McDonald's Taiping Sentral Mall in Taiping
McDonalds

Discover the Most Popular 3 McDonalds in Taiping

Here is a list of the best McDonalds in Taiping, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Taiping Lake Garden DT

  • Address: Lot 3410 (PT 1238), Jalan Sultan Mansor, Daerah, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2299)
  • Phone: +60 5-808 8795
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG

5 Replies to Discover the Most Popular 3 McDonalds in Taiping

  1. Saya beli makanan utk breakfast dan lunch.. sbb masatu sampai pun dh pukul 9.55am mcm tu.. lpas tu beli jela byk² sbb nk lepak lama skit hehe.. tapi tula kebanyakannya pekerja semua okay je. Tp tak tahu mcm mana tmpt trtutup mcm tu boleh ada lalat ? dia takde la trlampau byk. Tp kt meja dgn kerusi sy, sy kira lalat tu ada 3 ekor. Terbang² kt situ plak tu. Dia agak mengganggu ketenteraman awam. Tp takpela nak buat mcm mana kan.. ?

  2. Drive thru, tunggu 25 minit selepas order. Tak siap. Masuk dalam tanya, mintak tunggu lagi 20 minit. Patutnya masa nak ambil order tanya dulu, okay ke kena tunggu 30 minit? Baru kita decide nak beli ke tak.

  3. Sebelum ni jalan 2 way, skrg 1 way susah nak masuk silap masuk terus ke lorong drive tru. Tkt atas tutup hingga 12tghri xle naik. Ruang makan depan ada bunyi fan blower yg terlalu kuat bising yg tak perlu pun lsg situ.

  4. Sepatutnya lekat le sticker OUT OF STOCK kat display toys happy meal tu… Pelanggan boleh je faham kalo toys dh abes… Tapi bila tya, staff jwb nk abeskan stock toys yg lama… Rasa mcm kne scam pun ada… Hahahahaha….
    Dpt ayam & kentang dah sejuk patut kalo tempat ramai org, dpt le yg panas² sbb produks akn sentiasa keluar & dimasak…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 3 Best Coffee Shop near Taiping

McDonald’s Simpang DT

  • Address: No. 97, Jalan Besar, Jalan Simpang, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1679)
  • Phone: +60 5-847 2324
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Namira Hazri ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Suka dgn cara supervisor dia yg pmpn tu…dtg ke satu2 meja n tnya dh dpt mknan ke blom…
    By syed amirul
    5 bulan yang lalu
    Order 2 dapat 1 lps Tue nk kena beratur balik hampeh.. 1/1/23 10pm mmg mengecewakan…mana xnya sambil ambil order ambil nyembang mana nk dgr nya kn kn…
    By Hanisah Ibrahim ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Dah ambik take away… Onthe way bawak tetiba paper bag koyak n makanan jatuh… But the service here was sooo nice sbb replace the meal even though gue yang Salah pegang…. Tq staff mekdi especially sis cantik pakai kemeja purple 💜💜💜💜💜
    By Obey
    setahun yang lalu
    Cakap 20 minit ni dah 40 minit order tak siap lagi. Bila boleh dapat makan ni? Minggu depan ka bulan depan?
    By Amirul Hayat ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Servis bagus dekat sini. Kalau nk senang order guna apps dlu. Sampai sini boleh amik terus ja. Kt app tu boleh pilih hg nk tapau ka, nk makan sini ka.

McDonald’s Taiping Sentral Mall

  • Address: Lot G-21 and G-22, Ground Floor, Taiping Sentral, 36, Jalan Istana Larut, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (463)
  • Phone: +60 5-805 8167
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    By fiq 6366 ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Fast and Clean Service here Dari Taman Tasik kena beratoq panjang

    Xnak beratoq panjang Mai ler kesini Konfem xkena sidai

    By Muhamad Haniff Hassan ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tak tahu nak rate mcm mana.. Order “Spicy Chicken McDeluxe”×2 + “Ice Blended Milo”×2.. Utk burger, ayam nipis lepas tu sos pulak bgi 2 packs ja utk 2 brger.. Ice blended pulak, milo tabur pun sikit tk macam mcd di tempat lain.. So saya bgi rate 3★ sahaja..
    By nur athirah
    8 bulan yang lalu
    apeeeeeeee mcd bagi mainan tak semegah. kaler kaler sape nak buat! kasi la mainan best sikit. bazirrr je dahla asyik bg mainan samaje. bg la yg best sikit. apolaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
    By nur izzati
    setahun yang lalu
    kelmarin saya ada order iced choc & iced mocha. tapi dua dua dapat milo + letak whipped cream 😄 saya bukan first time minum. saya taktau mana silapnya. takkan takperasan air dan ice blend? tekstur yang berbeza.
    By Momi Ci
    setahun yang lalu
    Staf rude and bagi duit balance yg dah koyak. Tak perasan time amik tu, bila dah balik baru perasan dpt duit koyak. Really bad service.

Thank you for reading. You can visit the Taiping Coffee Shop Directory to get more McDonalds reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags