Kavy Sugary Studio in Butterworth
Bakery

Discover the Most Popular 10 Bakery in Butterworth

Discover the top-rated Bakery in Butterworth, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Bread History (Raja Uda)

  • Address: 6959, Jalan Raja Uda, Raja Uda Industrial Estate, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (160)
  • Phone: +60 4-323 2170
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 9:00 PTG

Kavy Sugary Studio in Butterworth
Kavy Sugary Studio in Butterworth

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Bakery in Butterworth

  1. Kegemaran utama untuk kek dan kek mini mereka! Juga pastri dan roti mereka. Anda mendapat apa yang anda bayar. Tetapi tidak akan pernah membeli makaroni itu lagi. Ia mungkin bukan kepakaran mereka. Saya akan berpegang kepada semua yang lain. Sila daftar keahlian untuk mata?

  2. Tempahan kek tersuai untuk banyak kali. Harga yang berpatutan dan kek adalah sangat hebat! Rasanya hanya mencecah not kanan lelangit saya. Sebelum Sejarah Roti, saya tidak pernah memberi banyak perhatian kepada kek. Sentiasa menjadi kegemaran besar

  3. Kecewa!!!!
    Bintang hari jadi belum potong kek, berani nak potong !!!!!!
    Dan sikap kakitangan harus diperbaiki!!!
    -Raja uda, cawangan butterworth!!!!

  4. Membeli pelbagai roti dan pastri untuk dibawa pulang.

    Makanannya okay secara keseluruhan. Chicken siew pao agak sedap dengan isi yang sedap. Pastri karipap adalah sangat mengelupas tetapi agak kering, dan nisbah inti kepada pastri agak rendah. Kedua-dua pastri ini juga sejuk, walaupun berada di dalam kabinet dengan amaran tentang panas.

    Gadis yang melayani kami kelihatan seperti tidak mahu berada di sana dan terpaksa dipanggil beberapa kali sebelum dia mengalihkan pandangan dari telefonnya untuk membantu kami dengan enggan.

  5. Sebut saja sehari nak ke sini beli roti
    Teruk betul perangai layanan, staff perempuan cina yang saya jumpa
    Haha saya ke sini nak beli roti, bukan nak menyusahkan awak, kalau awak jumpa customer yang buat awak tak puas hati hari ni atau apa-apa terjadi kat awak yang buat awak rasa teruk, awak tak patut layan semua orang macam ni Pengguna, awak tak patut letak mood anda bekerja untuk menghadapi setiap pelanggan
    Bos perlu menyelaras dengan teliti sama ada terdapat sebarang konflik di kalangan pekerja. Saya telah membuka begitu banyak kedai, dan saya juga telah membuka kedai roti. Sikap pekerja di kedai tidak pernah begini. Beritahu saya bahawa pekerja di kedai saya mempunyai sikap perkhidmatan sedemikian, dan saya pasti akan mendapat peluang untuk bertanya dan berkomunikasi.
    Saya tidak pasti sama ada terdapat salah faham di kalangan pekerja atau apa, tetapi anda tidak sepatutnya meletakkan mood seperti ini kepada pengguna. Saya masuk untuk membeli roti, jadi saya berhutang beberapa juta, okay?
    Tanya topping gula merah dia ada kerang tak
    Malah apabila dia bertanya sama ada dia mempunyai kad keahlian, dia bercakap dalam nada provokatif.
    Tetapi semua pekerja di kedai saya pasti akan membuat saya dimarahi hingga mati
    Jangan sekali-kali melihat penampilan atau menggunakan siapa anda untuk melayani orang lain

