BIDOSSS PORK BURGER STATION in Miri
Burger

Discover the Most Popular 10 Burger in Miri

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Burger in Miri, Malaysia.

Don’s Burger Permyjaya

  • Address: phase 6, Jalan Astana, Bandar Baru Permyjaya, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (970)
  • Phone: +60 14-960 0254
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 9:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 9:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 9:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 9:00 PG – 12:00 PG

BIDOSSS PORK BURGER STATION in Miri
BIDOSSS PORK BURGER STATION in Miri

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Burger in Miri

  1. burger mrka trbaik.. cuma cba buat dgn lebh cepat.. supaya.. customer tdk tunggu lma..

  2. Servis lembap…menunggu classic burger ajak mok 2 jam. resit lambat produce. kak ya orang beri servis di dining hall 1 orang, dalam kitchen lebih 7 orang..ya pun lambat. Manager sik peka dengan lambatnya servis dan burger dipolah.

    paling teruk, sik da satu orang pun minta maaf kepada customer2 yang dah lama menunggu. ada anak di kereta, kalau antara maghrib isyak customer islam bergaut mok solat, yang baru balik kerja kelaparan…

    nampak lengang sikit, manager dan pekerja don pergi polah bulatan tepi jeraya parking motor hisap rokok. Kedei ya dinding kaca, nampak bah. mun orang ada snap gambar ktkorang…nang hbis tutup kena saman dengan MOH hisap rokok dekat dengan premis dan sik jaga sop.

  3. Kedai burger Premium yang cantik dan bersih sesuai untuk aktiviti lepak bersama rakan-rakan dan keluarga. Burger berkualiti yang sangat sedap. Lokasi senang dilalui dan banyak lot parking untuk kereta.

  4. buger memang sedap2 semua..kalah mcd..nasi arab pon boleh tahan…cuma nasi cheese dengan nasi ori tu saya tak recommend untuk try,kombinasi rasa nasi dan ayam tu cam tak kena dan tak masuk ditekak saya ..air dia pon x de pilihan sangat air tin sahaja…kalau nak makan beger sangat2 recommended

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Miri

BIDOSSS PORK BURGER STATION in Miri
BIDOSSS PORK BURGER STATION in Miri

BURGER FM

  • Address: 806-809, Jalan Bintang Jaya 2, Bintang Jaya, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (270)
  • Phone: +60 16-249 6431
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By APIK ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Nyaman makanan ctok guys. Mostly semua menu nya pake makan 2 or 4 orang dengan harga yang aku rasa berbaloi lah x juak mahal ne.
    By Benz Reyes
    5 bulan yang lalu
    tggu order lama..dah nasi xda🤷‍♀️
    By mohd nor mohamed ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Puas hati mkn kat sini,murah la pada mcd ,daging kambing dia tebal ,nama dia double lamb special combo,baru 21.90 rasa nya
    By Siti Noor Hasmah ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Nasi Lemak Crispy so yummy!
    By Alya Dil ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    memang power lh..sedap sangat..layanan pon terbaik

Grasso Burger Joint (Piasau)

  • Address: 621, Jalan Datuk Muip, Jalan Piasau Jaya 1A, Phase 1, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (208)
  • Phone: +60 12-851 9561
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 5:00–11:00 PTG
    Rabu: 5:00–11:00 PTG
    Khamis: 5:00–11:00 PTG
    Jumaat: 5:00–11:00 PTG
    Sabtu: 5:00–11:00 PTG
    Ahad: 5:00–11:00 PTG
  • Reviews:
    By Wadd Khun ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Niceeeeeeee food.. Cuma laksa sarawak dia manis pulak😅
    By Safwan Shukor ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    burger terbaik di miri
    By alfian abdullah ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Nggu beduit.bala mcm paaukan pola sepak
    By Abu Hanifa ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Burger nyaman di miri
    By haidir2 wasli
    5 tahun yang lalu
    indah khabar dari rupa.

The MC’s Wok (Marina Square)

  • Address: 59Street, Marina Square, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (182)

Grasso Burger Joint (Marina)

  • Address: 1987, Ground Floor Marina, Phase 2, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (176)

Matmagic Burger

  • Address: 5590, Jalan Maigold 3C Lorong Jati 1, Taman, Jln Desa Senadin, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (85)

Han’s Burger

  • Address: Lorong 1a Lot 1278, Lutong, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (71)

Smashed Burger

  • Address: Block C, Wireless Walk, Jalan Merpati, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (35)

Alai Burger

  • Address: 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (32)

BIDOSSS PORK BURGER STATION

  • Address: 8200, Jln Dato Permaisuri 1B, Taman Permai, Bandar Baru Permyjaya, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (6)

Burger Hunter Miri

  • Address: Lot 370, Jln Anting 1, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (5)

Thank you for reading. You can visit the Miri Food Directory to get more Burger reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags