Bob Burger Pekan Selasa in Teluk Intan
Burger

Discover the Most Popular 10 Burger in Teluk Intan

Here is a list of the best Burger in Teluk Intan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Marrybrown

  • Address: 244, Jalan Intan 10, Bandar baru, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (628)
  • Phone: +60 5-621 5870
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 10:00 PTG

Bob Burger Pekan Selasa in Teluk Intan
Bob Burger Pekan Selasa in Teluk Intan

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Burger in Teluk Intan

  1. Staff friendly. Makanan cepat smpi CUMA kad debit tak boleh pakai. Cash shj . Mesin kad debit rosak katanya

  2. Manager dia lelaki pakai spec tu bagus peramah saya ada masalah dgn order.. Dia yg dtg tnya Dan settelkan.

  3. Kami park kereta dekat petak drive-in tetapi takda sesiapa serve or ambil order. Then kami nampak manager dia yang sedang merokok diluar kedai. Bila dia masuk kedai kami ingat dia akan suruh sesape serve kami yg memang dh lama parking kt tepi kedai. Tapi xde sape keluar. Kami decide untuk call kedai. Lepas tu baru ada org dtg bg menu and ambil order. Persoalan nye sekarang kenape manager tu merokok depan kedai? Adakah dia betul2 tak nampak kereta kami dekat petak khas untuk drive-in?

    Staff yang ambik order very polite and helpful. They have good staff but bad manager.

    Kalau nak drive-in prepare cash!! They dont accept payment by card. Menyusahkan.

  4. Datang Marrybrown around 10.40 a.m, kedai less customer. Tiada siapa ambil order di drive-in area, tunggu around 10-15 minit and decide call kedai.. Then baru staff keluar ambil order. Nampak manager di luar kedai then masuk kedai tanpa notice kami di situ.

    But the staff who take our order very polite and helpful.

    Recommend: please provide card payment device for drive in customer

  5. Harini 22.5.2023. Makanan sedap. Tapi banyak pekerja baju putih, so mereka masih baru. Order aku tadi agak lambat. Aku bukan garang, memang muka aku pernah dicop samseng. Aku just lapar dan bermuka seperti itu. Jangan risau, kerusi buaian tu takkan aku baling kat kaunter. Tahniah manager (kot) handle anak² buah. “Mana tower burger!!?” Hahahaha

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Teluk Intan

Bob Burger Pekan Selasa in Teluk Intan
Bob Burger Pekan Selasa in Teluk Intan

Anjejr Burger House…….

  • Address: SIMPANG, Jalan Teluk Intan, Kampung Bahagia, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (62)
  • Phone: +60 17-680 5677
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By CuN WaWa ✭✭✭✭
    CuN)
    Sedap dan harganya agak berpatutan dengan barang yang digunakan cuma agak lambat sedikit kerana hanya seorang sahaja yang bekerja
    By Ain yien ✭✭✭✭✭
    yien)
    Ni mmg superbb burgerss ..ain suka makan kat situ ..da second timec..mmg padu ..
    By syuhaidah ✭✭
    3 tahun yang lalu
    Bukak ke tak sebenarnya. Order foodpanda tibe2 cancel
    By NoorAhmadBomba AnsonFireFighter ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Byk pilihan makanan sedap2 d sini
    By MOHD ANUAR SAZALI ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Okay.. Try chicken crispy burger.. Sedap..

Yosys Diamond Burger

  • Address: 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (9)
  • Phone: +60 19-436 8443
  • Opening hours:
    Isnin: 4:30 PTG – 12:30 PG
    Selasa: 4:30 PTG – 12:30 PG
    Rabu: 4:30 PTG – 12:30 PG
    Khamis: 4:30 PTG – 12:30 PG
    Jumaat: 4:30 PTG – 12:30 PG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By mus khairi ✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Sentiasa Tiada perubahan
    By mohd fauzi zakaria ✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    saya
    By Edi casper Casper ✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    By Grengdergila ✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    By Aniq Azlan ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu

CHEEZBURG

  • Address: Lorong 1, Taman Melor, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (8)

BURGER BOMB TELUK INTAN

  • Address: Lrg 1, Pekan Baru, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Edy Casper Burger

  • Address: 13-32, Jalan Sultan Abdullah, Taman Indah Jaya, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Kecik Ezarey Burger

  • Address: 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Hello Burger

  • Address: 13b, Jalan Pasar, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

WAN BURGER

  • Address: Jalan Haji Saad, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Sam Burger Telok Intan

  • Address: Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Mat John Burger Menara Condong

  • Address: Jalan Selat, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading. You can visit the Teluk Intan Food Directory to get more Burger reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.