Happy Angel Cake House Sdn Bhd - HQ in Teluk Intan
Bakery

Discover the Most Popular 10 Bakery in Teluk Intan

Discover the top-rated Bakery in Teluk Intan, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Happy Angel’s Cake House Sdn. Bhd. – KFC Branch

  • Address: 31, Jalan Mahkota, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (77)
  • Phone: +60 16-321 8234
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 8:30 PG – 9:00 PTG

Happy Angel Cake House Sdn Bhd - HQ in Teluk Intan
Happy Angel Cake House Sdn Bhd – HQ in Teluk Intan

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Bakery in Teluk Intan

  1. kenapalah sushi roll cepat sangat habis!!! Roti semua sedap tapi kek macam tak seberapa sangat. Recommended blueberry cheese tart and sushi roll. Superb!!

  2. Kek yang sedap dan sedia menerima semua design kek yang di minta
    .cuma staff kura ng mesra pelanggan.

  3. Pengalaman saya jadi pelangan di Hapoy Angel’s dari saya bujang hingga sekarang dan anak sulung saya pun bekerja disitu.

  4. Banyak kek sedap dan lawa sampai ade yg sanggup x makan mcm nk buat perhiasan jee ???

  5. Sebelum berpindah kesini…?pergi ke Happy Angel berdekaran di Pekan Bidor…?dah hampir tak kenal sebabnya sebelum ni tak banyak bahan2 bakery… selama ? tak pergi kesana…rupanya dah ada banyak perubahan…maaaakkkk aaaiiikkkkk…suungguh banyak bahan2 bakerynyaa…sedo tak sedo…hampir separuh masa dok ralit memutar2 dalam kedai tu…beli bahan2bakery…sooo…apalagi jangan peningkan kepala cari bahan bakery…cari je di Happy Angel Bidor …cawangannya juga ada disini…TELK INTAN…??? depan dengan BANK BSN…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Teluk Intan

Happy Angel Cake House Sdn Bhd - HQ in Teluk Intan
Happy Angel Cake House Sdn Bhd – HQ in Teluk Intan

Happy Angel Cake House Sdn Bhd – HQ

  • Address: 9, Jalan Sithambaram Pillay, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (54)
  • Phone: +60 5-621 2725
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    By Mohd nizam Bin mohd sapari ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Happy angel cake, kedai kek ,roti semua ada di jual di sini menjadi tumpuan semua lapisan masyarakat tempatan
    By Salleh Huddin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Boleh la …
    By sakura group ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Kedai roti terbaik di Teluk Intan dan antara yang terbaik di Malaysia.

    Mereka juga mengeksport deko berasaskan gula buatan tangan ke Singapura.

    By ESCAR ONG ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Persekitarannya cantik, bersih, kemas dan selesa, dengan pelbagai pilihan pencuci mulut dan kek, kedai pencuci mulut yang hebat
    By Kimmy Haq
    5 bulan yang lalu
    Mahal dan kebanyakan roti langsung tak sedap Dan bahan yang digunakan pastinya bahan yang murah & yang paling mengecewakan ialah cheese tart, tiada rasa manis.. Better u change the name of sugar tart.. I’m tukang masak pastri dan saya tahu rasanya. U can make better then this.. Kedai tu dah lama ada nama.. Tapi kualiti fail. Kualiti mesti lebih baik dan terpelihara kan?

Kedai Kek Viralicious Teluk Intan

  • Address: Jalan Wah Keng Jooi, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (15)
  • Phone: +60 19-466 2615
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 2:00 PTG
  • Reviews:
    By Muhd Fitri ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Harga berpatutan….services friendly…kedai mudah untuk dicari👍🏻👍🏻👍🏻😁
    By Hafizi Alias ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Kek yg sedap, harga yang berpatutan. Sapot #BMF
    By Hanisah Jalil ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Anda boleh menemui kek buatan sendiri yang lazat di sini. Saya cadangkan anda membuat tempahan dahulu dan mengambil kerana tidak banyak pilihan kek yang tersedia jika anda masuk ke kedai roti.
    By Koknam Cheong
    4 tahun yang lalu
    Ia adalah tempat yang paling tidak sesuai untuk membuka kedai pastri ini di pintu masuk dan keluar kasino.
    By Hanie ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    harga mampu milik, sedap, produk muslim

松茂餅家 CHOP SOONG MONG

  • Address: 100, Jalan Wah Keng Jooi, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5)

Sugar Treats

  • Address: 8-G, Jalan Intan 4, Bandar Baru Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Hub Mamasab Bakery & Cosmetic Teluk Intan

  • Address: 27, Lorong Beringin 2, Taman Jaya, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Red Blue Ribbon

  • Address: Simpang Tiga Ulu Dedap Jalan Seberang Perak, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Qaseh Aina Bakery’s

  • Address: No 54, Lorong Raz Intan 2, Taman Raz Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Kak Zai Homemade Cake

  • Address: 187, Lorong Mutiara 3, Taman Intan Mutiara, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Dnurul Bakery

  • Address: No.35, Lorong 1, Taman Melor, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Australia Bakery

  • Address: No. 12, Jalan Changkat Jong Batu 4 Medan Rethna, Perak, 36000 Teluk Intan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bakery in Teluk Intan, please leave a comment below. We would love to hear from you!