McDonald's Beverly Hills Drive-Thru in Kota Kinabalu
McDonalds

Discover the Most Popular 10 McDonalds in Kota Kinabalu

Discover the top-rated McDonalds in Kota Kinabalu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

McDonald’s Api-Api (Kota Kinabalu)

  • Address: Lot No. 1/G1 & 1/G2, Ground & First Floor, Jalan Centrepoint, Api-api Centre, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3476)
  • Phone: +60 88-274 611
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:00 PG – 2:00 PG

McDonald's Beverly Hills Drive-Thru in Kota Kinabalu
McDonald’s Beverly Hills Drive-Thru in Kota Kinabalu

5 Replies to Discover the Most Popular 10 McDonalds in Kota Kinabalu

  1. Ada tempat makan bakso sedap di api2 bersebelahan mcd. Konsep gerai, dan guna pinggan pakai buang. Gerai Bakso Primadona ni berada di tengah2 lorong antara mcd dan pizzahut api2. Sedap dan sgt recommended. 2 jenis, 1 bakso surabaya (8ketul meatball saiz biasa), 1 lagi jakarta (2ketul meatball besar + 4ketul saiz biasa).

  2. Saya order mcd tadi. Sudah tanya ngam sudah semua order. Pekerja tu cakap iya. Sekali sampai bilik hotel. Tiada saya punya burger ?? salah siapa tu ya.

  3. Sangat dan tersangat!!!!!!!!!!!!!!!
    Di counter kata ambil aiscrem disana..bediri tanya staff tidak di layan…org baru sampai di layan.siapa tidak naik angin kan..coke pun macam air saja rasa.siapa yg dtg hari ini punya date tau lah rasa cola minumannya macam mana rasa

  4. Setiap kali take away breakfast mesti ada order yang silap. Ntah la. Padahal bkn ramai customer pun. Aku beli hot milo la aih geram betul dibagi teh panas. Aku beli scrambled egg di bagi omelette egg.

  5. Kedudukan yang kurang strategik. Ramai pengunjung tetapi kawasan agak sempit dan sukar untuk dapatkan parkir.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near Kota Kinabalu

McDonald's Beverly Hills Drive-Thru in Kota Kinabalu
McDonald’s Beverly Hills Drive-Thru in Kota Kinabalu

McDonald’s

  • Address: Off Jalan Sulaman Highway, Kota Kinabalu, Malaysia, Sabah, 88450 Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (3030)
  • Phone: +60 88-387 502
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Fadil GDG ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Best sini. Tempat luas dan selesa.
    By Dayang Masyitah ✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Dua kali makanan saya kena curi oleh shoppe rider !!!🤬🤬🤬 lepasni staff mcd jgn kasi biar rider ambil sendiri tu order. Rider suka hati ja suruh sy cancel order , supaya senang lari dripada masalh. Location boleh nampak dia ulang alik dr mcd ke rampayan. Ketara la ba mbawa makanan org lpstu claim RIDER LAIN YG AMBIL. Bkn jg org bodoh ni. Sdhlah sy bayar online . Menyusahkan betul. Total mau RM50 , mcd sndiri yg rugi . Nda smua rider bgni. Tpi kalau tekena sma yg kuat mnipu&mencuri ni , siapa ja nda sakit hati
    By Norfarariyanti Parimon
    sebulan yang lalu
    2 kali pergi McD sini kene scam. 1st, dine in, air milo cair dan tawar, anak sy pon pandai complain, bila pergi ke kaunter nak complain, belum bgtau lagi, pekerja pon pandai cakap, air tawar ke. Ingat kita tak tau ke rasa milo kotak macam mana. 2nd, drive thru, beli nugget 9 ketul utk anak. Dah masuk kereta jalan, anak ckp nugget tu ada 8 je, terang2 di kotak pon tulis 9, tak pandai kira ke. Last la pegi mcd sini, serius kecewa.
    By Nurul Zakiah
    4 minggu yang lalu
    Staff yang sangat biadap ya. Orang belum hbis cakap pasal order sdh dia potong. Lepastu sudah memotong cakap, kurang lagi makanan kmi! Sangat2 biadap!
    By Linda Off ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Best kedai MCD sini. Kawsan parking pun banyak, kawasan parking OKU pun ada. Staf pun friendly. Good jom team MCD 👏🏼👏🏼kurang straw kena bagi, baru pg kaunter dorang notice kena tanya suda, they’re quite alert la❤️ Situ juga ada kawasan family table so boleh ramai2 makan & gabung meja. Tq MCD Sulaman we enjoyed having lunch there😃😃

McDonald’s

  • Address: Lot G-Ext 1 & Part of Lot G35, Ground Floor, Suria Sabah Shopping Mall, 1, Jalan Tun Fuad Stephens, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (2612)
  • Phone: +60 88-387 502
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Ahmad Haziq
    2 bulan yang lalu
    3 minggu beturut-turut saya pergi sini,masih tiada ais cream. Bila ditanya kenapa cashier bilang mesin rosak..please improve your maintenance to make good reviews from customer
    By Simon Gabriel ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Dengan adanya stiker McD dan pembelian lebih rm20 dan keatas McD akan memberi kentang atau minuman percuma kepada kita…tq mcd
    By IndahNya Bulan Official ✭✭✭✭✭
    4 minggu yang lalu
    Ok ada kemajuan berbanding dulu, sekarang yg best awal pagi mcD dah buka👏
    By Yuslee Kuiyin ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Service sangat baik. Staff Mesra pelangan. Setiap kali beli disini semua order betul x pernah salah.
    By Athirah’S98 Vlog
    6 bulan yang lalu
    Mau redeem ice cream guna apps.. disuruh tekan awal sblm smpai kaunter last2 hangus ja redeem saya..

McDonald’s Beverly Hills Drive-Thru

  • Address: Lot No. CL 215347916 Lot 9), Jalan Bundusan, Penampang, 88620 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (2310)

McDonald’s

  • Address: Floor, Suria Sabah Shopping Mall, No. 1, Jalan Tun Fuad Stephens, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (1449)

McDonald’s Karamunsing

  • Address: Lot G – 21,23,25 and 26 part, Complex Karamunsing, Lorong Karamunsing, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (913)

McDonald’s Likas Bay KK

  • Address: Lot C, Anjung Selera, Tanjung Lipat, Likas, Jalan Tun Fuad Stephens, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (359)

McDonald’s

  • Address: Concourse Floor, 1Borneo Mall, Lot No. C215 – C218 & Part of, D219, 88871 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (147)

McDonald’s

  • Address: Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu, Terminal 1, Lot No. L3 – L14, Public Concourse, Departure Level, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (292)

McDonald’s Centre Point KK

  • Address: Lot L-9, Lower Ground Floor, Centre Point Shopping Centre, Lorong Centre Point, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2.5 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Kota Kinabalu, please leave a comment below. We would love to hear from you!