Durian Chendol in Shah Alam
Cendol

Discover the Most Popular 10 Cendol in Shah Alam

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Cendol in Shah Alam, Malaysia.

Rojak & Cendol Shah Alam

  • Address: Lot G, Medan Selera Delima, 2, Jalan Bawang Putih 24/34, Section 24, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (1355)
  • Phone: +60 14-338 7958
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 11:00 PTG
Durian Chendol in Shah Alam
Durian Chendol in Shah Alam

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Cendol in Shah Alam

  1. Memang sedap, harga utk yang cendol biasa baru RM5.00 Dan mangkuk besar. Banyak pilihan cendol dekat 100 jenis.

    Cuma yg x berapa best tu yg hijau tu keras frozen dari peti ais.

  2. Pertama kali minum cendol di sini. Cendol kelapa laut & Cendol kacang merah. Mangkuk cendol agak besar, rasanya lebih elok kalau di kecilkan sikit, cendol agak kurang rasa, keras dan mcm lain mcm… Kalau yg tak pernah cuba elok la dtg sini utk cuba, tak de la nk rekomen makan sini, boleh la kalau dh tersesat sini. Ruang makan agak luas, ok la, cuma parking bercampur dgn kereta rosak sbb kat sini dekat dgn bengkel. Surau dan tandas ada.

  3. Sedap…rasa xpernah berubah dari saya 1st makan masa 2016 smpi sekarang ..harga sahaja yg berubah sejajar peredaran masa dan zaman. Selesa makan di kedai mahupun takeaway. Santan segar cendol yg kenyal sentiasa memikat dan menghilangkan dahaga. Sekali cuba pasti nak lagi.

  4. Slowww. Order online guna qr dah siap bayar. 15 min pegi tanya counter cakap ipad tak bawa. Kena order offline. Tunggu2 sudahnya 50 min baru dapat. Rasa cenggitu2 je.

  5. Cendol rasa biasa sahaja. Rasa sama macam cendol mamak kat lori tu. Beli Cendol Musang King, RM30 tapi duriannya tak fresh. Dapat dalam 3 ulas macam tu. Agak keras dan ada rasa masam sedikit. Overall not recommended. Cuba skali cukup la.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Cendol near Shah Alam

Durian Chendol in Shah Alam
Durian Chendol in Shah Alam

Rojak Karim & Cendol

  • Address: No. 23C Tingkat, 3, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K 9/K, Section 9, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (330)
  • Phone: +60 16-382 0201
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    Best rojak in Shah alam !!!Love it so much ! Makan sejak kecik sampai sekarang makan jugak rojak karim !!
    ✭✭✭✭✭ By H T (2 bulan yang lalu)
    Rojak sedap kuah dia pun sedap. Tapi cendol dia macam kurang santan.
    ✭✭✭ By Izzuddin Isa (Deanajaib) (2 minggu yang lalu)
    Sedap dan servis laju.. gambar untuk rujukan .. semoga memudahkan
    ✭✭✭✭✭ By MB Production (setahun yang lalu)
    Bahan-bahan rojak sedap, siap boleh add-on kueh/keropok.. Kuah agak manis & kurang kacang.. Kalau yang suka rojak manis, akan suka la rojak ni
    ✭✭✭✭ By Muhammad Asyraf Mohd Noor (7 bulan yang lalu)
    Rojak dia memang mantop,lagi2 cendol dia perghhhh berlemokkkk
    ✭✭✭✭✭ By Luqman Hakim (sebulan yang lalu)

Ali’s Cendol & Rojak (Masjid Nahdhah)

  • Address: Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (107)
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    Mamak ni shave ice manual weh. Gila punya klasik cendol ni. Rasa pun sedap. Rojak dia mmg aku order xnak timun. Ada rasa rempah sikit kuah dia. Bagi aku untuk area sini memang kira ok sangat dah combo cendol dengan rojak ni.
    ✭✭✭✭✭ By Zulazri Kamarul (2 bulan yang lalu)
    Rasa cendol dan rojak pasembor yang bokeh tahan. Konsep yg simole. Tapi kalau waktu ramai kurang selesa keran tempat duduk takda. Duduk atas batu, kayu yang ada kat situ ja konsep dia. So part tu yg kureng sikit. Lokasi betul2 sebelah masjid. Jadi parking dan toilet boleh tumoang masjid punya.
    ✭✭✭✭ By Fakhrin Yasin (8 bulan yang lalu)
    Cendol sedap, ais kisar manual..halus…mmg sedap…rojak pun sedap
    ✭✭✭✭✭ By Rizal Faridz (dalam minggu lalu)
    Sedap cendol di sini dari yang rata-rata kat Seremban yang mangkuk kecik tapi harga rm2.50 serta tak ada kacang merah.
    ✭✭✭✭ By AZ-Zakwanul Faiz bin Zakaria (AZZakwan) (4 tahun yang lalu)
    Manis yakmat. Cendol nya tak kena citarasa. Sorry.
    ✭✭ By Cataleya White (5 bulan yang lalu)

Laksa Utara cendol pulut tapai Jitra Mai

  • Address: 2, Persiaran Akuatik, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (91)

Passembour and Cendol Sri Muda

  • Address: Jalan Sepadu 25/123, Taman Sri Muda, 40400 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (72)

Durian Chendol

  • Address: Seksyen 24, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (52)

Cendol Garden road

  • Address: Jln Kebun, Kampung Jln Kebun, 40460 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (33)

Cendol Pak Akob Seksyen 16

  • Address: Gerai No.7, Medan Selera Majlis, Jalan Gembala 19/9, Seksyen 19, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (31)

Laksa Utara Cendol

  • Address: 21, Jalan Platinum 7/59, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (28)

Cendol TTDI Jaya

  • Address: 22, Jalan Sastera 2 U2/1c, Taman TTDI Jaya, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (26)

Abdullah Cendol (Closed)

  • Address: Bandar Pinggiran Subang, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (19)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Shah Alam, please leave a comment below. We would love to hear from you!|Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Shah Alam, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!|Thank you for reading. You can visit the Shah Alam Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.