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Butterworth

Kavy Sugary Studio in Butterworth
Kavy Sugary Studio in Butterworth

Poly Bakery

  • Address: 4144, Jalan Bagan Luar, Bagan Luar, 12200 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (58)
  • Phone: +60 16-444 0253
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 8:15 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Hariaty Hussin ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Kenal Poly Bakery Masa Umur 5 Tahun.. Yang Paling Tak Boleh Lupa Bun Ikan Bilis.. Rasa Tak Berubah Walaupun Dah 40Tahun Masa Berlalu..Kalau Turun Bagan Wajib Singgah Sini
    By NOOR AZURA BT ABDUL HAMID ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Puding mAngo, AgAr-AgAr, minerAL wAter , kek #baikpunya
    By Sarawanan Krishnan ✭✭✭✭✭
    Saran Kesnin)
    Kek di sini sedap & murah! Boleh cari kek reka bentuk lama di sini. Swiss roll sedap dan kek lapis pandan pun sedap. Harga di sini masih berpatutan sejak lawatan saya ke Butterworth (2023) baru-baru ini
    By gee unise ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Saya suka makan kek dan roti lama mereka sejak saya kecil Sebuah kedai pastri zaman dahulu di Beihai, dari kecil hingga sekarang, hiasan kedai masih sama, tetapi perniagaannya sangat bagus, setiap kali pergi membeli, ramai pelanggan tetap tempatan ☺️
    By Satish Kumar ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    The Awesome Bakery… Setiap Hari Lahir Saya Tempah Kek Di Sana.. Beberapa Gambar

Kedai Kek Mokcik Wan

  • Address: 12, Jalan Mohd Saad, Kampung Bagan Jermal, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (55)
  • Phone: +60 13-588 2488
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:30 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 11:30 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 11:30 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 11:30 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 11:30 PG – 6:30 PTG
    Sabtu: 11:30 PG – 6:30 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Mimi Zulkafli ✭✭✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Tktau yg ke berapa kli beli . Sedap berpatutan dr beli Secret Recipe kek benyaii. Hrp bykkan lg design . Staf yg rmbut pjg tu bgus
    By Rizal Ghazali ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Kek budget murah2 mampu milik tak menyesal beli, berbaloi dan puas hati. Ada pelbagai pilihan kek budjet yang sedap serta kek boleh design mengikut kehendak selera pembeli. Sesuai untuk hari lahir atau apa2 sahaja event, tak rasa mual makan. Selalu akan datang beli di sini paling kurang 2 bijik sekali beli memang puas hati. Boleh bayar guna cash atau EWallet amat memudahkan.
    By Zaida Abd rahim ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Terbaik..peramah..yg penting murah dan shedappppp…borong skli 5..kengkawan pny pasal
    By Nur Izwani ✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Harga berpatutan sekitar RM10-RM15. Untuk custom mahal sikit. Tapi staff dan owner disana tak berapa friendly.
    By Nur Musfirah ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Kek sedap,krim kek tak tebal sgt saya suka❤️ harga berpatutan 👍🏻⭐⭐⭐⭐⭐

Mama Kuih 妈妈糕

  • Address: 23, Lorong Cengal 3, Taman Cengal, 13400 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (37)

Ooi Kee Bakery Sdn Bhd 黄记饼家

  • Address: 6141, Jalan Raja Uda, Taman Bunga Raya, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (15)

Kavy Sugary Studio

  • Address: 4910, Jalan Kampung Benggali, Kampung Benggali, 12000 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (11)

Avenues Bakery

  • Address: 6186, Jalan Ong Yi How, Taman Perindustrian Teras Jaya, 13400 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (2)

Cakery Bakery Trading

  • Address: 16, Jalan Bunga Raya Merah 2, Off Jalan Raja Uda, Butterworth, 12300, 13000 Butterworth, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

HIDAYAH BAKERY’S HOMEMADE

  • Address: 465, Jalan Heng Choon Thian, Kampung Benggali, 12000 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Mapple Leaf

  • Address: ong yi how, Jalan Raja Uda, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (125)

Summer Dessert Bakery

  • Address: no. 3, Tingkat Mawar, Taman Mawar, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (118)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bakery in Butterworth, please leave a comment below. We would love to hear from you!