NBL Money Transfer Sdn. Bhd. in Kuala Lumpur
Money Changer

Discover the Most Popular 10 Money Changer in Kuala Lumpur

Discover the top-rated Money Changer in Kuala Lumpur, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Suka Money Changers Sdn. Bhd.

  • Address: 95, Jln Bukit Bintang, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (207)
  • Phone: +60 3-2142 0511
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 12:30 PTG, 2:30–7:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 7:00 PTG

NBL Money Transfer Sdn. Bhd. in Kuala Lumpur
NBL Money Transfer Sdn. Bhd. in Kuala Lumpur

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Money Changer in Kuala Lumpur

  1. murah die jual duit riyal, beza RM225 gak compare dgn sy tukar tempat lain utk 5k riyal…terima kasih…friendly, fast and efficient….semoga perniagaan anda trus maju jaya dan terus berkhidmat utk org y nak menunaikan ibadah umrah dan haji, serta dikurniakan ganjaran pahala setimpal atas kebaikan y dilakukan.

  2. Perkhidmatan mmg terbaik sangat berpuas hati mesra pelangan.Kpd sesiapa yg hendak tukar mata wang asing saya sgt2 rekomen dtg ke sini

  3. Money changer yg terbaik area bukit bintang, harga baik dan layanan baik, tak perlu check rate kat tempat lain, dah confirm sini harga paling ok

  4. Bro, berape jika nak tukar rupiah indonesia ke ringgit untuk kurs hari ni? 1.000.000 rupiah dapat berape ringgit bro?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Money Changer near Kuala Lumpur

NBL Money Transfer Sdn. Bhd. in Kuala Lumpur
NBL Money Transfer Sdn. Bhd. in Kuala Lumpur

Andalusia Hijrah Exchange

  • Address: 23, Jln 1/76, Desa Pandan, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (57)
  • Phone: +60 3-9201 4037
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 12:30 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 12:30 PTG
  • Reviews:
    By Mohd Danial ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    mudah berurusan sbg one stop centre..berurusan di whatsapp dan ambil wang semasa mahu penerbangan di klia..terima kasih puan jun atas servis yg terbaik.
    By Fauziah Mohd Desa ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Andalusia Hijrah Exchange menyediakan perkhidmataan pertukaran matawang Riyal (SAR) paling mudah (secara onliné) dan paling tinggi. Amat menjimatkan masa, berbaloi dan blh dipercayai. Matawang yg ditukar diperolehi pada hari penerbangan…secara tak langsung menjamin keselamatan wang dari hilang atau tercicir/ tertinggal. Terima kasih Andalusia.. Pengalaman mengerjakan ibadah Umrah pada musim sejuk dan musim yg terlalu ramai spt musim haji…tetapi dikendalikan oleh TA yg amat berpengalaman & trusted.Terima kasih team Andalusia (Money Exchange & Andalusia Tijarah
    By lyeda zack ✭✭✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Perkhidmatan yg mesra,mudah dan pantas.Saya sangat gembira dgn perkhidmatan yg diberikan, alhamdulillah.
    By Rosniza Ghazali ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Pengurusan yg efisyen dan memudahkan jemaah..terima kasih Andalusia Exchange👍🏻👍🏻
    By Ucu 1984 ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Alhamdulillah pengalaman pertama mengerjakan umrah bersama Andalusia. Untuk urusan tukaran mata wang saya menggunakan servis andalusia hijrah exchange yang menawarkan servis dan kadar tukaran yang terbaik. Memudahkan urusan saya. Layanan staff yang sgt friendly wlupn 3 kali tukaran mata ang saya lakukan. Serahan duit dilakukan di airport.. tiada apa nak diragukan semuanya terbaik. Recommended..

IDAMAN RMS SDN BHD MONEY CHANGER @ IME RIA MONEY TRANSFER @ CURRENCY EXCHANGE

  • Address: Business Center, G 63A, Plaza Idaman, Jalan Jernai 1, Medan Idaman, Gombak, 53100 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (51)
  • Phone: +60 3-4024 6158
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    By Sharifah Sharina Syed Aswad ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Rate duit riyal disini paling bagus saya dapat berbanding di KL.
    By Samin Baleno79 ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    300 dollar tukar duit Malaysia dapat berapa
    By ketumko tom ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    nie kedai kawan sya, dia nie memang expert !
    By asia knightonline ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Ini adalah satu-satunya tempat wang Ria berada dalam talian, saya boleh menerima sebarang jumlah tanpa masalah, mereka sentiasa mengalu-alukan anda. jangan gunakan money gram atau pembekal lain, anda akan menghadapi kesukaran untuk menerima wang.
    By isad isad ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Saya harap saya tahu pengurup wang ini sebelum ini, saya sentiasa menukar banyak wang, kadarnya sama dengan pengurup wang lain tetapi apa yang saya suka ialah perkhidmatan dan pelanggan mereka penting yang mereka berikan.

AntaraDuit Money Changer @ Avenue K

  • Address: C7, Concourse Level, Avenue K Mall, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (46)

Merchantrade KL City

  • Address: 10 Wisma GTK, Jalan Hang Lekiu, 50100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (46)

E-Globex Kepong

  • Address: No 7, Jalan Rimbunan Raya 1, Laman Rimbunan, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (38)

Money Changer Team Smart Forex

  • Address: 169, Jalan Radin Bagus, Bandar Baru Sri Petaling, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (37)

YUSUL ENTERPRISE SDN BHD

  • Address: 81, Jln Bukit Bintang, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (31)

[BEST RATE MONEY CHANGER IN KL] KL Forex Sdn Bhd (CURRENCY EXCHANGE & MONEY TRANSFER)

  • Address: Lot G-07, Giant Hypermarket Setapak 5, Jalan Kilang, Off, Jalan Genting Kelang, Taman Danau Kota, 53300 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (29)

NBL Money Transfer Sdn. Bhd.

  • Address: 50, Jalan Tun Tan Siew Sin, City Centre, 50050 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (25)

ASIAH MONEY EXCHANGE

  • Address: 30, Jln Sultan Azlan Shah, Chow Kit, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (16)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Money Changer in Kuala Lumpur, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!