Warung KKJ in Kluang
Nasi Lemak

Discover the Most Popular 10 Nasi Lemak in Kluang

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Nasi Lemak in Kluang, Malaysia.

Kedai Makan Kak Esah

  • Address: 2, Jalan Sahabat, Taman Emas, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (743)
  • Phone: +60 17-779 9440
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00 PTG – 1:00 PG
    Selasa: 4:00 PTG – 1:00 PG
    Rabu: 4:00 PTG – 1:00 PG
    Khamis: 4:00 PTG – 1:00 PG
    Jumaat: 4:00 PTG – 1:00 PG
    Sabtu: 4:00 PTG – 1:00 PG
    Ahad: 4:00 PTG – 1:00 PG

Warung KKJ in Kluang
Warung KKJ in Kluang

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Nasi Lemak in Kluang

  1. Selalu makan sini. Tapi lately harga makin naik. Tak dapatlah nak support selalu. Rasa dah kurang. Order kena ke kaunter. Tak mesra warga emas. Bayangkanla kalau datang 6 orang. Semua nak kena bangun ke kaunter. Kalau tidak seorang wakil tu nak hafal semua order. Leceh betul. Org yg tumpang jual pepes kat situ pun makin naik. Dari seringgit. Ke 1.10. Dtg baru dah 1.30. hmmmmm. Isi makin kecil. Makan berdua pun nak cecah RM50. Standard mcm makan kat mcd maheinya. ..

  2. The Best Naskan On Fasting Month In Kluang Townlaa Haiyaa…No Need To Go Bazaar Anymorelaa..Next Time Buat Naskan Sate…Syahduuu..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Nasi Lemak near Kluang

Warung KKJ in Kluang
Warung KKJ in Kluang

MyKluang Coffee @ Taman Sri Kluang

  • Address: No 2&4, Jalan 10, Taman Sri Kluang, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (542)
  • Phone: +60 16-753 8716
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 11:30 PTG
  • Reviews:
    By Deva Rajan
    7 bulan yang lalu
    Makanan memang teruk. Mee rebus tak sedap. Teh lagi teruk
    By zainal kassim ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Layanan kakitangan yang peramah dan baik serta tidak menunggu terlalu lama
    By Nuratiqah Mustaffa ✭✭
    10 bulan yang lalu
    management masa ambil order tolong improve ya. saya dah tiga kali terkena. kalau sekali boleh dimaafkan tapi tiga kali tu melampau. setiap kali order makanan mesti akan ada satu yang tertinggal. makanan lain dah habis rupanya waitress baru masukkan order untuk makanan yang tertinggal. tolonglah faham kita ni ada lunch break bukan boleh lepak dua tiga jam kat situ nak tunggu. benda bukan jadi sekali. dah tiga kali jadi. harap ambil maklum.
    By lisa nur
    7 bulan yang lalu
    MASAK SEDAP SEDAP BOLEH TAK. NASI AYAM ROASTED AYAM LAH YG KENA ROAST….. BUKANNYA NASI! APAHAL NASI PULAK YG RASA HANGIT?????? HAIH! RASA LA DULU NASI TU KALAU HANGITTT JANGAN LA NAK SERVE JUGAK KAT CUSTOMER, MASAK NASI PUN TAK RETI KE
    By Zahari Wahab ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Tempat pilihan utama selepas ini bila balik Kluang. Pilihan menu lebih banyak berbanding Kluang Rail Coffee yg sudah hilang friendly customer service nya… Diharap pihak pengurusan MyKluang Coffee boleh tambah baik rasa kopinya.

    2). Kuey Teow Beef nampak menarik tapi rasanya terlebih masin. Hilang selera plak. Walau tak ramai customer, tetapi hidangan tiba selepas 30 minit. Mungkin busy dgn order food panda with 1 rider waiting only. Before that terdengar dikitchen terpekik terlolong macam ada masalah. I think the restaurant have problems with their cooks. Unmanageable.

    3). Same goes with buns that i ordered. Arrive after 30 minutes selepas i tanya bun dah siap ke. On the spot the waiter collect & served. Dissappintment was the bun sejuk & keras.

    Overall it seems that this restaurant can improved with proper manageable system & pengawsaan attitude pekerja. Mereka perlu dididik lebih baik dari segi peradaban & fokus kpd tugasan. Enjoy kerja is ok but should focus. My personal reviews for restaurant improvements in future

    All the best.

Ajak Nasi Lemak Wak Kentut

  • Address: 36A, Jalan Delima 39, Taman Delima, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (508)
  • Phone: +60 12-779 3273
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: Tutup
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Nini Asmani ✭✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Nasi lemak sedap. Ayam besar puas makan. Service layan diri. Kalau makanan order, boleh tahan siap cepat.
    By rinkiku mie ✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    30.10.2022 AHAD. Around 12pm

    1st time aku dtng stlh da lama viral, dan buka caw kt kluang. Masa ngah viral dulu, lokasi di kontena sana. Skrng da berpindah di taman delima.

    Masa dtg td, di sambut dgn staff perempuan muka ketat masam. Xde senyuman langsung. Dua². Tau la muka ko ada cantik sikit dekkk tp buruk dekkk kalau nak senyum pun payah.

    Aku da la 1st time dtg. Xtau konsep bisnes mcm mn. Kot kena order di kaunter or ada pelayan akan dtg amik order. Nasib la aku seorang yg rajin survey. G kt kaunter tanya mcm mn nk order.

    Layanan mmg outtttttttt. X mesra pelanggan. Layan customer mcm kita ada buat salah.

    Sambal ok. Untuk aku ada rasa. Yg lain biashe² aje. Minta boss tegur la staff korang tu. Pastu pinggan² bekas customer terdahulu makan pun terbiar. X di kutip, bersih kan. Aku perhati je… Dari awal aku masuk, aku order, aku duduk n makan, sampai aku bayar, blah, langsung x dikemas nya pinggan² bekas customer terdahulu duduk mkn. Aku mcm …ni ke kedai makan yg viral sgt tu 🤔🤔🤔 teruk naw service

    By Abdul Muiz Abdul Aziz ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Nasi lemak yang berlemak,ada sambal biasa,sambal sotong,telur mata,ayam goreng (lauk utama)
    By Zainah Yahaya ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sedap masakan goreng2,nasi lemak sambal sedap,ayam goreng pun sedap
    By ismarul shrif ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Suasana yang baik dan layanan yang mesra pelanggan. Harga berpatutan dan makanan yang sedap

Nasi Lemak World

  • Address: Persiaran Dato Haji Ismail Hassan, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (154)

Lontong Goreng Meletop

  • Address: Kedai, No 3, Jln Cantik, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (103)

MH Kluang Cafe Ori

  • Address: 14, Jalan Lim Swee Sim, Taman Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (60)

nasi lemak d’dara

  • Address: 14, Jalan Mohd Ngalim, Taman Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (32)

Perusahan Aiman dan Rakan-rakan

  • Address: 34, Jalan Penghulu Kassim, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (27)

Warung KKJ

  • Address: Kampung Paya, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (24)

Warung Nasi Lemak Utara

  • Address: Jln Kampung Tengah, Kampung Tengah Indah, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (21)

Nasi lemak daun pisang rm1

  • Address: Tapak no 8 ,Laman niaga taman perkasa, Taman Perkasa, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Nasi Lemak in Kluang, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags