PULSE CLINIC - Bukit Bintang (Kuala Lumpur) | A Lifestyle Clinic in Kuala Lumpur
Clinic

10 Clinics with Top-notch Reviews near Kuala Lumpur

Discover the top-rated Clinic in Kuala Lumpur, Malaysia, recognized and praised by online customers.

The KL Sky Clinic

  • Address: B1-36-2 SOHO SUITES KLCC JALAN PERAK, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (497)
  • Phone: +60 10-276 3679
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 2:00 PTG
    Ahad: Tutup

PULSE CLINIC - Bukit Bintang (Kuala Lumpur) | A Lifestyle Clinic in Kuala Lumpur
PULSE CLINIC – Bukit Bintang (Kuala Lumpur) | A Lifestyle Clinic in Kuala Lumpur

5 Replies to 10 Clinics with Top-notch Reviews near Kuala Lumpur

  1. Susah nak dapat Doc yg jujur dan straight forward dekat klinik skrg ini.Terima kasih kerana bagi pencerahan secara betul kepada pesakit.Good job team KL Sky Clinic

  2. Dr Roland seorg doktor yg sgt jujur dlm menjlnkan tugasnya dan saya terhutang budi kpdnya….terbaik

  3. Terima kasih kepada Doktor Roland yang selalu memberi maklumat yang benar,jujur,berani dan mempunyai sikap keprihatinan terhadap masyarakat tentang suatu isu serta tidak mementingkan diri dan selalu sanggup tanggung risiko demi menyuarakan kebenaran.Doktor Roland yang terbaik dan saya doakan kesejahteraan buat doktor dan Klinik Sky.

  4. Doktor yang sangat baik jujur dan amanah suasana klinik yang selesa semoga lebih ramai doktor seperti ini di malaysia

  5. Dr Roland sangat jujur dan ikhlas memberi nasihat demi kesihatan diri kita, anda akan rasa kos rawatan yang diberi memang sangat berbaloi dan jauh dari harga sepatutnya..Tahniah The KL Sky Clinic

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Average Cost of Clinic Services in Kuala Lumpur

The average cost of clinic services in Malaysia varies depending on the type of service provided. However, in general, the cost of clinic services in Malaysia is lower than in other countries in Southeast Asia. Here are some examples of the cost of clinic services in Malaysia:

  • General practitioner consultation: RM 50 – RM 100
  • Specialist consultation: RM 100 – RM 200
  • Blood test: RM 50 – RM 100
  • Urine test: RM 20 – RM 50
  • Medications: RM 10 – RM 50

The cost of clinic services in Malaysia can also be covered by health insurance. If you have health insurance, you can contact your insurance company to find out how much your insurance will cover for each type of service.

Here are some tips for saving money on clinic services in Malaysia:

  • Visit clinics that offer discounts for patients with membership cards
  • Visit clinics that offer free consultation services
  • Buy medications at pharmacies that offer discounts
  • Use credit cards that offer discounts for healthcare services

By following these tips, you can save money on clinic services in Malaysia and get quality healthcare.

The 10 Best Clinic near Kuala Lumpur

PULSE CLINIC - Bukit Bintang (Kuala Lumpur) | A Lifestyle Clinic in Kuala Lumpur
PULSE CLINIC – Bukit Bintang (Kuala Lumpur) | A Lifestyle Clinic in Kuala Lumpur

Klinik Asia Jalan Alor

  • Address: 88, 亚罗街, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (226)
  • Phone: +60 11-5172 7890
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Mithun Mithun ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Sini punya staff semua sangat helpful.. Lagi kita dtng pon semua ubatan murah, sini punya doctors pon sngt baik, saya dtng Malaysia 6 tahun, bila saya sakit saya terus jumpa doctors sini,, so saya suka clinic ini… Kalau saya punya kawan kawan sakit, saya terus ckp about muc clinic,,, saya ckp jumpa doctors muc clinic,,,, terima kasih bainak sini punya doctors and staff sini🙏🙏
    By jujue zara
    3 bulan yang lalu
    I just feel so uncomfortable. Macam mana klinik masih buka waktu renovasi? Keadaan bersepah, berdebu. Kita datang nk sihat tapi bole jadi sakit balik datang sini. I feel so kesian dekat staff mereka . Macam mana bole rasa selesa dengan keadaan mcmtu , kalau i memang tak selesa .
    By Miss Athierah ✭✭
    11 bulan yang lalu
    Ok laa harga berpatutan untuk PCR test for 1person hanya RM140.. first time pegi staff semua ok n friendly sngt..but kali kedua buat ada satu staff tu agak kurang sopan dengan customer.. yg lain still ok ja.. esoknya, result kul 3 lbh ptg baru dapat.. yg first pg² kul 11am dh dpt result. Agak kecewa laa sebab buat no passport sy salah.. kali kedua plk salah Date of birth anak saya..
    By Ani Ani ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Staff bernama ifa Sanger bagus bagi maklumat dan jelas
    By Dheo’s Han
    setahun yang lalu
    This is the worst clinic I have ever been. Staff are not educate with common courtesy. That’s why people said, working environment is important. 2 people at the counter but doesnt know how to educate each oter. Both idiot. Long story short. Idiot. Stars should be -10. KIta melayu ni at least ada la budi bahasa sikit bila bercakap. Tahu cakap sorry klau salah. Ni sorry pun xde. Dah kena tegur pun nk menegakkan bnde yg basah. dh salah tu salah la. org kelantan ckp benok. Org kedah ckp bodo piang. ckp jer la sorry bukan susah pun. ego tinggi sngt. bukan nk ckp psl level tpi mmng ni ke level awak kerja sini. Mohon Baiki sikap awk kerja tu. otak tu cuci dgn air zamzam. Lagi satu, org bangsa lain pun manusia tau. Jgn sbb dia bangsa asing awk layan like S***. 不要来这家诊所。工作人员是白痴。不懂得尊重病人。

The KL Clinic (Rohas Perkasa)

  • Address: Rohas Perkasa, Mezzanine Floor East Wing, No. 9, Jalan P. Ramlee, Wilayah, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (204)
  • Phone: +60 3-2166 0395
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Nazarudin Ahmad ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Tempat santai dan lokasi tempat berdekatan jika ingin melawat atau jalan jalan terutama klcc
    By Priti Patel ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Saya melihat bahawa orang ramai mempunyai banyak perkara yang tidak baik untuk dikatakan tentang klinik ini, tetapi secara peribadi saya tidak mempunyai apa-apa selain getaran dan ulasan yang baik untuk klinik. Saya pergi ke sana dua kali, sekali kerana mata saya kering dan kedua, untuk masalah saraf di pergelangan tangan kiri saya. Wanita di kaunter itu sangat cerewet dan peramah. Doktor juga baik. Kedua-dua kali saya pergi, klinik kosong dan saya menerima rawatan dengan cepat. Saya ada bertanya kepada mereka tentang ulasan google yang buruk dan saya merasakan bahawa mungkin pesakit mempunyai masalah mereka sendiri dan mengharapkan royalti 5 bintang rawatan dari klinik hanya kerana mereka mempunyai insurans korporat. Sesetengah orang mungkin terlalu cepat menilai. Secara peribadi, saya telah dilayan Ok dan tidak mempunyai masalah. Bukan bot. bukan semakan berbayar. Hanya Jane Doe biasa
    By Farhan khan ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Klinik terbaik sebagai ekspatriat di sini di KL, doktor sangat berpengalaman dan melayan anda dengan baik. Saya berasa sangat sedih kerana klinik tidak dibuka pada hujung minggu
    By Katherine Tan
    5 bulan yang lalu
    Saya mengalami sakit perut dan perlu mendapatkan nasihat doktor dan rawatan perubatan dengan segera. Tetapi klinik itu menerima lebih 30 pemeriksaan perubatan dan temu janji penggalak apabila saya melawat. Jururawat berkata saya perlu menunggu semua ppl selesai menjalani pemeriksaan perubatan dan booster sahaja akan merawat saya, atau bertanya semula selepas 2 jam. Mereka tidak pernah menganggap untuk mengutamakan rawatan kepada orang yang sakit. TUHAN MERAHMATI!
    By Nur Khaisiyah ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Klinik ini adalah cadangan mutlak. Kakitangan yang baik dan pelbagai rawatan.

Poliklinik Mallal (ENT/GP/XRAY)

  • Address: Jalan Travers, Brickfields, 50470 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (152)

Klinik Plaza

  • Address: 2nd Floor, 56B, Jln Bukit Bintang, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (62)

The KL Clinic (UBN Tower)

  • Address: 2nd floor, Ubn Tower, 10, Jalan P. Ramlee, Kuala Lumpur, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (59)

Queens Medical Clinic

  • Address: Jalan Pinang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (27)

PULSE CLINIC – Bukit Bintang (Kuala Lumpur) | A Lifestyle Clinic

  • Address: 61A, Jln Sultan Ismail, Bukit Bintang, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (27)

Klinik Kiara

  • Address: 127, Jln Imbi, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (25)

Klinik TAR

  • Address: 329, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Chow Kit, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (20)

Klinik Cheah

  • Address: 200, Jalan Tun Sambanthan, Brickfields, 50470 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (17)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Clinic in Kuala Lumpur, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!