One Billion Restaurant in Seremban
Breakfast

Discover the Most Popular 10 Breakfast in Seremban

Discover the top-rated Breakfast in Seremban, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Warung Bambam

  • Address: No 95, Kampung Chedang, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (1447)
  • Phone: +60 19-733 6022
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PTG

One Billion Restaurant in Seremban
One Billion Restaurant in Seremban

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Breakfast in Seremban

  1. Breakfast sini memang best. Disarankan datang awal sebab waktu operasi 7 pagi hingga 12 tengahari je. Payment pulak boleh pakai cash dan QR.

    Recommended to try the Nasi Lemak Bambam and Roti Bakar Telur Goyang. Servis pantas dan friendly walaupun queue panjang.

  2. Datang masa pagi² tahun baru. Beratur panjangggg… Tapi lepas 10minit ja dah dapat meja untuk makan. Makan sarapan ada macam macam. Order nasi lemak. Rasa ok ok. Bukan lah paling sedap tapi boleh la layan. Panas-panas… Servis pula best. Order, dalam lima minit ja tunggu walaupun ramai lagi orang beratur menunggu makan. Servis sangat efisyen. Harga ok ok, masih berpatutan

  3. Superb!!! First time dtg terus jatuh cinta.. Esok terus dtg lagi..

    Utk yg first time nak dtg, org agak ramai so kene beratur dlu, ada kerusi nk duduk sementara tunggu dlm 10-15min.
    Weekday org kurg ramai so boleh duduk makan terus.

    Overall makan sume terbaik! Special menu nasi lemak bambam. Fuh! Terbaik.

    Very recommended.

  4. Saya datang pada kul 11. Service yang laju tapi masih mintak maaf sebab lambat serve. Nasi lemak sotong & lontong sedap. Untuk air pulak, kuantiti ais & air memang sesuai. Ais x terlampau banyak & x terlampau sedikit. Staff pulak semua friendly. Terbaikk

  5. Tolong lah datang Warung BamBam ni. Walaupun ramai orang, tapi servis dia pantas. Staf staf warung ni peramah dan sangat helpful. Waiting time untuk meja 1 minit je walaupun ramai orang. Nasi lemak sotong – sambal pedas manis sedap?. Roti jala kari ayam – roti jala lembut , kuah kari ayam tak pekat tak cair sangat. Lontong pulak – okay rasa lemak lemak kuah lodeh dia tu. Harga mampu milik ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Seremban

One Billion Restaurant in Seremban
One Billion Restaurant in Seremban

Togather Cafe

  • Address: 298, Jalan S2 B13, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (939)
  • Phone: +60 6-601 0462
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 11:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 11:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 11:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 11:00 PG – 1:00 PG
    Sabtu: 11:00 PG – 1:00 PG
    Ahad: 11:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Striker FCS ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Kafe yang agak kecil dengan tempat duduk terhad di sini. Banyak pilihan makanan dan minuman terutamanya menumpukan pada gaya HK. Persekitaran agak santai dan selesa. Agak sesak pada waktu puncak. Harga agak berpatutan. Kakitangan sangat membantu.
    By ginny h ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Pergi makan tengah hari dengan kawan-kawan. Suasananya hebat dan kakitangannya ramah. Julat harga dianggap berpatutan untuk bahagian besar yang diberikan. Atas pengalaman bersantap yang hebat. Pasti mengesyorkan. Sila tempah meja sebelum tangan!
    By Ashley ✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Apa yang kami cuba: – Milo T-Rex: nampak menarik, anak saya sangat menggemari bola choc. – Nasi Goreng dengan daging tengahari & kepak ayam: Rasa seperti yang diharapkan – Sup Lala dengan Mee Sua (didatangkan dengan Telur Rebus yang dibelah dua & Kepingan Taukua dengan Sos Cili Thai: Ingin lebih banyak wain ditambah. rasa ok (sedikit lagi pada sisi rasa msg) – Signature Fried Chicken with Curry sauce & rice for the price of RM 16.90, ia adalah hidangan berbaloi yang didatangkan bersama telur rebus separuh & taukua bersama sos cili Thai. – Makanan Kanak-Kanak (beberapa kentang goreng, 5 ketul nugget ayam & 4 keping jika sosej.

    Saya rasa dapur terlepas tempahan pasta kami (Spagethi Aglio Olio Smoked Duck/ Salmon fillet/ Luncheon Meat). Coz kami perasan bahawa meja datang jauh selepas kami mula mendapatkan pesanan mereka dan beberapa dihidangkan pasta juga. Kami perlu bertanya kepada pelayan sekurang-kurangnya 3 kali sebelum kami dihidangkan 2 daripada 3 pesanan spageti kami.. Apabila salah seorang pelayan datang bertanyakan sama ada tempahan habis-habisan telah diterima, memberitahunya tentang pesanan terakhir yang hilang iaitu spageti Aglio olio dengan daging makan tengah hari & mengingatkan permintaan untuk tidak pedas (untuk kanak-kanak). Tetapi apabila ia datang, ia masih mempunyai kepingan cili di dalamnya dan sudah tentu anak itu merungut. Pelayan menawarkan untuk menukar pesanan tetapi kami tidak mahu menunggu lagi untuk yang seterusnya untuk dihidangkan jadi lil kiddo juz menghabiskan 2 keping daging makan tengah hari. Tetapi mereka dengan rela hati menawarkan untuk membatalkan ini jadi kami tidak perlu membayarnya. Jadi sekurang-kurangnya kami tidak meninggalkan kafe itu dengan marah.

    Diperhatikan dalam menu bahawa birthday babies of the month akan mendapat sesuatu yang percuma, jadi kami meminta untuk itu Taro balls muah chee untuk Januari birthday babies 😊

    By chua yin yin ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Persekitaran yang bagus, makanan yang lazat, kakitangan yang mesra, gembira dapat makan malam di sini. Tempat yang sesuai untuk berkumpul keluarga atau rakan. Pasti akan melawat lagi~
    By Williams Yee ✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Bahagian makanannya besar dan suasana keseluruhannya tidak sesuai untuk bersantai dan berbual-bual. Mereka mendapat banyak pilihan F&B dan harganya berpatutan. Ordered nasi lemak ayam berempah, one bit French toast, and milk tea with ice baldi. Minuman dalam baldi ais boleh menjadi lebih baik. Coz minumannya tidak begitu sejuk walaupun kami menyimpan teh susu sehingga tamat makan.

Restoran Anjung Selera Seremban 2

  • Address: 597, Jalan Haruan 4/8, Oakland Business Center, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (849)
  • Phone: +60 19-223 5292
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 4:30 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 4:30 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 4:30 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 4:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 7:00 PG – 4:30 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 4:30 PTG
  • Reviews:
    By Mr K ✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Banyak pilihan. Sedap, tapi tak teringat2. Sangat sederhana untuk level nismilan.

    Sbg penggemar makanan melayu aku nak kongsi 1 hal: tukang masak melayu yg handal biasanya tak bukak warung/kedai makan.

    Jadi, stop food hunting. Ziarahlah saudara mara kalian .

    By Yana Yani ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Asalnya nak ke restoran lagi satu yang berdekatan. Tapi too crowded. So kita pun try restoran ni. Ramai juga orang, tapi tak lama tunggu meja kosong.

    Untuk first timer, Ok la. Not bad in term of rasa, service, kebersihan dan harga. Pilihan menu pun pelbagai. Rambang juga mata nak pilih menu. Mujur ada harga diletakkan. Baru tersedar dan berada di landasan yang betul. Haha

    Selera orang pelbagai, tapi pada saya, ok aje. Give a try

    By Princess InSide ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    masakan tengahari yg banyak pilihan sampai rambang mata nak ambil yg mana. mmg penuh waktu makan tengahari. semua sedap dan puas hati makan.
    By HELMET OYEN ✭✭
    5 bulan yang lalu
    Harga tak biasa..masakan biasa2..pelayan laki yg montel buat xtau ja meja bersepah..panggil buat tak nampak..boleh la kalau lapar sgt dan suka lauk berjenis-jenis..
    By Ai Studio ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    lauk pauk memang banyak dari sarapan sampai makan tengahari masakkan N9 n lain² meja pon banyak masalah parking terhad n berbayar ok untuk kereta

The Muffin House

  • Address: 277, Jalan S2 B12, Uptown Avenue Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (775)

7 Warna Kopitiam 七記茶樓 (Seremban 芙蓉)

  • Address: 69, Persiaran S2 B2, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (333)

Bros Cafe

  • Address: 131, Jalan S2 B4, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (312)

One Billion Restaurant

  • Address: 227, Jalan S2 B10, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (271)

Hard Wood Kafe

  • Address: No 60, Lot 48, Persiaran S2 B2, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (267)

Wong Fook Kopitiam

  • Address: 118, Jalan Dato Bandar Tunggal, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (250)

Old Town White Coffee

  • Address: G14, Ground Floor Seremban Prima, Lot 4973, Jalan Dato Bansar Tunggal, Negari Sembilan., 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (153)

Wah Nam Laksa

  • Address: 130, Jalan Tuanku Antah, Seremban, 70100 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (127)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Breakfast in Seremban, please leave a comment below. We would love to hear from you!