Restoran Jadan Roti Canai in Shah Alam
Roti Canai

Discover the Most Popular 10 Roti Canai in Shah Alam

Here is a list of the best Roti Canai in Shah Alam, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Restoran Hatinie

  • Address: 18 & 20, Jalan Selendang 10/10, Seksyen 10, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (3996)
  • Phone: +60 19-266 7810
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 4:00 PTG

Restoran Jadan Roti Canai in Shah Alam
Restoran Jadan Roti Canai in Shah Alam

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Roti Canai in Shah Alam

  1. Makanan kampung harga Kayangan, lokasi di kawasan perumahan saja bukan di tempat yang pusat bandar. Nasi separuh + ayam + sayur = RM15. Lagi mahal dari makan di Sambal Hijau TTDI atau mana kedai Kelantan di pusat bandar KL. Anda mungkin akan terkejut dengan harga makanan anda.

  2. Parking limited. Tempat duduk pun limited dan sempit. Lauk memang tiptop dan banyakkkkk. Pening kepala nak pilih lauk. huhuhu. ada nasi lemak, nasi kerabu, nasi dagang, sup, cucur udang, mee rebus, satay dan roti canai. Desert banyak jugak. Air sikit sangat. Take note ya, semua layan diri. ambil makanan dan bayar dekat kaunter.

  3. Datang ntk breakfast. Pilihan makanan yg sangat² banyak. Rase makanan biase² ntk nasi dagang, roti canai, laksam. Self service. Order dan ambil sendiri air dan makanan. Order jom sate, harga agak keras tp berbaloi sedap. Ruang sentiasa penuh. Kene cop tempat. Parking limited.

  4. BANYAKKK SANGAT MENU PILIHAN MAKANAN! Makan sedap, ramai orang better dtg awal. Bagi saya harga dia agak wow berbanding kedai biasa. Total kami habis untuk 15pax Rm300 + . Jadi kalau dtg makan 3-4 org blh la bajet hbs dlm seratus an hahaha. Staffs bagus, membantu. Makan ada dari breakfast, lunch, kuih muih, dessert, cookies, sate, roti canai, air self service. Ambil makanan, ambil gambar and tunjuk pada cashier after lepas makan. Nak bawa g kaunter terus pun blh juga tapi kalau dtg 2-3 org okay la. If ramai mcm kami snap je gambar (owner yg suruh sbb senang kira makanan). Kedai bersih, besar. Maybe blh repeat lagi, tapi kena bawa bajet besar sikit la ?

  5. 5/5 utk sate yg sedap. Untuk laksam rasa ikan agak kurang. Overall food portion berbaloi.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Shah Alam

Restoran Jadan Roti Canai in Shah Alam
Restoran Jadan Roti Canai in Shah Alam

Kedai Paksu Roti Canai Utara

  • Address: Jalan Kepuk 19/2, Seksyen 19, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (146)
  • Phone: +60 13-411 2352
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00 PG – 12:00 PTG, 5:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 12:00 PG – 12:00 PTG, 5:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 12:00 PG – 12:00 PTG, 5:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 12:00 PG – 12:00 PTG, 5:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 12:00 PG – 12:00 PTG, 5:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 12:00 PG – 12:00 PTG, 5:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 12:00 PG – 12:00 PTG, 5:00 PTG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Alif Farhan ✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Roti cana, nasi lemak semua sedap. Bole ya dtg breakfast sini gais
    By Scha Aisyah
    setahun yang lalu
    Order lambat sampai. Dah la first time datang nak makan kat sini, boleh pulak pekerja kedai ni duk bergaduh depan customer yang ramai masa tu.. alahaaii tak best laa sebab datang dengan anak, kena tengok diorang gaduh pulak. Seriously, taknak dah datang makan sini. Service pun nampak kelamkabut. 🥴👎🏼
    By bugok bugok ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Huru hara wei…boleh try tgk huru hara dia mcm mana..xde toilet. 🤣
    By Jayanathan Perumal ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Delicious roti canai with teh tarik…
    By Tamsir Ali ✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Roti canai sedappp

Roti Canai Pak Dhee

  • Address: Jalan Besar, Kampung Bukit Lanchung, 40400 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (110)
  • Opening hours:
    Isnin: 4:30 PTG – 10:30 PG
    Selasa: 4:30 PTG – 10:30 PG
    Rabu: 4:30 PTG – 10:30 PG
    Khamis: 4:30 PTG – 10:30 PG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 6:30–10:30 PG, 4:30 PTG – 10:30 PG
    Ahad: 4:30 PTG – 10:30 PG
  • Reviews:
    By Affan Ruslan ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Roti canai sedap. Tapi air teh ais tawar.

    Harga boleh dikatakan murah dah berpatutan. 4 keping roti canai, teh ais dan Nescafé ais baru RM8.70.

    Tapi kena datang awal. Datang pukul 9 sempat order, customer yang datang 930 pagi dah habis semua makanan.

    By LyNn 4iZ4 ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Roti canai sedappppp! Kuah padu👍🏻Harga murah gila ya.
    By Jwan Radzi ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Had Roti Canai Telur Bawang and Teh Tarik. The roti is so soft yet so crispy. Definitely will come here again. 👍🏻
    By Azhar Abdullah ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Ok.. i nak story sikit pasal tempat ni.. pagi tadi setelah selesai subuh kat surau dgn kawan2 kita org round2 cari port unk breakfast.. pusing2 la .. tetiba terjumpa kedai ni .. tepi jalan jer.. nampak brader tu tgh tebar roti canai.. ada akak ni tgh bungkus nasi lemak.. Nampak dlm 1 – 2 table ada customer.. kita org masuk lah.. order roti telur & kopi o.. x sampai 3 minit terus sampai.. wow .. cepat nye.. makan roti canai dgn kuah kari.. mmg padu.. Next trip.. i nak cuba nasi lemak.. bihun goreng.. Mmg paduuu beb
    By Aris Ikhwan Rameli ✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Roti canai ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (rangup) Kuah ⭐️⭐️⭐️⭐️ (cair sedikit) Servis ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (pantasss) Harga ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (marhaen)

Warung Nasi Lemak Bawah Pokok & Roti Canai

  • Address: Kiosk MBSA, no K4, Persiaran Budiman Berhampiran Bulatan Persiaran Aman, Taman Sri Muda, Seksyen 25, 40400 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (46)

Roti Canai Depo

  • Address: No.3, gerai MBSA, Jalan Salak Tinggi 28/24, Taman Alam Megah, 40400 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (41)

Warong Roti Canai Abu

  • Address: Kampung Jln Kebun, 40460 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (29)

JOHN CANAI

  • Address: Jalan Kampung Batu 7, Kampung Jln Kebun, 40460 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (18)

Roti Canai Sarang Burung

  • Address: 10, Jalan Niaga 16/3a, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (7)

Roti Canai Abang Pian

  • Address: 2, Jalan Semangat 25/8, Taman Sri Muda, 40400 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (7)

Restoran Sri Alam

  • Address: Jalan Pinang 18/1, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3)

MUIZ Roti Canai Melayu (M.U.I.Z)

  • Address: Jalan Paku 16/6, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Roti Canai in Shah Alam, please leave a comment below. We would love to hear from you!