedahNo. 1514, Bangunan Lembaga Padi, Jalan Tunku Ibrahim, 05000, Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (23)

Klinik Mico

  • Address: 70-A, Lebuhraya Darul Aman, Taman Tunku Habsah, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (20)

Dr.Ko Clinic

  • Address: 172, Ground Floor, Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid, Persiaran Sultan Abdul Hamid, 05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (12)

Klinik Sentosa Alor Setar

  • Address: 28, Lorong Putih 8, Taman Rakyat Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (12)

Maha Klinik Sdn.Bhd.

  • Address: 1587, Jalan Sultan Badlishah, Alor Star, 05000, Alor Setar, Kedah, 05050, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (9)

Tan Klinik

  • Address: 51, Jalan Putra, Alor Setar, 05150, Alor Setar, Kedah, 05100, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Klinik Alor Setar

  • Address: Taman Sultan Badlishah, 05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2)

Thank you for reading. You can visit the Alor Setar Directory to get more Clinic reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.