JJ Futsal in Klang
Futsal Court

Discover the Most Popular 10 Futsal Court in Klang

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Futsal Court in Klang, Malaysia.

89 Arena Klang

  • Address: lot 10998, Jalan Sungai Jati, 41000 Klang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1049)
  • Phone: +60 12-644 7789
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG

JJ Futsal in Klang
JJ Futsal in Klang

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Futsal Court in Klang

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Futsal Court near Klang

JJ Futsal in Klang
JJ Futsal in Klang

U One Sport Centre

  • Address: Persiaran Bukit Raja 1, Bandar Baru Klang, 41150 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (661)
  • Phone: +60 13-518 8303
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 9:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 9:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 9:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 9:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 9:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 9:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By fatimah zaiton ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Game badminton 🏸 organized by team supporters sport TERAS . Tempat ini bole dikatakan sesuai dan selesa . Fasilitis juga baik . Recommend kawan 2 untuk aktiviti badminton 🏸 kekal kan aktiv ya 😉
    By Jai Sniper ✭✭
    setahun yang lalu
    Net barai(koyak), rubber mat bertampal tampal, garisan senget macam ular, lighting suram, kalau court sebelah lampu tutup lagi la gelap, disarankan amik court tengah²(2,5,8,11)..harga boleh tahan mahal berbanding dewan lain yang bagus…kesimpulannya, pihak management kedekut nak mam…
    By hazem azwan ✭✭✭
    4 minggu yang lalu
    Panas woo… Court agak kecik tapi boleh main la.. TCH Glenmarie terbaik setakat ni…
    By kucing liar76 ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Service tiptop punya👌diorang ada dua padang yang berbeza iaitu futsal⚽ dan court badminton🏸 diorang menyediakan bola free bagi padang futsal
    By Hafiz Yaacob ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Total ada 9 court badminton. Ada kedai peralatan badminton. Kaunter bayaran ada jual air juga. Parking kenderaan banyak

The Challenger TM Sports

  • Address: Jalan Permai 1, Taman Kota Pandamaran, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (464)
  • Reviews:
    By JiMi kesinambungan ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Siapa yg ada sikit masalah mata silau mungkin kurang sesuai
    By Are Syafiq
    setahun yang lalu
    Dh tutup ker? asal xbgtau.. membazir bayar yuran… call xdpt2..
    By Nurul Ain ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Aku suka lepak sini sebab murahhhh badminton dia. Court pun sedap main laaaaa. Parking proper. Lepastu staff baikk layannn je kerenah, memula dulu dia kerekk sikit, sekarang okay dah. Hahahahaa. Selalu lepak bersukan sini. Futsal pun aku suka sebab siap tempat duduk tukang sorak dan tukang bisingg2 🤣 Boekk boekk
    By syah rizal ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tempat yang sesuai untuk besukan..thanks TMsports
    By Immanuel Anak Muyang ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Lengkap semua nya kat sini. Ada tmpt mandi lagi. Ada court futsal, badminton and ada gym. Best lah kalau nak bawak satu family atau kawan ii bersukan.

RSA

  • Address: 1256, 1, Jalan Sungai Bertih & Off Telok Gadong Road, Kampung Sungai Udang, 41100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (441)

YTP Sports Arena

  • Address: 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (269)

Dewan Badminton Ko

  • Address: Jln Sungai Bertih, Taman Sri Gadong, 41100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (242)

Sport 100 Badminton Center

  • Address: Lot 2587, Jalan Seruling 59/KS2, Taman Klang Jaya, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (183)

Brothers Futsal Centre

  • Address: Jalan Petola, Kampung Raja Uda, 42000 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (105)

Sport Planet Port Klang

  • Address: 5, Persiaran Raja Lumu, Kawasan 12, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (55)

KSA KOMTAS SPORT ACADEMY

  • Address: Lorong Haji hitam, Kampung Delek, 41250 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

The Roof Futsal

  • Address: Lot 2127, Jalan Meru Batu 6, 41050, Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (123)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Futsal Court in Klang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags