Cendol Cik Bunga in Kota Bharu
Cendol

Discover the Most Popular 10 Cendol in Kota Bharu

Discover the top-rated Cendol in Kota Bharu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Cendol Pulut Tapai Wakaf Mek Zainab

  • Address: 5626 E, Jalan Taman Bahagia, Bandar Kota Bharu, 15300 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (202)
  • Phone: +60 19-941 9590
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:30 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 11:30 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 11:30 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 11:30 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 11:30 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 11:30 PG – 6:00 PTG
Cendol Cik Bunga in Kota Bharu
Cendol Cik Bunga in Kota Bharu

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Cendol in Kota Bharu

  1. selalu makan sini sejak kedai bawah pokok lagi. resipi turun-termurun ni. pekena waktu panas lit-lit memang sejuk tekak ? saya doakan semoga bisnes anda terus sukses!! ?

  2. Singgah makan ABC kat sini sebab terlalu di tepi jalan. ABC sedap dan cukup inti. Sekarang susah sikit nak jumpa ABC yang ada buah kabung. Ada pelbagai jenis ABC dan cendol di sini. Boleh makan di kedai atau take away. Keadaan dalam kedai pun selesa. Cuma parking agak susah sebab kedai betul betul tepi jalan raya dan tak ada kotak parking. Harga dia lebih kurang kedai kedai lain je.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Cendol near Kota Bharu

Cendol Cik Bunga in Kota Bharu
Cendol Cik Bunga in Kota Bharu

Kafe Best Cendol

  • Address: Maybank, Lot 357, Parking Lot Sebelah, Jalan Mahmood, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (164)
  • Phone: +60 19-267 2116
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 6:30 PTG
  • Reviews:
    Saya makan laksa Penang dan cendol special Laksa penng harga rm7 dan cendol rm6 Laksa rasa ok sahaja. Kuah sia tak pekat. Cendol rasa ok. Tapai dia power rasa lain macam maybe sebab peeam sudah lama
    ✭✭✭ By Wan Mohd Afendi Wan Ismail (2 minggu yang lalu)
    [DINE IN] Best Cendol Ventilation 4/5 Food 4/5 Seats 5/5 Parking 5/5 Service 4/5 Toilets (not reviewed) Makanan yg simple dan sedap, suasana yang kondusif, penyusunan tempat duduk yg strategik. Portion cendol pn byk dan berpadanan dgn harga yg ditawarkn, recommend bg sesiapa yg mencari tempat utk lunch ringan2 bersama yg trsyg atau kwn2 sekerja. Location : Jalan Hospital, Kota Bharu
    ✭✭✭✭ By Travelog Foodhunter (2 tahun yang lalu)
    Cendol best ni kota bharu. Rasa cendol yang sedap dan cukup dengan rasa lemak santan. Pelbagai pilihan jenis cendol seperti cendol kacang, cendol jagung, cendol pulut, cendol tapai dan cendol durian. Lokasi agak susah sebab jalan one way dan bersebelahan maybank yang sibuk. Kedai juga agak penas semasa tengah hari tapi itu yang menjadikan makan cendol di situ sedap sebab dapat melegakan tekak.
    ✭✭✭✭✭ By MUHAMAD NAZMI (12 bulan yang lalu)
    Cendol pulut tapai, best.. Cendol biasa kurang sedap sikit rasanya, macam ada bau²/rasa² tepung sikit..anak² xsuka.
    ✭✭✭✭ By Mu’allim Kamil (5 bulan yang lalu)
    Sedapp, nak try laksa tapii dah kenyang baru lepas makan tengahari
    ✭✭✭✭✭ By soffiyah 99 (10 bulan yang lalu)

D’family Selesa CPT Special

  • Address: 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (40)
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    Selalu makan cendol pulut tapai sini. Menu lain laksa penang, rojak jawa, mee celup, nasi sup etc. Sedap
    ✭✭✭✭✭ By Mohd Afendi Virtualmetal (3 tahun yang lalu)
    Rojak jawa dah x ori mcm dulu
    ✭✭✭ By Che Azam (setahun yang lalu)
    Abc pulut…best
    ✭✭✭✭ By Zapawi Makhtar (2 tahun yang lalu)
    Ini kedai Lejen, alang2 lalu kb, lahh lahh yer, cendol pulut tapai on point.
    ✭✭✭✭ By Raja Badruzzaman (2 tahun yang lalu)
    Saya telah melakukan banyak lawatan berulang ke tempat ini!?
    ✭✭✭✭ By m nasir (3 tahun yang lalu)

Abang Cendol

  • Address: S/17, PT 408 Tingkat Bawah Rumah Kedai Sebelah Tesco Kampung Sireh, Lorong Bawah Lembah, Lembah Sireh, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (33)

Cendol Pulut Tapai Stadium

  • Address: B-17, Jalan Muhammad, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (18)

Restoran Cendol Sarah

  • Address: Jalan Mahmood, Bandar Kota Bharu, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Cendol Pulut Tapai

  • Address: Jalan Padang Garong, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Die Cendol Sawit

  • Address: Jalan Abdul Kadir Adabi, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Cendol Pulut Tapai (Pak Man CPT) PMC

  • Address: 3863, Jalan Kuala Krai, Bandar Kota Bharu, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Best Cendol 2

  • Address: 995, Jln Pengkalan Chepa, Kampung Baung, 15400 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (2)

Air Cendol dan Ayam Goreng

  • Address: Jalan Pohon Tanjong, 16210 Kota Bahru, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Kota Bharu, please leave a comment below. We would love to hear from you!|Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Kota Bharu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!|Thank you for reading. You can visit the Kota Bharu Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.