Ivy Holidays Kuala Lumpur in Kuala Lumpur
Travel Agency

Discover the Most Popular 10 Travel Agency in Kuala Lumpur

Here is a list of the best Travel Agency in Kuala Lumpur, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Oscar Holidays Sdn Bhd

  • Address: Menara Multi-purpose, Level 1, Unit 01.02, No. 8, Jalan Munshi Abdullah, 50100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (391)
  • Phone: +60 3-2694 4803
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 2:00 PTG
    Ahad: Tutup

Ivy Holidays Kuala Lumpur in Kuala Lumpur
Ivy Holidays Kuala Lumpur in Kuala Lumpur

5 Replies to Discover the Most Popular 10 Travel Agency in Kuala Lumpur

  1. Terima kasih Oscar Holidays atas pengaturan baik anda untuk lawatan kami ke Cochin, India baru-baru ini. Perjalanan ini diterima dengan baik oleh kami dan syarikat pelancongan anda yang sepadan di Cochin melakukan kerja yang sangat baik. Nantikan percutian lain bersama syarikat anda. Regds KK Nair & Keluarga Terbaik. K.Lumpur.

  2. Kami pergi ke Bali bulan lepas, yang dianjurkan oleh Oscar dan Renuka, dan ingin mengucapkan terima kasih kepada Renuka atas susunan hebat yang dia buat untuk kami. Harga sangat baik, semua tarikan yang dia aturkan adalah hebat dan harga adalah termasuk semua tarikan, contohnya ladang strawberi, buaian ubud. Makanan yang diatur sangat baik, dan apabila kami menghadapi beberapa masalah di bilik hotel, dia segera membetulkannya malah kami diberi bilik percuma oleh hotel. Ini adalah perjalanan percutian ke-3 kami yang dianjurkan oleh Renuka dan dia tidak pernah gagal memastikan kami selamat bergembira. Tq sekali lagi Renuka dan Oscar, perjalanan seterusnya kami adalah Sri Lanka, dan akan mengharapkan Oscar sekali lagi untuk menikmati percutian yang hebat..

  3. Terima kasih kerana menganjurkan lawatan kami dengan baik dan menjaga semua aspek percutian yang hebat. Anda sangat
    menakjubkan dalam usaha anda untuk memastikan usaha terbaik dalam mendapatkan yang terbaik bukan sahaja dalam mengatur jadual perjalanan tetapi pengurusan masa dan harga juga
    yang menjadikan perjalanan kami berjaya sepenuhnya. Kami menantikan lebih banyak lagi

  4. Sangat Disyorkan, Perkhidmatan yang sangat baik,
    Terima kasih Gishan Anthony Pereira.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Travel Agency near Kuala Lumpur

Ivy Holidays Kuala Lumpur in Kuala Lumpur
Ivy Holidays Kuala Lumpur in Kuala Lumpur

Golden Destinations (by ICE Holidays Sdn Bhd)

  • Address: Wisma New Asia, Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (182)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By JIA JEH LEE ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Cubalah GD, perjalanan yang lebih berbaloi.
    By Jeff Yew ✭✭✭✭✭
    4 minggu yang lalu
    Saya amat bersyukur kerana dapat melancong semula selepas wabak ini berakhir.Ini adalah kali kedua saya dan isteri bertolak bersama rombongan GD. Terima kasih kepada agensi pelancongan atas pengaturan yang teliti semasa perjalanan ke Jepun ini, makanan yang kaya dan asli membuatkan kami semua mempunyai cita rasa yang tidak berkesudahan. Terutama idea dan pengaturan penjagaan yang bernas oleh ketua pasukan Andy Lee membuatkan kami terus ketawa sepanjang perjalanan dan menjimatkan banyak masa menunggu yang tidak perlu, kerana kali ini kami menemui banyak kumpulan pelancong dan semua tarikan adalah terlalu sesak. Ambil tempat yang indah dan kemudian pilih naik kereta, lebih-lebih lagi apabila ada seorang warga emas dalam lingkungan 80-an dalam kumpulan, dia akan sentiasa mengutamakan pertimbangan dan penjagaan. Pemandu pelancong Patrick mempunyai pengalaman yang kaya, selagi dia membawa Mike ke dalam kereta, akan ada ketawa. Terima kasih kerana meninggalkan saya dan isteri saya dengan pengalaman yang indah dalam perjalanan ini. Terima kasih atas tunjuk ajar anda, dan berharap dapat berjumpa lagi dalam perjalanan seterusnya. (Penekanan khusus pada kemahiran fotografi Andy sibeh bagus)
    By Alan Tiong ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Ini adalah kali pertama saya menyertai kumpulan GD – jelajah Korea 8 hari 6 malam yang diketuai oleh ketua pelancong Yukee yang cantik dan pemandu pelancong Angela yang cantik.

    Saya sangat gembira kerana perjalanan yang diatur oleh Golden Destination sangat baik. Hotel dan restoran sangat bagus. Sikap perkhidmatan sangat baik. Dan bantu saya mengambil gambar kacak. Sudah berkenalan dengan beberapa kawan baru. Jika ada peluang, saya pasti akan melancong bersama kumpulan GD lagi.

    By Puah Ru Hong ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Pengalaman perjalanan perjalanan Jepun kami dengan Destinasi Emas adalah satu letupan! Jadual perjalanan adalah sempurna & penuh dengan tempat dan tarikan pelancong yang menarik. Makanan yang dihidangkan sepanjang perjalanan mempunyai pelbagai masakan Jepun dan ia sangat bagus & lazat. Kami mengadakan lawatan yang menakjubkan di sekitar Jepun terima kasih kepada pemandu pelancong yang kami sayangi, Encik Andy Lee & 陈导! Kedua-dua pemandu pelancong kami sangat berpengalaman dengan maklumat tentang segala-galanya, mesra, baik, menyeronokkan dan membawa kami melalui keseluruhan lawatan dengan selesa dan sentiasa menjaga semua ahli pelancongan. Encik Andy Lee & 陈导 melakukan kerja yang hebat dalam perjalanan itu. Sangat mengesyorkan & menantikan lebih banyak perjalanan dengan Destinasi Emas dan jika boleh, dengan bimbingan En Andy Lee.
    By Jia Yi Puah ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    19/5 – 25/5JDA-14 Perjalanan 7 hari 6 malam ke Jepun, dengan poket kebahagiaan tersembunyi, penuh dengan ganjaran Terima kasih kepada ketua Andy Lee dan pemandu pelancong Chen Dao atas kepimpinan mereka Kedua-duanya adalah orang yang berpengalaman dan berhati-hati yang mengetahui ciri-ciri dan butiran setiap tarikan. Mereka akan melaraskan jadual perjalanan dengan sewajarnya untuk memberi kami lebih masa untuk membeli-belah. Terima kasih banyak atas penjagaan mereka, membolehkan kami melayari pelbagai keindahan Jepun. Saya sangat mengesyorkan kumpulan pelancongan Jepun Golden Destination ini, yang merangkumi semua jenis makanan di pelbagai tarikan di Jepun, dan ia berbaloi!

Bangunan Koperasi Polis

  • Address: Bangunan Koperasi Polis, Aras Bawah, Jalan Sultan Sulaiman, Kampung Attap, 50000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (158)
  • Phone: +60 3-2274 7484
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:45 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 8:45 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 8:45 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 8:45 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 8:45 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Athiyyah Nur Aisyah ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Terima kasih atas jasa cik ezzati walaupun cik cuti cik bantu sy ubah tarikh tiket penerbgn sy. Jasa cik ezzati tidak sy akan lupa.. 16.12.22 1218hrs
    By Andy Dadhty
    setahun yang lalu
    Pekerja kop travel ni makan gaji buta ke? Call x pernah angkat. 2 minggu dh try call. Mesin jwb. Agk2 pekerja kat kaunter tu dh mati beragan ke? Kalau ko x nk buat kerja, baik bagi kat org lain yg ikhlas.empunok keribang rebus punya manusia!
    By INA ABDUL RAHMAN ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Saya sgt berpuas hati dgn service Cik Azie kerana sgt membantu dalam memberi pakej yg bersesuaian dgn bajet saya dan keluarga.. Service yg pantas dan membalas pertanyaan walaupun in midnight… ⭐⭐⭐⭐⭐
    By evan sprecher
    5 tahun yang lalu
    layanan mcm gampang, cara percakapan tidak menunjukkan keramahan terhadap pelanggan tetapi kemalasan dan kebencian untuk menjawab panggilan… di mana sikap seseorang yang bergelar customer service yang sentiasa bersikap ramah dan mesra dengan pelanggan, amat tidak dipraktikkan sama sekali oleh pihak anda, ketika hendak ditelefon, susah hendak dijawab… please change your manner towards customer
    By Zafie Aqil
    6 tahun yang lalu
    Servis mcm CIBAI..call xpandai angkt, mohon pihak atasan pantau cara diorang buat kje (xbuat kje)..dari operator yg angkat tepon smp ke pihak yg urus loan…lgsung xde budi bahasa. Dilayan mcm kita nk mintak sedekah.

Sedunia Travel

  • Address: Level 13, Menara Genesis, 33, Jln Sultan Ismail, Bukit Bintang, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (109)

M.S Star Travel Agencies Sdn Bhd

  • Address: Wisma Star Travel, 42-44, Jalan Raja Abdullah, Chow Kit, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (94)

Iadventure Escape Tours And Travel Sdn. Bhd.

  • Address: Level-29.08 Menara Ta One, Kuala Lumpur, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (82)

SYLVARINA SKYLINE TRAVEL & TOURS SDN BHD

  • Address: No 50 & 1st Floor, Jalan Tun Tan Siew Sin 50050 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpu, 50050 Kualalampur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (80)

Kuala Lumpur City Tour

  • Address: 1st Floor, City Tower, Jln Alor, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (61)

Japan Travel Bureau Malaysia

  • Address: Unit 16.07, Level 16, Amoda Building, Jln Imbi, Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (58)

Mitra Malaysia Sdn Bhd

  • Address: Lot 6.03A 6th Floor, Wisma Central, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (57)

Golden Deluxe Travel

  • Address: 10, Jalan Khoo Teik Ee, Pudu, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (54)

Thank you for reading. You can visit the Kuala Lumpur Directory to get more Travel Agency reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.