The BRGR - Georgetown Penang in George Town
Burger

Discover the Most Popular 10 Burger in George Town

Here is a list of the best Burger in George Town, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Spade’s Burger

  • Address: 302, Jalan Burma, Pulau Tikus, 10350 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (1219)
  • Phone: +60 4-229 2888
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:30 PG – 10:00 PTG

The BRGR - Georgetown Penang in George Town
The BRGR – Georgetown Penang in George Town

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Burger in George Town

  1. orang lain berkata tempat ini adalah pilihan yang selamat untuk burger dan saya bersetuju sepenuhnya dengan itu. Saya pernah mencubanya sekali di outlet SS 15 mereka, pengalaman buruk. memberi peluang kepada kedai asal – dan saya cukup berpuas hati. kedai disimpan dengan baik dan tempatnya bersih. burger tidak mengapa (mereka menawarkan daging babi! mata tambahan) tetapi memandangkan saiz patty mereka, beberapa hidangan akan menjadi hebat – akan menambahkan sedikit kedalaman pada rasa. roti adalah agak terlalu keras, adakah ia sisa dari hari lain atau hanya dimaksudkan untuk menjadi seperti itu? kentang goreng adalah baik tetapi sos keju agak terlalu pekat dari segi konsistensi. akan lebih baik jika konsistensi seperti sos rahsia mereka – yang agak bagus saya akui.

  2. Burger yang sangat baik. Makan di sana untuk mendapatkan kentang goreng yang paling segar. & Jika anda mengambil Porket mereka (nugget babi) anda boleh berpegang pada pilihan daging lembu untuk burger. Satu-satunya perkara yang hilang ialah pilihan untuk milkshake di tempat ini.

  3. Burger yang sangat halus, jika tiada gigi juga boleh makan dengan mudah.
    Kakitangan berpengetahuan dan mesra.
    Tempatnya selesa. Harga = Rasa.
    Pilihan isi semula adalah baik.
    Banyak tempat untuk parking.

  4. Mengapa perlu membayar burger M prosperity di mana anda boleh mendapatkan yang lebih baik di sini ?
    Suka burger dan sos yang sesuai dengan cincin bawang!
    Kakitangan mesra dan suasana santai. Sesuai untuk makan bersama keluarga.

  5. Sebagai satu-satunya francais burger yang menghidangkan burger babi, kualiti di sini adalah konsisten seperti biasa.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near George Town

The BRGR - Georgetown Penang in George Town
The BRGR – Georgetown Penang in George Town

The BRGR – Georgetown Penang

  • Address: 85, Jalan Nagor, 10050 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (783)
  • Phone: +60 16-925 9263
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00–10:00 PTG
    Selasa: 12:00–10:00 PTG
    Rabu: 12:00–10:00 PTG
    Khamis: 12:00–10:00 PTG
    Jumaat: 12:00–10:00 PTG
    Sabtu: 12:00–10:00 PTG
    Ahad: 12:00–10:00 PTG
  • Reviews:
    By fitreeiah ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Ni kunjungan kedua. Agak kecewa sebab masa saya pi tu bukan ramai pun tapi soft shell crab tu dihidangkan agak over cook & ada bahagian belum masak. Mungkin api besar sangat kot. Kalut2 nak siapkan. Yang lain okay. Patty dia sedap. Rasa macam xdak sinki. Tu yang pakai glove dia bagi tu. Staff friendly. Lepas order, bayar, dapat drinks, nanti makanan siap depa panggil guna no di resit kita tu. Bangun pi amek makanan, enjoy your foods. Harga standard la bagi saya…
    By imanina izzati ✭✭✭✭✭
    SiMox)
    Burger dia sedap, patty dia berasa gila flavour.. makan tu btui2 knyg.. fries dia pon ad 3plihan masa kita choose set or ala cart☺️.. my ptner rasa agk rugi x try burger double tu dia plih cheesy aus tu☺️.. nak repeat nxt time masa snggah penang.. confirm la repeat , cek pon nk try hat len.. space kedai tu agk limited klau mai ramai so rasa boleh kot bt reservation klau nk mai ramai..
    By pokuan teoh ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Cheese Kaw Kaw Curly fries sama dgn Mekdi fries Chicken Patty tebal skali Harga berbaloi Halal!
    By Syamimi Muhammad ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sedap sangat, chicken patty dia juicy dan sedap! Burger yg ada soft shell crab tu memang recommended! Cuma meja agak limited. Kedai dia kecil aje..
    By Fitri Ismail ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Restoran burger yang sangat padu. Kami order Soft Shell Crab Burger with Aus Beef dgn UFO Burger( Squid + Chicken Patty). Memang padu 👍. Worth every penny org cakap. Restoran bersebelahan dengan kedai aiskrim Urban Artisan yang famous tu. Bolehla cuba try test jugak. Apapun, satu pengalaman makan yang best di sini. Akan repeat 😋

Street Grill – Burger Bakar

  • Address: 126, Jalan Sungai Pinang, George Town, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (775)
  • Phone: +60 12-671 1050
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00–10:00 PTG
    Selasa: 5:00–10:00 PTG
    Rabu: 5:00–10:00 PTG
    Khamis: 5:00–10:00 PTG
    Jumaat: 5:00–10:00 PTG
    Sabtu: 5:00–10:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Hakimah Ramli ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Burger bakar paling sedap pernah makan setakat ni. Harga range RM 12.80 untuk double beef. Add on cheese meleleh lagi. Rasa daging resepi sendiri. Sedappp serius. Wajib try ! 👍
    By SAKTHI DEVA
    2 tahun yang lalu
    Burger yang teruk awok makan pertama kali di hidup awok..bueek🤢🤮🤢 muntah dah mkn burger,harga pun Mahal cekik leher,quantity,quality semua out ciplak,taste pun macam burger rosak 3 hari punya. Really fedup..
    By Yayan ridzuan ✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Kena beratur dulu baru order. Makanan tak test makan lagi dok ada dalam raga mai buat kad touch & go dulu. Sejuk dah rasanya. Satg makan baru buat review skli lagi.
    By joemasry yazit ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Hadir tanda sokongan, Alhamdulillah senang hati makan burger Bakar yg sedap bersama tambahan cheese leleh.
    By Mohamad Khairi ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Bagi fist time nak cuba.. Wajib cuba burger ayam cheese… Terbaik dari yang lain..

Junk Cafe

  • Address: 1, Jalan Pintal Tali, George Town, 10100 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (534)

burgersaurus

  • Address: 10, Lorong Chulia, George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (53)

Alan Burger Gurney Corner

  • Address: 42, Persiaran Gurney, Pulau Tikus, 10250 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (48)

Pulau Tikus Burger

  • Address: Solok, Jalan Moulmein, Pulau Tikus, 10350 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (23)

Nazz Burger

  • Address: 134-86, Jln Penang, George Town, 10000 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (11)

Raja Burger Malaysia

  • Address: 172, Solok Gurney 1, 10250 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (8)

Burger Hoods

  • Address: 1-G-1 Tmn Sri Pinang, Jalan Veterinari, George Town, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (8)

Weld Q Burger

  • Address: Lim Jetty, 5 Pengkalan Weld Depan bangunan mara, 10300 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

Thank you for reading. You can visit the George Town Food Directory to get more Burger reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.