Syarikat Cempaka Bakery in Kuantan
Bakery

Discover the Most Popular 10 Bakery in Kuantan

Here is a list of the best Bakery in Kuantan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Kula Cakes

  • Address: 96, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1215)
  • Phone: +60 17-971 1396
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 6:00 PTG

Syarikat Cempaka Bakery in Kuantan
Syarikat Cempaka Bakery in Kuantan

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Bakery in Kuantan

  1. Hari Jumaat, time dia bukak pukul 11am pun dah ada orang beratur ? Kalau nak cepat, boleh scan QR Code Beepit tu, buat payment online and then collect je kat kaunter tingkap belakang. Tak payah beratur kat depan, itu yg nak order dine in atau nak take away manually. Queue dia lama juga la sbb ada satu kaunter je and service is a bit slow. Tapi Mango Cheesecake tu mmg terbaik and paham sangat kenapa ramai yg sanggup beratur ?

  2. If u ever come to Kuantan, don’t forget to visit Kula Cakes. They sell the best Mango Cheesecakes in town. Sebelum masuk kena queue dulu and boleh scan dulu QR yg diorang tampal dekat cermin kedai untuk scroll menu menu yg ada. So by the time sampai dalam boleh terus order apa yg kita nak beli. The price range is very affordable. Bought 4 types of cakes tak sampai pun RM50. Dekat sini pun ada jual air jugak if you come to dine in. But yes, the mango cheesecake is loveeeee ???? sedap ye dia punya mango sauce tu pun. Kedai lain tak dapat sedap macam ni. Sebelum balik memang kena singgah lagi sekali untuk buat stok.

  3. First try. Sedap..harga sgt berpatutan. Mango,RV & Pavlova ? PGM pun sedap. Mohon tambah menu untuk minuman.

  4. Rasa diaa okay. Mango cheese cake diaa sedap. Tiga2 dessert ni sedap. Hehe. Tpi kene tabah beratur laa

  5. Cake sedap especially mango cheesecake dia. Kdang kna beratur panjang untuk bli cake. Tp untuk takeaway scan qr code dan boleh pickup 5min later. Ruang mmg yg antik dan lawa untuk instagrammer

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Kuantan

Syarikat Cempaka Bakery in Kuantan
Syarikat Cempaka Bakery in Kuantan

King’s Bakery

  • Address: A263, Lorong Seri Kuantan 47, East Coast Garden, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (585)
  • Phone: +60 9-568 1718
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 9:30 PTG
  • Reviews:
    By lanayana1 ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Kalau gi kuantan ,memang singgah sini nak beli Portugese egg tart, SEDAP & CRUST RANGUP !! Banyak lagi pilihan pastry,roti & cake..Rambang mata !
    By Jue Ahmad
    8 bulan yang lalu
    Kek n pastry sedap. Tapi staff service adalah sgt teruk yg pnh sy pergi. Sy minta kotak n tlg potongkan pizza dan sy nak byr utk servis..staff asyik cakap TAK BOLEH. KAMI TAK BOLEH POTONG dengan nada yg very RUDE.. Staff macam ni tak patut berada dihadapan!
    By farhana farra
    7 bulan yang lalu
    Staff very rude. Tolong train la staff tu. Kita cakap elok2 pun nak cakap mcm tengah period. To King’s Bakery management, pls send your staff untuk upgrade communication mereka dengan customer.
    By vidya mohamad ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Banyak pilihan, sesuai untuk pengemar roti.
    By Sarah Zulkarnain
    setahun yang lalu
    Tulis pkl 9 pgi buka.. pergi 2 tempat pkl 9.30 xbuka².. dh la jauh kot dtg cri roti… Sedih pulak rasa…. Sia² je

Wild Flour Bakehouse

  • Address: A4118, Ground Floor, Jalan Kubang Buaya, 25250 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (178)
  • Phone: +60 9-565 4881
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Anas ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Croissant almond dia sedap tetapi agak manis. Sedikit kecewa tak dapat makan croissant sebab belum siap walaupon datang awal. Pilihan pastry okay.
    By S Z ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Pastry dia sedap². Cruffin dia kata tghari baru ada. Pagi xde lg. No dine in. Cashless only.

    Harap SOP boleh improve. Sbb skrg dia bg masuk 1 org shj. Korg dtg 1 family, still seorang shj boleh masuk. Take turn la sorg² masuk pilih😅

    By NZ
    setahun yang lalu
    Boleh sorang je masuk. Kek xde. Buang masa. Xboleh bayar by cash. Tak payah buang masa dtg. Yg viral tu semua sampah semata. Buang masa.
    By NHR BIZ SOLUTIONS ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Menarik
    By Salmie Kamaludin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sedap

Intan’s Oven Bakery & Cafe

  • Address: No. 3, Bangunan LKNP, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (127)

Mamasab Bakery Kuantan

  • Address: No. A, Mahkota Idaman, 27 & A-29, Lorong IM 14/1, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (49)

QrinaSweetz Kuantan Cakes & Pastry

  • Address: 55, Jalan Kubang Buaya, Taman Mewah, 25250 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (43)

Panaderia Cakes Tok Sira

  • Address: A6238, Lorong Tok Sira 46, Taman Teluk Cempedak, 25050 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (30)

Carnation Pastry

  • Address: A89, Jalan Bukit Setongkol, Taman Bukit Setongkol Indah, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (29)

Kings Confectionery Kuantan 2

  • Address: A 201,, 13, Lrg Pandan Damai 2/206, Perkampungan Indera Sempurna, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (13)

Venice Cake House

  • Address: no.59, Jalan Besar, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (8)

Summer Bakery Shop

  • Address: 92, Jalan Air Putih, Kampung Air Puteh, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (7)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bakery in Kuantan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags