Lim Ko Pi in Ipoh
Breakfast

Discover the Most Popular 10 Breakfast in Ipoh

Discover the top-rated Breakfast in Ipoh, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Kedai Makanan Nam Heong

  • Address: 2, Jalan Bandar Timah, 30000 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (3607)
  • Phone: +60 12-588 8766
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 5:00 PTG

Lim Ko Pi in Ipoh
Lim Ko Pi in Ipoh

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Breakfast in Ipoh

  1. kedai makanan ini menjual berbagai juadah. juadah yg sgt istimewa adalah kuih campuran adunan tepung dan telur kemudian di bakar dlm oven ( kuih tat) manakala minuman white coffeenya memang tiada tandingnya. haruman bau kopi sgt membuat anda terliur.
    kedai ini terletak di corner lot bwrtentangan dgn pansapuri 20 tingkat di kawasan old town ipoh.
    datang dgn teman atau sekeluarga utk merasai kehebatan white coffee sebenar.

  2. Memang sedap rasanya unit boleh pergi Lain kali tapi disebabkan tak boleh join in tak berapa sedap harap-harap lain kali boleh datang dan ini baru boleh feeling song song

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Ipoh

Lim Ko Pi in Ipoh
Lim Ko Pi in Ipoh

Chang Jiang White Coffee

  • Address: 7, Jalan Windsor, 30250 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (3329)
  • Phone: +60 5-253 8896
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Suhardi Yaacob ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Roti bakar dan telur separuh masak terbaik
    By Tieha Shah ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    kopi harga murah dan sedap
    By Hoo Chung ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Sebuah kopitiam untuk kopi yang sedap. Makanan di sini tidak ada yang istimewa tetapi masih cukup lazat. Ada 2 buah kedai, yang tepi jalan sebelah kiri francais manakala rumah sebelah kanan terus adalah yang original. Bahagian luar kedai mempunyai suasana hari tua. Di dalam rumah ada kedai menjual kopi mereka dengan rasa yang tersedia. Tempat letak kereta adalah terhad dan datang awal atau bersedia untuk menunggu agak lama. Akan mengesyorkan untuk datang awal sekitar 8 30 pagi untuk sarapan pagi.
    By Kai Yong ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Roti bakar dan kopi yang menakjubkan. Pasti berbaloi untuk datang dan merasainya. Roti bakar adalah bintang pengalaman kami. Kopi masih manis walaupun kami memesan kurang manis. Lain kali akan order kurang manis.

    Mereka juga menjual produk kopi segera mereka di sana.

    Tempat letak kenderaan disediakan di kawasan sekitar. Agak rambang tapi ada pokok rambutan kat tempat parking tu.

    Terdapat anjing-anjing comel yang menyejukkan badan di luar.

    By Verniss Yee ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempat yang selesa, teduh dan selesa untuk anda melepak dan bersantai atau menghabiskan hari anda di sini. Kopi yang sedap dan makanan yang sedap. Perlu mencuba roti bakar tempatan atau dengan telur separuh masak untuk pilihan anda. Walaupun di tempat letak kereta yang sempit, dalamannya cukup selesa. P/S: mereka pun ada main-main sendiri tuangkan minuman kopi sejuk yang sesuai untuk bumerang post 😉.

Suhaimi Cafe

  • Address: 11, Jalan Kledang Raya 22, Taman Alkaff, 30100 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1484)
  • Phone: +60 12-442 8832
  • Opening hours:
    Isnin: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Khamis: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Jumaat: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Sabtu: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Ahad: 7:45 PG – 1:00 PTG
  • Reviews:
    By Siti Mardhiyah Z ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Nampak Dari luar kedai, agak kecik 🤣 Tapi masuk dalam, wow luasnya yee.. Makanan/menu dia tak banyak sangat pon.. disebabkan untuk breakfast, sis kurang makan nasi pagi2, so order la roti telur goyang sengkaya. Tak sangka besar sangat rotinya 😂 affordable price laa .. Makan satu tak cukup tapi nak habiskan yang kedua, tebeng jgk. 🤭

    Staff, service smua okk !~

    By er hamna ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Kena datang awal. Kitorang (7 dewasa, 1 budak) sampai pukul 8pg mcm tu, ada seat lg. By the time keluar pukul 9 lebih tu tengok orang dah beratur panjang dekat luar. Menu semua puas hati. Kena tunggu sikit makanan tu biasalah. Kopi vietnam no.2 (robusta) sedap gila. Nak order take away, tak sempat plak sebab nak kena tunggu lama. Takpelah next time lah
    By Nur Afiqah ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Alhamdulillah tadi pagi sempat breakfast dgn kawan lama! This is my second time breakfast dekat Suhaimi Cafe. Kawasan bersih. Kalau dekat dalam kedai ramai, korang semua kena beratur dahulu dekat luar & waiter akan panggil apabila ada meja kekosongan. Tapi jangan risau dekat luar disediakan kerusi untuk korang duduk sementara tunggu meja kosong.

    Dah duduk dekat meja nanti, korang kena isi dekat slip order disediakan. Tick and tulis lah apa yang korang nak makan. Once dah tick apa korang nak then terus pergi kaunter untuk pembayaran. Pembayaran hanya diterima secara “CASH” ya 😆 No debit card or paywave 😊

    Yang bawa kids, don’t woryy baby chair juga disediakan okay 😘 Paling best kedai ni ada menu untuk kids juga.

    Overall semua okay! Staff pun membantu. Kawasan pun bersih. Food & price pun okay 👍🏻

    By Nabila ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Queue panjang sebelum boleh dapat meja. Harga berpatutan, tak murah tak mahal sangat. Makanan sedap. Kecuali western food, rasa dia biasa je. Air kopi ais pun sedap.
    By Lyana Yana ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Banyak org kata mkn sini best. Masa datang org x ramai. Kena duduk luar dulu, nanti baru diorg panggil masuk. Walaupun org x ramai, tapi makanan sampai agak lambat. Menu biasa2 je pada sy. Xde lah byk sgt pilihan. Sbb viral kan… kena lah try..

Kedai Kopi Sin Yoon Loong

  • Address: 15A, Jalan Bandar Timah, 30000 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1467)

Restoran Thean Chun

  • Address: 73, Jalan Bandar Timah, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (1301)

Lim Ko Pi

  • Address: 10, Jalan Sultan Iskandar, 30000 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (657)

Salmah Kopitiam Ipoh

  • Address: 92, Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (656)

Addon White Coffee Ipoh

  • Address: 49, Jalan Raja Musa Aziz, Kampung Jawa, 30450 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (603)

Just Say Cafe《西》

  • Address: 20, Jalan Lau Ek Ching, Kampung Jawa, 30300 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (329)

Six And A Half Cafe

  • Address: 5A, Jln Pusat Perdagangan Canning 2, Pusat Perdagangan Canning, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (326)

Aud’s Cafe

  • Address: 97, Jalan Sultan Yusof, 30000 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (304)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Breakfast in Ipoh, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags