Thien Siong Chicken Rice Restaurant 天祥鸡饭 in Bintulu
Fried Chicken

Discover the Most Popular 10 Fried Chicken in Bintulu

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Fried Chicken in Bintulu, Malaysia.

KFC Medan Jaya

  • Address: Lot 3652, Block 31, Kemena Land District, 97000, Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1433)
  • Phone: +60 86-315 525
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Thien Siong Chicken Rice Restaurant 天祥鸡饭 in Bintulu
Thien Siong Chicken Rice Restaurant 天祥鸡饭 in Bintulu

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Fried Chicken in Bintulu

  1. Ayam di kfc the spring nmpk lbih fresh berbanding kfc medan,sbb ayam kfc di medan nmpk mcm kecil dan mengecut,kelihatan kurang fresh,pucat dan rasa yg kurang,cheezy wedges masih keras,belum masak sepenuhnya,air yg disediakan tidak sejuk dan tiada letak sdkit pun batu ais.

  2. Kfc bersebelahan workshop motosikal ,Sambil menungu motosikal siap service..boleh ke kfc sekejap oder burger..

  3. Order scrambled egg, dalam menu pun gambar scrambled egg, bila dh siap tukang masak tak tahu kah scrambled egg tu macam mna ? Mcm roti paon jak scrambled egg dibuat

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Bintulu

Thien Siong Chicken Rice Restaurant 天祥鸡饭 in Bintulu
Thien Siong Chicken Rice Restaurant 天祥鸡饭 in Bintulu

SCR Chicken Rice (Bintulu Sentral)

  • Address: No 23-24, Bintulu Sentral, Jalan Tanjung Kidurong, AH150, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (728)
  • Phone: +60 86-336 335
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 9:30 PTG
  • Reviews:
    By Evie
    setahun yang lalu
    Im sorry but if only I can give zero star but can’t . Order baby kailan but mak bapak kailan yg dipotong . Lpas tu tk msak , mmg baby kailan tak msak kah ? Stahu aku, org rebus kjap tu . Bkn serve cust, bgi mentah-mentah. Ingat tu salad kah ?
    By Faisal Nasir ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Hari tu nak order steamed chicken. Dah habis pulak. Tapi tu la, datang pun time dinner time kan.

    So next time, kalau ada nak makan specific meal kat SCR ni, plan ahead lah ye.

    The next time I pergi time lunch hour, ada dah.

    They kinda have limited quantity (lagi lagi bila kedai nak tutup) because i believe, they want to keep their food freshly prepared 🙂

    By Nina Camelia
    setahun yang lalu
    Service slow, makanan dh smpai tapi sudu nya nggak adaaaaa🙎🏻‍♀️🤦🏻 Salah hantar air. Tandas kotor,singki trsumbat. Meja tak di clear even dah tekan loceng. Ya sy fhm kmu org busy sbb saya pun kerja f&b tpi bnda mcm ni kmu org tak boleh ambil mudah.
    By Andy ashfar ashaari Abdullah tan ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    1) servis cepat(order cepat sampai) 2) kicap & cili bawang putih sedap 3)makanan sedap 4)sesuai untuk semua lapisan umur.
    By c&s channel ✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Service sangat lambat, staff pula sangat tidak mesra..melayan pelangan seperti nak tak nak..

KFC Paragon Bintulu

  • Address: Lot DG-01 & DG-02, Ground Floor, Block D, Naim Street Mall, Bintulu Paragon, 97000, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (602)
  • Phone: +60 12-345 6789
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By meylan elizabeth
    6 bulan yang lalu
    Maybe pekerjanya penat dah. So dia bagi saya duit tukar pun main lepas ja daripada tangan saya sehingga duit syilling saya jatuh tanpa tanya sepatah dua kali lalu dia buang muka. Terok.
    By Sideburn Kapak
    7 bulan yang lalu
    List menu yang sedia ada tapi bila Oder cakap tiada.. baik tak payah simpan list menu!! Buang masa
    By Donny Bin Abdul Hamid ✭✭✭✭✭
    Ameen Daharez)
    Bagus tempat nya….bersih dan pengunjung pun tak terlalu padat di waktu negara kita ni di landa wabak covid19 ne….saya suka dgn tempat ne…👍✌
    By Abu Bakar Omar ✭✭✭
    Alifbawau)
    Tak semua menu KFC ada dijual di sini, tempat perniagaan dekat kediaman, dalam shopping mall.
    By Mohammad Hasfarriezan ✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Ada sedikit lambat tapi boleh di perbaiki

Singapore Chicken Rice

  • Address: No. 98, Medan Jaya Commercial Centre, 97000, Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (304)

Spring Garden Cafe

  • Address: 268, Taman Sri Dagang, Shahida Commercial Centre, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (261)

KFC Times Square

  • Address: Level 1, Lot No. 23A, Times Square Megamall, 97008, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (260)

Seoul Chicken

  • Address: Kampung Sungai Plan Lot, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (229)

Sin Kee Chicken Rice

  • Address: NO.15, GROUND FLOOR, ECORICH PARK, Jalan Tun Hussein Onn, Taman Tinggi, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (212)

Thien Siong Chicken Rice Restaurant 天祥鸡饭

  • Address: Lot 3750, No. 202, Parkcity Commerce Square, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (156)

Ajoh Fried Chicken

  • Address: Kampung Baru Sebuan Besar, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (43)

Ideal hainan chicken rice

  • Address: 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (36)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Bintulu, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags