Bas Sewa Persiaran Kuala Lumpur Selangor & Bus Rental Bassewa Dot Com | MPV Van rental with Driver in Kuala Lumpur
Bus Rental

Discover the Most Popular 10 Bus Rental in Kuala Lumpur

Here is a list of the best Bus Rental in Kuala Lumpur, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Brendan Transportation | Private Driver & Tour Service KL | Car/Van/Bus/Starex/Vellfire | Airport Transfer | KLIA | Genting

  • Address: L3-023-25, Level 3, MyTOWN Shopping Centre, 6, Jalan Cochrane, Seksyen 90, 55100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (335)
  • Phone: +60 11-5110 7237
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Bas Sewa Persiaran Kuala Lumpur Selangor & Bus Rental Bassewa Dot Com | MPV Van rental with Driver in Kuala Lumpur
Bas Sewa Persiaran Kuala Lumpur Selangor & Bus Rental Bassewa Dot Com | MPV Van rental with Driver in Kuala Lumpur

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Bus Rental in Kuala Lumpur

  1. Encik Yong telah ditugaskan kepada kami sebagai pemandu kami untuk perjalanan 3 hari. Dia sangat berpengetahuan dan tahu laluan terpantas ke destinasi kami. Dia sangat-sangat peramah dan mudah mesra. Keretanya selesa dan kami juga dapat menyimpan semua barangan membeli-belah kami dengan 4 orang menaiki kereta. Dia juga menepati masa, dan sangat profesional dengan tugasnya. Dan jika saya kembali dengan keluarga saya, saya akan gembira untuk mempunyai Encik Yong sebagai pemandu kami sekali lagi!

  2. Kami menghubungi Brendan Transportation untuk perjalanan saat akhir dari KL ke Pangkor. Kami menghargai tindak balas dan kecekapan mereka dengan tempahan kami yang menjadikan percutian keluarga kami mungkin dan bebas tekanan. Apa yang membuatkan mereka berbeza adalah kebaikan dan kesanggupan mereka untuk pergi lebih jauh. Bagi pusingan kedua kami, ada kejadian yang tidak dijangka yang tidak berada dalam kawalan mereka, tetapi mereka berusaha sedaya upaya untuk menebusnya, yang kami bersyukur. Terima kasih Brendan’s, kami berbesar hati untuk mengembara bersama anda sekali lagi dan mengesyorkan anda kepada rakan-rakan!

  3. Saya menggunakan Brendan buat kali pertama. Ini adalah dengan kumpulan sekolah seramai 12 orang. Komunikasi sebelum ketibaan kami adalah sangat baik. Teksi sedang menunggu kami semasa ketibaan dengan komunikasi dengan pemandu sepanjang masa. Teksi adalah sempurna dalam segala hal. Secara keseluruhan kami mempunyai 3 perjalanan besar setiap kali pemandu awal dan menunggu kami. Saya tidak boleh mengesyorkan mereka cukup. Saya pasti akan menggunakannya pada perjalanan seterusnya. Terima kasih banyak-banyak

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bus Rental near Kuala Lumpur

Bas Sewa Persiaran Kuala Lumpur Selangor & Bus Rental Bassewa Dot Com | MPV Van rental with Driver in Kuala Lumpur
Bas Sewa Persiaran Kuala Lumpur Selangor & Bus Rental Bassewa Dot Com | MPV Van rental with Driver in Kuala Lumpur

Transportation Service Kuala Lumpur. Van & Bus Charter/Hire/Rental/Airport Transfer – Thrill Adventures Travel & Tours

