Zam Roti Canai in Labuan
Nasi Lemak

Discover the Most Popular 10 Nasi Lemak in Labuan

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Nasi Lemak in Labuan, Malaysia.

Island Garden Food & Cafe

  • Address: Lot U0253, Jalan Kemajuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (488)
  • Phone: +60 14-668 1377
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 10:00 PTG

Zam Roti Canai in Labuan
Zam Roti Canai in Labuan

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Nasi Lemak in Labuan

  1. Sesuai untuk semua orang yg mencari makanan dan membawa keluarga. Harga makanan dan minuman berpatutan ingin makan mee goreng udang nak yg udang besar sederhana semua ada mee goreng kerang jangan dilupa. Soto,Makasar nasi lemak pun ada. Kepada pengunjung yg baru sampai anda kunjungi lh saya percaya anda akan berpuas hati.

  2. Berbagai menu jadi pilihan..
    Tapi saya lebih gemar makan mee d sana..sedap dan harga berpatutan..
    Cuba lah..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Nasi Lemak near Labuan

Zam Roti Canai in Labuan
Zam Roti Canai in Labuan

Marrybrown Labuan

  • Address: Jalan Tun Mustapha, Bandar Labuan, 87000 Victoria, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (424)
  • Phone: +60 87-411 555
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    By Salwa Loley Juamin ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Restoran yang bersih. Staff mesra pelanggan. Servies baik.
    By Nor adzmee Bin Abdul Rahman
    setahun yang lalu
    Minta pihak marrybrown labuan kalau menu tidak lengkap jangan jual,saya belu berger ayam dengan mayonas saja,harga 6 ringgit tuan,baik saya beli berger tepi jalan saja lagi sedap,harap pihak tuan dapat memperbaiki keadaan tersebut,sbb saya bukan guna daun untuk bayar tuan,nda sempat saya ambil gambar tadi,sudah marah betul tidak terpikir mahu ambil gambar,owner biar pantau pekerja k
    By Ila Nabilah
    setahun yang lalu
    Begitu kah layan cstrmr , orng datang sna mau makan . Sekali dtang sna tidak kena layan . Dipnggil2 orng casher pun tidak layan sibuk brcrta ktwa2 lagi , siapa tidak bisingg klau bgitu . Dtang sna bukan ramai orng dtng sna time tiada cstrmr sdh . Lain kali cstrmr first bkn nya sibuk brcrta . Kamu krja cri duit bukan krja brcrta .
    By Aie Muzafar ✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Tower burger terbaik…cuma,klau org nak beli family set ayam tu tlong la campur2….ni Tak semua kau simpan sayap!!!!order 8 ketul dua ja lain 6 lagi sayap….klau saya tahu bagus beli sayap ja dkt gerai kak ros.bongok!!!!hilang selera mahu mkn!!!
    By Davra Marali ✭✭
    4 tahun yang lalu
    Chicken Nugget rasa macam nugget yg dh lama dlm peti ais. Then, ayam spicy dia takda rasa pedas+tawar.. Tisu kena bgi sekeping ja. I prefer Marrybrown Beaufort . Thnk you. Keep it up!

Seri Malindo Restaurant

  • Address: No. 431, Grd Floor, Jalan Dewan Bangunan USIAP.O.Box 80236, Sabah, Malaysia, 87012 Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (266)
  • Phone: +60 87-416 072
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 10:30 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 10:30 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 10:30 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 10:30 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 10:30 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 10:30 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Faz Halim
    sebulan yang lalu
    Setiapa kali order, ada je benda missing, bila buat aduan, semua kata tunggu boss hahaha entah lah. Haram kan je lah duit tu boleh ke?
    By Mimi Aseema ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Melindo sekarang tidak segah melindo dulu….last datang pada 31 januari 2022, roti canai rasa hangit, kuah kurang sedap, pekerja tidak efisyen…banyak.meja kosong tapi semua masih tidak berkemas dan masih dalam keadaan kotor..sayang antara restauran yang popular di labuan suatu masa dulu sekarang dah jadi lemau
    By TAHIR DALY ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Tempat yang bagus, selesa, parking Yg cukup etc terbaik
    By Mas Mohd ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Ada laksa swk, soto, sup tulang n gado2 pakcik yg sedap….
    By Zulkarnain Ali ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    mmg selalu tapau sini

Waroong Nasi Lemak

  • Address: U1429 jln hj ismail kg gersik, 87000, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (214)

Restoran Luaskan Seleramu

  • Address: Lajau 1 W. P, Labuan Federal Territory, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (182)

Kedai Makan Puteh

  • Address: Jalan Patau-Patau, 87000 Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (100)

Zam Roti Canai

  • Address: 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (97)

Nasi Lemak Bamboo Labuan

  • Address: U0434, Jalan Bunga Kemuning, Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (49)

Anjung Selera Pohon Batu

  • Address: 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (36)

Warung Sana Lagi

  • Address: 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (33)

Impian Rasa Rindu Tanjung Aru

  • Address: Warung Makan Tgh Hj Liman Impian Rasa Rindu, Kg Tanjung Aru, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (30)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Nasi Lemak in Labuan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags