Roti Canai Lagend in Kuantan
Roti Canai

Discover the Most Popular 10 Roti Canai in Kuantan

Discover the top-rated Roti Canai in Kuantan, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Warung PokWei Roti Canai

  • Address: Lot 2/1045, Kampung Sungai Karang Pantai, 26100 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (114)
  • Phone: +60 13-951 0798
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 1:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 1:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 1:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 1:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 1:00 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 5:30 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 5:30 PTG

Roti Canai Lagend in Kuantan
Roti Canai Lagend in Kuantan

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Roti Canai in Kuantan

  1. Those yg stay dekat Timurbay/Swiss Garden tu kalau nk dtg kedai ni better dine in/mkn di warung..beratur panjang tu myb normal tp dia utamakn utk org yg mkn kt kedai. Sy tunggu berejam utk tapau/ bungkus sbb dorg dahulukn org dine in.. org yg tapau ni pn nk mkn jgk.. xde sistematik langsung.. utk roti canai dorg kata xde bungkus. Kne mkn disitu. Sy harap warung tu buat sistem first come first serve..baru adil. Mcm warung che ta (depan Timurbay)

  2. Roti canai sedap, nasi lemak ok, tapi music terlalu kuat. Cakap kuat utk order pon salah amik order sbb bising sangat. Tak selesa nk mkn

  3. Setengah jam lebih tunggu roti canai tak sampai2, org lain dtg duduk x panas punggung boleh pulak dia p ambik mkn terus, bagus betul. Last cancel roti canai , ambik nasi berlauk lg cepat, xpanas hati tunggu..
    Pelbagai makanan nasi lauk, tapi lambat sgt tunggu roti canai, tambah la pekerja, nie sorg tebar, sorg masak, mmg lambat la, dgn org order utk dine in, yg take away lagi..

  4. Makanan sedap-sedap. Layanan mesra. Terima kasih – semoga murah rezeki dan diberkati Allah. ??

  5. Roti canai sangat sedap dan gebu. Nasi lemak dan lauk2 yang banyak, dan sedap2. Ade lagu macam pi kenduri kawen. Bawa keluarga atau pasangan sesuai di sini.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Kuantan

Roti Canai Lagend in Kuantan
Roti Canai Lagend in Kuantan

Restoran Millennium Roti Canai Planta

  • Address: Taman Golden City, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (94)
  • Phone: +60 18-378 4960
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 3:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 3:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 3:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 3:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 3:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 3:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 3:00 PTG
  • Reviews:
    By Rizal Salim ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Roti sini mmg sedap. Kari mmg legend. Susah nk cari kari camtu. Sedap menambah 2. Kalu dtg dgn kereta. Parking la susah
    By NUR ALLISYA MAISARAH ✭✭✭
    sebulan yang lalu
    maggi goreng tawar , byk isi bawang n tomato , teh ais pahit , so far yg best kat sini just roti canai n nasi lemak je .
    By fadzli MFS ✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Paling kurang, sebulan sekali mesti sekali dtg ke sini…..klau awal, dapat kuah kari ikan seekor😁👍… Roti sedap, cukup rasa , lembut walaupun tebal…😋 Nasi lemak bungkus daun pisang pun blh tahan sedapnya Maggi goreng pun ok…👍 Tepi simpang tiga yg sibuk, tak sunyi..😁🤭 Parking jer sepanjang tepi jalan…
    By Muhammad Taqiyuddin Mohd Ali ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Roti tebal dan rangup, harga untuk roti kosong rm1.30. Kari kaw2. Air suam rm.20. Total min breakfast rm1.50. Nice
    By Mohd Isyamuddin ✭✭✭✭✭
    meeboo)
    Sangat sedap roti canai dan nasi lemak bungkus. Jangan lupa order nescafe tarik memang kaw superb terbaik mantul

Roti Canai Pok Loh

  • Address: 69, Lorong IM 1/4, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (86)
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 1:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 1:00 PTG
  • Reviews:
    By Syahir Johari ✭✭
    setahun yang lalu
    Average roti canai here. Kuah sangat cair dan roti biasa sangat. Harap boleh improve lagi sebab tempat luas dan selesa tapi makanan kena up to standard supaya boleh bersaing
    By Hilmi Hamid ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Rasa makanan boleh diterima. Jalan masuk agak licin dan berlumut. Hampir terjatuh dan ramai lagi yang senasib. Hope owner dapat cuci berkala untuk elakkan kemalangan.
    By Ismam Mahad ✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Ada roti canai sarang burung, specil. Mesti cuba
    By Hisyam Banana ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Roti canai sedap. Air sedap.

    Menu baru roti canai sarang burung

    By Azlan Mokhtar ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Alhamdulillah makanan sini sedap dan sesuai untuk seisi keluarga yang ramai..

Gerai Makan Abang Man Roti Canai

  • Address: Pasar Besar Kuantan, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (47)

Warung Wan Roti Canai

  • Address: Kampung Tanjung Api, 25050 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (40)

Warung Roti Canai Cobra Viral

  • Address: Jalan Mat Kilau, Taman Jade, 25100 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (24)

Warung Roti Canai Pak Saad

  • Address: Lorong Permatang Badak Baru 2, Taman Bukit Rangin, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (22)

Roti Canai Ayob

  • Address: Taman Sentosa Baru, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (12)

Warung Roti Canai & Nasi Lemak Pok Suh

  • Address: Jln Jaya Gading Sri Damai, Kampung Batu Sepuluh, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (4)

Roti Canai Air Ngeteh

  • Address: Kampung Batu Tujuh, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (3)

Roti Canai Lagend

  • Address: Taman Pandan Damai, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Thank you for reading. You can visit the Kuantan Food Directory to get more Roti Canai reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags