Jisoo Korean Fried Chicken Menglembu Ipoh in Ipoh
Fried Chicken

Discover the Most Popular 10 Fried Chicken in Ipoh

Discover the top-rated Fried Chicken in Ipoh, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Texas Chicken SOHO Ipoh

  • Address: No. E-G-2, Menara SSI, Soho Ipoh 2, Jalan Sultan Idris Shah, Ipoh, 30000 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2219)
  • Phone: +60 5-210 7639
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 10:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 10:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 10:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 10:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 10:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 10:00 PG – 12:00 PG

Jisoo Korean Fried Chicken Menglembu Ipoh in Ipoh
Jisoo Korean Fried Chicken Menglembu Ipoh in Ipoh

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Fried Chicken in Ipoh

  1. First time datang kesini. Agak susah nak cross jalan untuk keluar masuk kawasan ni.

    Datang lepas asar dalam waktu 5.30 petang. Tak ramai sangat customer masa kami datang. Tapi mereka dapat banyak order dari grab food & food panda.

    Tempatnya luas. Banyak plug untuk charge phone/laptop. Mungkin tu sebabnya, masa datang sini ada beberapa student study disini.

    Service makanan okay. Cuma dari segi kebersihan saya rasa perlu dinaik taraf lagi. Sebab, masa datang kebanyakan meja masih penuh dengan sisa makanan customer.
    Pelik dengan sikap customer dan staff disini. Customer harap staff yang kemas bekas makanan mereka, staff harap customer ringan tulang bantu kerja mereka.

    Sepanjang waktu saya makan disini, tak ada 1 staff pun yang kemas meja2 customer lepas makan. Meja melikit, sinki basuh tangan tersumbat sebab sisa2 makanan.

    Walhal saya tengok depan sinki tu ada 5 orang staff yang duduk. Mungkin tengah rehat. Tapi tengok gaya sinki dan meja2 tu dah dari pagi tak dibersihkan. Wallahu alam. Bersangka baik. Mungkin selepas saya pergi, mereka memang akan kemas lepas tu.

    Bagi 2 bintang, sebab kebersihan tu yang utama dalam mana2 restaurant.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Ipoh

Jisoo Korean Fried Chicken Menglembu Ipoh in Ipoh
Jisoo Korean Fried Chicken Menglembu Ipoh in Ipoh

Texas Chicken Taman Canning Ipoh DT

  • Address: No. 6, Jalan Tasek, Taman Canning, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1585)
  • Phone: +60 5-541 5160
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By faris irfann ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Terbaik. Dlm kedai clear bersih and sesuai utk lepak buat kerja pum boleh. Ada plug kosong bleh buat charge fon. Utk menu dia not bad la. Memuaskan hati. Makan ayam dua ketul dh kenyang nk mampuih. Ayam besar besar bas bosss.
    By MyOvox MoOo
    6 bulan yang lalu
    Dei please check ayam tu dulu sebelum u all put bagi customers mkn.. Pilu rasa teman bila terpaksa mkn ayam hangit.. Satu penyeksaan jiwa tau tak.. Tau le bold taste with a twist.. Tapi jgn le twist sgt.. Teman beli ayam dpt arang jo ni ha..
    By Farah Nanie
    setahun yang lalu
    I had some very very bad experiences with texas chicken taman canning.

    1) Pernah order through grabfood last month, set ayam goreng yang patutnya dapat 2 ketul ayam, mashed potato dan honey biscuit berserta air. Tapi saya tak dapat satu packet pun sos, dan mashed potato pun tak ada. 2) order through food panda hari ini, chicken tender crisp, honey biscuits 3 pcs dua set, dan tender wrap. Satu set honey biscuit tak dapat walaupun dah bayar, dan tender wrap yang saya dapat ni sangat la kecil. Saya pernah makan dekat branch lain dan size nya besar untuk harga rm7. 20. Dan bila dibuka bungkusannya, sangat la sedih tengok wrap ni. Sangat tak berbaloi untuk harga rm7. 20.

    Saya harap texas chicken cawangan ini boleh improve. Sedih sebab makan untuk berbuka puasa tapi makanannya macam ni.

    By le ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Overalll mmg puas hati ayam dia besar… portion dia banyak and air boleh refill and org pun x ramai sangat
    By Hamirul Asyraf ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Ayam lembut, coleslaw sedap, mashed potato padu. Sempat try kari nyonya tadi, terbaik dia punya pedas tu. Air pulak boleh refill, air bukan cikai, refill ice lemon tea free je. Kalau kat kfc dah kena tambah 1.60 kot. kah!

KFC Ipoh Garden

  • Address: 79, Jln Dato Lau Pak Khuan, Ipoh Garden, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (768)
  • Phone: +60 5-541 2790
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Nur Afiqah ✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Having a dinner last night with my family. Food semua okay tapi staff tak membantu & friendly.

    Kawasan bersih. Best dekat sini sebab tak ramai & tak crowded sangat. Tenang je makan. Kfc sini dua tingkat tau. So korang boleh pilih nak duduk atas atau bawah. Yang bawa kids jangan risau, baby chair disediakan ya 😘

    By ajoy iphonefive ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    berbeza sungguh size ayam kfc dulu berbanding sekarang. dari size ayam bandar ke size ayam kampung,dan sekarang size ayam kebun.terlalu kecil jika dinilai dengan harganya. begitu juga dgn potongan ayam zinger burger. agak mengecewakan.
    By Rookie SkyDuc
    setahun yang lalu
    Semua pekerja India..minta management wujudkan pekerja muslim di bahagian penyediaan mknn…sebab haram bagi muslim mkn mknn yg disediakan oleh non-muslim
    By Kaushalya Kausi
    2 tahun yang lalu
    Pukul 9pm upstairs da tutup… downstairs hanyea ade 3meja…macam mne nk mkn.. customer ramai tapi taktau nk serve…waktu service Sampai 1am..
    By Peter Bob ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Suasana menarik perhatian dan layanan yang sangat bagus…..

4Fingers Crispy Chicken @ Ipoh Garden

  • Address: No 71. (GF, Jalan, Medan Ipoh Bestari, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (354)

The Chicken Rice Shop Ipoh Parade

  • Address: Ipoh Parade, Lot G20, G Ground Floor, No. 105, Jalan Sultan Abdul Jalil, Pusat Perdagangan Greentown, 30450 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (197)

Brigitte Lin Fried Chicken, 林青霞炸鸡, Canning Garden Restaurant

  • Address: 21, Lorong Cecil Rae, Taman Canning, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (97)

Jisoo Korean Fried Chicken Menglembu Ipoh

  • Address: No. 58 Laluan Perusahaan Menglembu 1 Bandar Baru Menglembu, 31450 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (34)

Poly Fried Chicken 宝利家乡鸡 (宝利炸鸡)

  • Address: 209-1, Jalan Gunung Rapat, Kampung Baharu Gunung Rapat, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (10)

Ayam Goreng Po

  • Address: 1340, Jalan Pasir Pinji, Kampung Pasir Pinji Baru, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (8)

MM Fried Chicken

  • Address: Perak, Ipoh Taman Pertama 邮政编码:, 30100, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (6)

Galilee Fried Chicken

  • Address: 547, Jalan Queen, Jalan Pasir Pinji, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Ipoh, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags