Tawau Car Rental in Tawau
Sewa Van

Discover the Most Popular 10 Sewa Van in Tawau

Here is a list of the best Sewa Van in Tawau, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Kereta Sewa Airport Tawau no 1

  • Address: Tawau Airport 91000, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (210)
  • Phone: +60 13-477 7794
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
Tawau Car Rental in Tawau
Tawau Car Rental in Tawau

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Sewa Van in Tawau

  1. Sewa Alza di tawau airport dari 4 ke 6 Feb. Keadaan kereta terbauk, aircond sejuk, ingine power giler, rasa macam dah modified, tayar sport rim dan bunga masih cantik.

  2. Perkhidmatan yang baik, so far kereta selesa. Senang berurusan .Terima kasih cik din . Insha Allah lain kali bole repeat lagi.

    22/04/2023-28/04/2023
    BSI-AIRPORT

  3. Sewa proton exora 3 hari. Keta bersih, aircond ok. Cuma suspension depan bunyi sikit. Process sewa mudah, encik din respon cepat. Keseluruhan ok & boleh recomend.

  4. En Din, terbaik dan kelakar ?. Car Rental Tawau Airport memang best. very good service , very flexible. Highly recommend. Mudah dan cepat respond.
    Kereta dalam keadaan baik dan bersih

  5. Servis terbaik dari CikDin.. dapat sewa van baru pulak tu.. Terbaikkk..! Terima kasih CikDin.. RECOMMENDED..!!

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Sewa Van near Tawau

Tawau Car Rental in Tawau
Tawau Car Rental in Tawau

KERETA SEWA TAWAU AIRPOT ( FACEBOOK PAGE EROZZY CAR RENTAL )

  • Address: Eastern Plaza F-14 tingkat 1, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (166)
  • Phone: +60 14-574 8318
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    Jumlah hari sewa kereta jenis Perodua Bezza dari sykt ini selama 20 hari dgn jumlah pemanduan tak kurang 2000 KM dan perjalanan kami merangkumi 60% kawasan Sabah. Juga cecah 2000m ketinggian di Gunung Alab Substation . Cukup selesa dgn kereta yang disediakan walaupun dijalan yang kondisi teruk. Kereta selesa dan bersih, suspensi terbaik dgn pickup yang menyakinkan walaupun di jalan yang cukup curam dari Tambunan ke KK . Brake mencengkam . GERENTI AKAN SEWA LAGI UTK trip akan datang utk pengembaraan kami ke 40% kawasan Sabah lain termasuk jalan kalabakan harapnya
    ✭✭✭✭✭ By Masli Yahaya (setahun yang lalu)
    Terbaik? sy recommend pd sesiapa yg nk sewa kereta ni.. harga dapat murah utk 3 hari, jalan2 sekitar semporna dan tawau tak ada masalah pun.. ++ tiada charge penghantaran ke airport tawau. Service pun terbaik ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    ✭✭✭✭✭ By ROSE AZIQAH RAHIM (dalam minggu lalu)
    Pertama Kali ke tawau. Sangat berpuas hati sewa kereta sama owner. Owner baik n good respond. Staff Pon friendly. Senang untuk berurusan. Akan sewa lagi nanti bila ke sana. Sangat recommended yaa?
    ✭✭✭✭✭ By hanie effendy (sebulan yang lalu)
    Saya dapat sewa kereta baru, yeay!! Kereta dalam keadaan sangat baik, bersih dan memuaskan. Respon yg sangat baik dan pantas. Yang paling penting!! Harga paling MURAH dan berbaloi dari yg lain!! pasti akan menggunakan khidmat kereta sewa ini lagi..
    ✭✭✭✭✭ By Yathy Af (2 bulan yang lalu)
    Cepat. Murah dan senang berurusan. Ada flexibility. Kereta pun elok.
    ✭✭✭✭✭ By awatif mohsin (dalam minggu lalu)

Kereta Sewa Murah Tawau (RS CAR RENTAL)

  • Address: Lorong Ehsan, Air panas, 91008 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (42)
  • Phone: +60 11-5179 5997
  • Website:
  • Reviews:
    Kami rent 3 hari untuk travel ke Semporna dan area Tawau. Servis sangat baik. Response owner laju. Kereta yang dapat pun sangat bagus. Saya recommend sewa dengan company ini. Kerana ada sewa kereta kami dapat pergi tempat lagi jauh seperti Bukit Parapat dan Tanjung Parapat. Sangat berbaloi, akan repeat lagi.
    ✭✭✭✭✭ By Yen Thung Tan (setahun yang lalu)
    Servis mantap, kereta bersih. Saya sampai awal dari yg dijanjikan tapi owner memang suda tunggu. Senang berurusan dan harga pun berpatutan. Recommended ??
    ✭✭✭✭✭ By Effy Moo (4 bulan yang lalu)
    sesiapa yg mencari kreta sewa d kwsn tawau, ni antara yg terbaik sy pernah jumpa. kreta bersih dan layanan drpada owner sngat mesra. siap hantar ke airport dgn hrga yg sngt murah. terbaik!!!
    ✭✭✭✭✭ By Tanill Camillus (3 tahun yang lalu)
    RS CAR RENTAL antara yg terbaik dan termurah di tawau
    ✭✭✭✭✭ By Jusman Ambo rappe (setahun yang lalu)
    Terbaik… Servis yg amat memuaskan
    ✭✭✭✭✭ By Far (3 tahun yang lalu)

Tawau car rental / kereta sewa tawau

  • Address: Jalan Perbandaran, Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (37)

MD Car Rental Tawau

  • Address: Lot 14 Taman Utara , jalan Utara, 91000 Tawau, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (15)

KERETA SEWA TAWAU AIRPORT / LEGEND CAR RENTAL TAWAU

  • Address: Lock A, TB 15574-1, 1 Floor Kubota Square, Jln Kubota Blvd, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (14)

Tawau Car Rental

  • Address: Lot 18B, Taman Semarak Bal II, Batu 5 Jalan Kuhara, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (14)

KERETA SEWA TAWAU AIRPORT ( MKH CAR RENTAL )

  • Address: Eastern Plaza 4th Floor, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (8)

Tawau Sabah Car Rental

  • Address: 10898 Taman Bunga Tulip, Lorong 1, Jalan Guru,, Kampung Jwa, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (8)

KL CAR RENTAL TAWAU

  • Address: Lock A, TB 15574-1, 1 Floor, Jalan Kubota, Jalan Kubota Square, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

WAIZ CR TAWAU (KERETA SEWA TAWAU)

  • Address: 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Thank you for reading. You can visit the Tawau Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags