Mez Car Rental in George Town
Kereta Sewa

Discover the Most Popular 10 Kereta Sewa in George Town

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Kereta Sewa in George Town, Malaysia.

Happy Ken Motorbike Rental

  • Address: 94, 74, Love Ln, Georgetown, 10200 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (230)
  • Phone: +60 16-493 6592
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
Mez Car Rental in George Town
Mez Car Rental in George Town

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Kereta Sewa in George Town

  1. Saya pergi penang 28/10/2021. Ken sangat bagus, tayar motor baru. Dapat motor yang selesa murah sedikit dari orang lain. Thank you so much happy ken.

  2. Alhamdulillah… Jujur… This uncle mmg sangat membantu… Motor baru… Terbaik… Tq… For those yang nak g penang n nak sewa motor… Boleh call this place… Ada tiktok happy ken lagi… Selamat bercuti… Moga dirahmati

  3. Korang yg datang ke Penang dan nak jimat duit daripada naik Grab, Boleh cuba sewa motor kt sini. Harga murah. Starting harga Rm30 dan keatas. Deposit Rm100. Helmet pun dia sediakan free je tak ada caj tambahan. Cuma lebih baik bawa helmet sendiri (lebih bersih).

    Aku sewa motor skuter kuning (rujuk gambar dibawah) naik bukit pergi pusing2 1 pulau steady je. Motor yg dia bagi sewa pun dalam keadaan baik.

    Overall, Aku sangat berpuas hati. 5 star !

    (Review on 08/11/2021)

  4. Sewa moto RM37/Day,Deposit RM100.owner terangkan penggunaan moto sangat teliti ya.Saya dan husband sewa scooter.Pick up moto dan hantar sendiri di tempat sewa.Lalu lintas sangat sesak,jadi jalan Terbaik adalah sewa moto.?klau nak guna e hailing install (In Driver),murah berbanding yang lain.Selamat Bercuti.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near George Town

Mez Car Rental in George Town
Mez Car Rental in George Town

New Bob Rent-a-Car & Tours Sdn Bhd

  • Address: 11, Jalan Gottlieb, Pulau Tikus, 10350 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (116)
  • Phone: +60 12-418 1777
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    Ini adalah kali ketiga suami saya menyewa kereta dengan New Bob. Perkhidmatan pelanggan yang sangat baik seperti sebelum ini! Kami telah menyewa kereta di Malaysia, Australia & New Zealand tetapi ini adalah syarikat terbaik setakat ini! Kereta itu baru, dalam keadaan optimum, & sangat bersih! Orang yang bertanggungjawab Pn Salmah seorang yang rajin dan sangat cekap. Amat disyorkan!
    ✭✭✭✭✭ By Jo Anne (setahun yang lalu)
    Saya memerlukan kereta pada hari perkahwinan saya dan saya sangat gembira kerana saya menemui Bob Baharu!!! Pasukan ini sangat membantu, mesra, menepati masa dan sangat profesional! Mereka dengan sabar menjelaskan segala-galanya dan memastikan semua permintaan saya diuruskan. Pengalaman keseluruhan adalah di luar yang sangat baik. Anda tidak perlu risau apa-apa dengan menyewa kereta dengan mereka!! AMAT DISYORKAN 😀
    ✭✭✭✭✭ By WL (2 tahun yang lalu)
    Saya sangat kagum dengan perkhidmatan keseluruhan. Saya memerlukan kereta segera untuk merentas negeri, jadi saya menemui tapak web sewa Kereta Bob dalam talian. Saya sentiasa lebih suka kenderaan bersaiz kecil jadi saya menempah Myvi tetapi kakitangan sangat bertimbang rasa dan menawarkan saya naik taraf kompaun kepada Proton Bezza kerana ia lebih selamat untuk perjalanan lebuh raya. Kereta itu baru dan diselenggara dengan baik, dan harganya sangat berpatutan. Saya pasti akan kembali. Cadangkan syarikat menawarkan perlindungan insurans menyeluruh kerana kemalangan sentiasa tidak dapat diramalkan.
    ✭✭✭✭✭ By louise hng (2 tahun yang lalu)
    Mengenali syarikat ini semasa melayari web. Sangat gembira kerana saya menemui mereka! Justin sangat membantu dari awal hingga akhir dan membalas dalam perkara yang cepat dan bermaklumat. Pasukannya, Puan Salmah dan pakcik pun sama, menyediakan kereta dalam keadaan baik & menepati masa. Proses mengambil dan menghantar adalah mudah dan cepat, kereta dalam keadaan bersih dan tiada masalah mekanikal. Secara keseluruhan, ia adalah di luar jangkaan saya dan saya akan mengesyorkan sesiapa sahaja yang ingin menyewa kereta untuk mendapatkannya dari New Bob.
    ✭✭✭✭✭ By Jack Ung (2 tahun yang lalu)
    Secara keseluruhan, saya berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Sangat bersetuju dengan beberapa komen pelanggan lain, ia mungkin bukan yang termurah di pasaran tetapi pastinya kebolehpercayaan & perkhidmatan yang sangat baik melebihi jangkaan. Dari saat saya menempah kereta sewa, untuk mengambil sehinggalah pulang kereta sewa kami. Saya boleh katakan, BEBAS RASA!! Sudah tentu, tiada caj tersembunyi. Semua disediakan dan dilakukan dalam masa yang singkat. Saya telah menunggu selama 2 minggu lebih sebelum saya menulis ulasan ini untuk benar-benar menyemak dan membuktikan kebolehpercayaannya yang kini saya berpuas hati dengan pemerhatian saya sendiri. Perkhidmatan pelanggan yang luar biasa juga. Sentiasa dalam perjalanan & sentiasa bersedia untuk membantu anda pada bila-bila masa. Benar-benar akan mengesyorkan syarikat ini kepada orang lain! Masih tak percaya?? Apa kata cuba perkhidmatan mereka & lihat sendiri.. Saya jamin, saya akan tempah lagi pada masa hadapan! ???
    ✭✭✭✭✭ By Beverly Bacallo (3 tahun yang lalu)

Asiastar Adventures Car Rental

  • Address: 91A, Lebuh Muntri, Township, 10200 Georgetown, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (41)
  • Phone: +60 16-444 9977
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    Kereta bersih dan terbaik di Penang (Georgetown). Service bagus..
    ✭✭✭✭✭ By Alia Eilyani (3 tahun yang lalu)
    Servis bos sangat baik, senang sangat nak ambil dan pulangkan kereta.. Harga juga sangat berpatutan, dalaman kereta sangat bersih.. Kereta dijaga rapi…
    ✭✭✭✭✭ By tew vince (2 tahun yang lalu)
    Perkhidmatan ini kelas pertama, kakitangan penghantaran kereta sangat mesra, harga juga sangat berpatutan, dan terdapat banyak jenis kereta untuk dipilih, salah satu perkhidmatan kereta sewa terbaik di Pulau Pinang
    ✭✭✭✭✭ By Khaw Kenjie (4 tahun yang lalu)
    Selepas mencari lama, kami menemui kedai itu untuk mengetahui bahawa ia ditutup selama-lamanya.
    By Amrita Pilsner (11 bulan yang lalu)
    Kedai ditutup sejak dua kali melawat
    By Ahsan Ijaz (2 bulan yang lalu)

Kereta Sewa Penang MH

  • Address: 421-A, Jalan Jelutong, Jelutong, 11600 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (15)

Hawk Rent A Car

  • Address: 417B, Lbh Chulia, George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (8)

Hertz

  • Address: L1, 128-128A, Jalan Transfer, George Town, 10500 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (8)

KERETA SEWA PENANG

  • Address: PERUMAHAN POLIS LINE PINE, 107, 11060 Air Itam, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Keretasewapenang

  • Address: 5-3-4 Ocean View, Bandar Sri Pinang, 5, Lbh Sungai Pinang 1, 11600 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (4)

PG Car Rental Services

  • Address: 536, Jalan Abdullah Ariff, Taman Padang Tembak, 11400 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Car Rental Penang

  • Address: Jalan Hutton, George Town, 10500 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Kereta Sewa Penang / Penang Car Rental

  • Address: 32-9-10, Lorong Kaki Bukit, Taman, Lorong Buah Pala, 11700 Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kereta Sewa in George Town, please leave a comment below. We would love to hear from you!