Kl
Kuala Lumpur

Cari 7 Cafe Pilihan di Seremban, Malaysia

Explore the top-rated Cafe in Seremban, Malaysia, meticulously curated based on positive reviews from satisfied customers on Google My Business.

Just Koffea

  • Address: Seksyen B, Uptown Avenue, 368, Jln S2 B15, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (1354)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: Tutup
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:00 PTG
The Coffeeholic in Seremban
The Coffeeholic in Seremban

5 Replies to Cari 7 Cafe Pilihan di Seremban, Malaysia

  1. Mari singah sini mkn mlm tengah hari petang dan malam, memang siok bagaikan vip di layan service di sini semua pelayan mesra dan baik hati suka senyum dan suka gurau juga, makanan jgn tanya lah memang sedaplah harga per Oder berpatutan dan likasi yg bersih, tidak nampak cela aura negeti smua pun oroma positif, saya puas hati dan saya suka.

  2. Kafe ini terdapat pelbagai jenis makanan sebagai contoh waffle bagi sesetengah pelanggan , Wafflenya adalah antara waffle yang mempunyai rasa yang unik dan sangat sedap dimakan . Jadi bolehlah cuba waffle di kafe ini. Dan jangan risau staff dia kafe ini sangatlah ramah dan bersifat profesional , very very thumbs up 💪😚

  3. Di Uptown Avenue di Seremban, antara pelbagai jenis kedai makan dan perniagaan lain, terletak Just Koffea. Kafe itu jelas kelihatan kerana ia hanya bersebelahan dengan Restoran Korea Daorae dan mempunyai papan tanda besar. Oleh kerana banyaknya tempat letak kereta di jalanan, tempat letak kereta mudah didapati, terutamanya pada waktu malam sepanjang minggu.

  4. Just koffea nama tempat,tempat yang ideal untuk pergi makan-makan,buat birthday party,jamuan,makan tengahari…pasti best bila teman2 ikut sama pergi,the best dinner serving,pasti berpuas hati dgn makanan disini.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cari cafe terbaik di sekitarmu, mulai dari kota Putrajaya, Kuala Lumpur, hingga Cheras. Jangan lewatkan peluang untuk menikmati authentic coffee yang disajikan di pusat metropolitan Malaysia ini.

The 7 Best Cafe near Seremban

The Coffee Bean & Tea Leaf

  • Address: No. 9-G, Gerbang Seremban, off, Jalan Sungai Ujong, 70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (536)
  • Phone: +60 6-760 6891
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 1:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 1:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 1:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 1:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 1:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 1:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 1:00 PG
  • Reviews:
    ina 07✭✭✭
    seminggu yang lalu
    tolong update masa buka dan tutup kedai. sy dtg utk stay sampai pukul 1 pg… tp pukul 12 tgh mlm dah kene halau blek… geramnya kalo tahu x dtg td.
    Amirah Yusuf✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Makanan sodap, berbaloi & pueh hati. Suasano menarik, cantik & lawa2. Boleh amek gambar estektik kek sini.
    Fezz Fiera✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Staff bagus n mesra pelanggan… 👍🏻👍🏻👍🏻 Best lepak sini.
    khairul azmi✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    mantap coffee ngam rasa asia..tempat sangat selesa..
    Rafidah Mg✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Barista yang terlatih. Bancuhan pun sedap. Layanan kepada pelanggan memang terbaik

N9 Container Cafe

  • Address: 99, Persiaran S2 B1, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (527)
  • Phone: +60 19-990 3044
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00–11:00 PTG
    Selasa: 4:00–11:00 PTG
    Rabu: 4:00–11:00 PTG
    Khamis: 4:00–11:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 2:00 PTG, 4:30–11:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 2:00 PTG, 4:30–11:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 2:00 PTG, 4:30–11:00 PTG
  • Reviews:
    Fatihah Safien✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Makanan best. Spegeti salted eggs with soft crabs sedapp, recommend utk di cuba. Hrga berbaloi dgn mknn. Sy gi ahad mlm isnin, parking agak terhad. Dlm kedai meja mkn bykkk lagi available, nak mkn belah tingkat atas pun boleh(tangga kecik), tp sy dkt bwh je, sbb ada stoller .. mmg concept kontena ala2 garden gitu
    Saiful Rodzali✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Aglio olio grilled chicken sangat sedap. Portion pun puas hati. Jus tembikai sangat refreshing. Suasana yg estetik dan landskap yg menarik di bahagian luar kedai 💯👌🏻 Kalau sampai nismilan lg, 100% akan repeat! Sangat recommended
    wahidah mahmud✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Datang makan Malam dari JB…sangat terkejut dengan portion makan die amatla banyak..menyesal order makan sama sbb xdpt nk abiskan semua..tapi smua makan sedap especially Hawaiian Chicken Quesadilla..sesuai utk family dinner cuma kena parking tepi jalan sbb parking terlalu terhad.
    Hazuwan Shariff✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Dari 2019 support cafe ni. Mmg sgt sedap. Wife ckp kekalkan chef yang ada. Makanan makin lama makin sedap makin berkualiti. Environment bersih tenang dgn pokok pokok. Mmg terbaik. 5⭐️ kalau anak mintak pizza itik.tau dah dia nak makan mana.. Menu wajib duck quesadilla
    Noor Azlan✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Suasana dan setting yang best. Sesuai untuk sambutan hari istimewa. Makanan sedap terutamanya smoked duck aglio olio. Servis pun boleh tahan cepat.

Bros Cafe

  • Address: 131, Jalan S2 B4, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (324)

Coffee and Dreams S2

  • Address: 199, Jalan S2 B14, Uptown Avenue Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (319)

The Coffeeholic

  • Address: Section B, 250, Jalan S2 B12, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (294)

Bunga & Gula Seremban 2

  • Address: 386, Jalan Haruan 4/1, Oakland Commercial Centre, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (252)

Chars Cafe

  • Address: .278, Jalan S2 B12,, Jalan S2 B6, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (237)

Thank you for reading. You can visit the KL Directory to get more Cafe reviews and rating compilations troughout Kuala Lumpur Malaysia.