  • Address: 3 Towers T2A-11, 01, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (190)
  • Phone: +60 12-340 7895
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By abd maliq ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Sangat memuaskan.. Tepat pada waktu.. No delay at all.. Alhamdulilah.. Driver pun friendly..in sha Allah boleh guna perkhidmatan ini lagi…
    By Az Two Marketing Sdn Bhd ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Service bagus, kenderaan van 10 seater yang kami sewa dalam keadaan baik, bersih, selesa dibawa, aircond sejuk. Senang berurusan dengan En.Ash, maklum balas dari owner pon cepat, kerjasama dari syarikat service ini memang tip top. InsyaAllah, semestinya kami akan senaraikan company service transport ini bagi program lain dimasa akan datang. Semoga maju jaya
    By NASAM Ampang ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Van yg sgt selesa dan luas .. sgt comfort sesuai utk family yg ramai 😍😍
    By Surinah Surie ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Perkhidmatan terbaik👍🚌 Airport Transfer van yang bersih, luas dan selesa👍👍👍. Pemandu pelancong Fitri dan Ashraf memberikan layanan terbaik dan mesra. Saya bagi 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ untuk kedua-dua pemandu.InshaAllah ada rezeki kami sekeluarga akan menggunakan perkhidmatan van tuan lagi..Terima kasih.😀
    By iemman azim ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Saya ambil 3 trip. Ke hotel air asia. Air asia ke klia. Klia balik ke rumah. Seriously mmg driver terbaik, peramah dan on time. Sangat berhati2 dan selamat je rasa. Van mmg selesa. Mmg tiptop. Yang paling best driver dia la. Tq for the very comfartable journey🥰

Aeroline (KL) – FLY From the City !

  • Address: Corus hotel, Jalan Ampang, Hampshire Park, 50400 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (174)
  • Phone: +60 3-6258 8800
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:30 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 7:30 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 7:00 PTG
  • Reviews:
    By Zakri Zainur ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Memang terbaik lah. Dengan harga RM60, anda dapat merasai pengalaman seakan flight business class. Free meals and drinks, dapat selimut and bantal, business lounge, ada toilet. Kalau bosan2 boleh main game dan tgk movies dalam bas. Nak buat kerja pun boleh. Pickup location pun kat city center. Sesuai utk business travel.
    By Daeng Filzah ✭✭
    5 bulan yang lalu
    Tiada tempat letak kereta, hanya parkir Hotel Corrus sahaja.
    By syfadh syed fadhil ✭✭✭✭
    6 tahun yang lalu
    Naik bas tp rase mcm dlm kapal terbang
    By Castello Marshmello ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    best..makan , tgk tv…tido
    By Zahid Sakadi ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Terbaik 👍

Car Rental with Driver Kuala Lumpur | Van & Luxury Car rent with Driver | Chauffeur Services with Private Driver KL | Lafiy Transport

  • Address: Jalan Lingkaran Tengah 2 65-1, Jalan Melati utama 4 Taman Melati Utama, Melati Utama, 53100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (152)

Merryworld Holidays & Limousine Sdn. Bhd 美丽世界旅游及车隊服务.

  • Address: No 2-10 , 2nd Floor,, Jalan Kasturi 1, Taman Kasturi, 43200 Balakong, Cheras, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (141)

BusOnlineTicket Sdn Bhd

  • Address: Designer Office, Sunway Velocity, Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (102)

Aeroline Express Sdn. Bhd.

  • Address: LG, Sunway Pyramid Shopping Mall, Jalan Pjs 11/15, Taman Bandar Sunway, 46150, Petaling Jaya, Selangor, 46150, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (99)

Bus Elite – Bus & Van Rental KL

  • Address: No. 2-3-4 WISMA KLH Jalan Kasipillay Off Jalan Ipoh Batu 2 1⁄2, 51200 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (50)

TR TRANSPORT SERVICES / Van Rental/ Sewa Van / Bus Rental/ In kL Klang Valley Malaysia

  • Address: No 90-2, Gombak Court, Jalan Cengal Selatan, Taman Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (36)

Bas & Van Persiaran Sewa Kuala Lumpur | Bus Van Rental with Driver KL | Lafiy Transport

  • Address: No 65, 1, Jalan Melati Utama 4, taman melati utama, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (31)

ASIA MAX RENTAL & TOURS

  • Address: 23A, Jalan Perdana 6/10, Pandan Perdana, 55300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (29)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bus Rental in Kuala Lumpur, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!