DNisz Burger in Pasir Gudang
Burger

Discover the Most Popular 10 Burger in Pasir Gudang

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Burger in Pasir Gudang, Malaysia.

Burger Crispy Pattaya Viral

  • Address: lot 3130, Jalan Muafakat, Kampung Pasir Putih, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (77)
  • Phone: +60 13-776 7525
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 11:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 11:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 11:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 11:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 11:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 11:00 PG – 2:00 PG

DNisz Burger in Pasir Gudang
DNisz Burger in Pasir Gudang

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Burger in Pasir Gudang

  1. Mempunyai ruang yang selesa dan santai. Tidak sesuai jika hari hujan atau terlalu panas.

  2. Burger not bad. Tapi apa yang aku tak suka is bila pekerja MAIN MAIN sampai order aku tersilap , tak pasal pasal aku kena tunggu smula DEKAT SEJAM YE dengan kebulor nye. Bukan sekali ya , DUA kali !! sebelum ni dah kena sekali. Benda sama jadi bila pekerja main main , terjerit jerit , menyanyi memekik sampai buat keje pun x focus. Nak meniaga tolong disiplinkan pekerja tu. Kalau tak tegur , sampai bebila macam tu je. Harap boleh perbaiki utk kemajuan akan datang. 2 bintang je boleh bagi. used to be my favourites but not anymore. maaf.

  3. makanan minuman semua sedap2, cuma kalau boleh air yg ade boba tu bagi straw besar sikit. sbb minum tersangkut boba dia. pastu nuget dia sedap, cuma minyak dia byk sgt. kalau bole kurangkan minyak ye. harap dpt perbaiki. thankyou. 🙂

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Pasir Gudang

DNisz Burger in Pasir Gudang
DNisz Burger in Pasir Gudang

Burger Abg Viral

  • Address: Jalan Muafakat, Kampung Pasir Putih, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (21)
  • Reviews:
    By FIT KOBAIN ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    ada pelbagai menu dari yang biasa sampai ke yang luar biasa dan harga yang berpatutan serta ada service delivery smp ke depan rumah dan ada caj delivery ikut kawasan .
    By Ali ✭✭
    2 bulan yang lalu
    Makanan so-so but service teruk, order awl tp time nak pickup kata tak ada order & harga x tetap, minggu lepas beli menu sama harga lain..minggu ni harga lain ..
    By Pocong Joget123
    sebulan yang lalu
    Kedai scammer membebankan rider….nipu ride….tunggu dituntut nanti Di akhirat
    By Eden Asyraf ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Burger sangat2 sedap dan hrga sngat murah dengan kawasan mknan yang unik
    By Suhadah Sazli ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Mmng sedap cheese tak kedekut melimpah2 time makan tak pernah mengecewakan. Nak order delivery pon senang mesej je tak sampai berapa minit dh sampai lajuu btol tiptop punya servis.

Syukor Burger Kota Masai

  • Address: No 27, Jalan Jambu 1, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (12)
  • Phone: +60 19-716 9480
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00–10:00 PTG
    Selasa: 4:00–10:00 PTG
    Rabu: 4:00–10:00 PTG
    Khamis: 4:00–10:00 PTG
    Jumaat: 4:00–10:00 PTG
    Sabtu: 4:00–10:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By FIT KOBAIN ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    serius warga pasir gudang wajib cuba berger ni.patty berger seberat 115gram .berger biasa baru dalam anggara 50gram .patty dan roti home made owner berger.walaupn patty dan roti home made harga tidak terlalu mahal dan masih harga sederhana di kawasan seperti pasir gudang.
    By sjafri muar ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Masak lemak daging salai,ayam salai,kambing salai menjadi makanan utama ke sini
    By Norhana Mohamad ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sedap
    By Fairuz Samad ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Padu
    By Yahatsugiri Hanauta Sancho ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Patty tebal yang bagus. Rasa sedap

Burger atok corner

  • Address: 8, Jalan Mawar 1, Taman Mawar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (6)

Deen’s King Burger

  • Address: 84, Jalan Rambai 12, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (6)

Burger Se-Laps

  • Address: 36, Jalan Helang 2, Taman Scientex, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Tonet Burger

  • Address: 4 Jalan Asli 8 Tmn, Taman Pasir Putih, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Burger-bite Dahlia

  • Address: Jalan Seharum 3, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2)

Yukie Burger ABC Lokching

  • Address: Block 31, Taman Cendana, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

DNisz Burger

  • Address: 7 Jalan 10/17 Rumah Kedai Perjiranan 8, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Burger-bite Kota Masai

  • Address: Jalan Bacang 30, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Pasir Gudang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!