Lan Roti Canai in Kuala Lumpur
Roti Canai

Discover the Most Popular 10 Roti Canai in Kuala Lumpur

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Roti Canai in Kuala Lumpur, Malaysia.

Valentine Roti

  • Address: Stor No. 1, Jalan Semarak Opposite Menara Celcom, 54000 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1061)
  • Phone: +60 12-293 6248
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:45 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:45 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:45 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:45 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:45 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:45 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:45 PTG

Lan Roti Canai in Kuala Lumpur
Lan Roti Canai in Kuala Lumpur

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Roti Canai in Kuala Lumpur

  1. Aku makan kat sini dari tahun 2008 dan kerap makan setiap mlm sampai 2010.
    Kalau dulu roti canai ok.x terlalu garing sgt.tak tebal tak nipis..sedang2 jer.yg paling best aku suka dulu roti dia lembut.
    td aku mkn roti canai dia terlalu garing da mkn mcm roti tisu plak.sudah la garing terlalu nipis pulak tu.
    tolong la ejas balik…aku x minta pun roti tisu ?

  2. Lex2 santai lepak sini ok je…roti canai sedap…minta garing2 lg sedap…mee goreng pun sedap…dah tu je…hahahaa

  3. Roti telur dia ranggup sampai aku nk makan 3 kali tapi kat kedai tu terlalu sesak, ye la cuti kan.

  4. Ordered nasilemak goreng ayam, but where is ayam? And I thought is nasi lemak with ayam goreng?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Kuala Lumpur

Lan Roti Canai in Kuala Lumpur
Lan Roti Canai in Kuala Lumpur

Kedai Roti Canai Pak Ali

  • Address: Jalan Pantai Permai, Pantai Dalam, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (619)
  • Phone: +60 16-697 4335
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:00–11:00 PG
    Rabu: 7:00–11:00 PG
    Khamis: 7:00–11:00 PG
    Jumaat: 7:00–11:00 PG
    Sabtu: 7:00–11:00 PG
    Ahad: 7:00–11:00 PG
  • Reviews:
    By Shahrul Azfar ✭✭✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Mana lagi nak dapat roti canai yang sedap dan harga berpatutan. Tsunami double + telur separuh masak 2 biji + kopi panas = SURRR
    By Azam Kamal ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Bagi yang first time datang makan disini akan tengok tempat ni biasa-biasa sahaja. Tapi tak kisah lah… saya banyak kali datang dah, cuma kali ni baru nak review 😬. Menu yang saya order adalah roti canai tsunami. Kuah dan sambal kedai ni saya suka sebab bagi saya sedap la. Apa yang membezakan kedai ni dari kedai-kedai yang jual menu yang sama macam yang saya order ni adalah harganya 👍🏼👍🏼. Jumlah yang saya bayar untuk makan berdua termasuk air milo dan kopi o cuma RM8.00. Murahla tu walaupun dekat area Kuala Lumpur 😁. Semoga tuan kedai ni murah rezekinya dan semakin maju perniagaannya.
    By nadia zakaria ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Makanan sedap! Harga affordable.. sesuai untuk sarapan pagi..kenyang smpai tengah hari..
    By aidhil ardi ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    roticanai,kuah semua sedap dan murah:D paling best kalau nak jimat duit tgh kering makan kat sini pun dah kenyang
    By Shafizal Shahrir ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Roti Canai Tsunami (Roti Kosong + Kuah Banjir + Telur Separuh Masak 2 biji) sedap. Sistem order layan diri sangat cepat dan memuaskan. Harga masih berpatutan.

Lan Roti Canai

  • Address: 20, Jalan Pantai Permai, Pantai Dalam, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (441)
  • Phone: +60 19-351 9909
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 12:00 PTG, 5:00–10:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 12:00 PTG, 5:00–10:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 12:00 PTG, 5:00–10:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 12:00 PTG, 5:00–10:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 12:00 PTG, 5:00–10:00 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 12:00 PTG, 5:00–10:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 12:00 PTG, 5:00–10:00 PTG
  • Reviews:
    By Norizman Faizal Noor ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Kedai layan diri…. Semua kena ambik sendiri… Dari roti canai sampai minuman… Sempoii
    By Dzul Ha ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Roti canai, roti telur yang empuk, ranggup & dihidang panas! Kuah dal, kuah kari, sambal, smuanya sedaap. Kedai layan diri, so takya nak beratur lama sangat. Hanya kena tunggu skit bagi yang take-away & abang² grab rider. Kalau que pendek, kejap je siap!
    By Aaron S
    2 bulan yang lalu
    Service teruk!! Ada 2 post penebar roti canai, satu dalam satu luar. Bila tanya mcm mana order, pekerja indon ni lgsung tk explain. Tkde sistem ordering yg baik. Customer beratur merata2 sbb tk tahu mcm mana flow order yg betul. Abg grab marah tggu lama sbb sistem ordering yg teruk. Pekerja indon tk senyum lgsung dan tkde semangat servis kpd customer. Order air perli2. Kuah kari out, kuah dhal pun out. Nasi lemak biasa2. Parking agak susah.
    By Shahrul Isra ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    My favourite roti canai melayu sejak 2008 sehingga kini..roti gebu + crispy (5 star), kuah terbaik (5 star). kena layan diri, kalu ramai kena beratur panjang la.

    2021 Masih roti canai no.1. yeah!!

    By Iman Keisuke ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Betul la sedap roti lembut kuah kari dal sedap tak pernah aku makan 3 keping roti canai perg marvelous

Roti Canai (Melayu)

  • Address: Seksyen 1 Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (217)

Yam Cornerz Roti Canai

  • Address: 17, Jalan E, Kampung Pandan Dalam, 55100 Kuala Lumpur, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (152)

Mizan Corner / Warung Roti Canai John

  • Address: 12, Jalan Jambu Golok, Taman Sri Delima, 52000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (130)

Roti Canai Kari Kaki Ayam Kg Baru

  • Address: Jalan Raja Abdullah, Kampung Baru, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (107)

Karim Roti Canai

  • Address: Pusat Penjaja DBKL, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Chow Kit, 50300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (70)

Abg Jai Corner (Nori Roti Canai)

  • Address: 21-27, Jalan Raja Muda Musa, Kampung Baru, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (50)

Roti Canai Pandan Haris Corner

  • Address: 1d, Seri Sentosa 8, Taman Sri Sentosa, 58000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (14)

Kak Zai Roti Canai

  • Address: Taman Sri Angsana Hilir, 68000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Roti Canai in Kuala Lumpur, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!