Perodua Kiam Fatt Motor Sdn. Bhd. (Ipoh Service Centre) in Ipoh
Perodua Service Center

Discover the Most Popular 4 Perodua Service Centre in Ipoh

Discover the top-rated Perodua Service Centre in Ipoh, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Perodua Service, Jalan Kuala Kangsar Ipoh

  • Address: Lot 23, Tasek Industrial Estate, Jln. Kuala Kangsar, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (463)
  • Phone: +60 5-547 6433
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 1:15 PTG
    Ahad: Tutup

5 Replies to Discover the Most Popular 4 Perodua Service Centre in Ipoh

  1. Semenjak dua menjak..masa menunggu terlalu lama walaupun ada appointment. 3 jam woo utk basic servis shj…naya pak karim…tak tau la sebab kurang pekerja ke ape….harap ditambah baik…dulu ok je

  2. Tempat menunggu selesa dan luas. Staff sangat friendly dan membantu setiap persoalan. Service pon laju dan bawak lepas tu pon makin best. Highly recommend berbanding satu cawangan lagi di gunung rapat

  3. bukan perodua ini sahaja yang tak pernah jawab telefon sampai i kena elak in sendiri untuk book appointment tapi yang lain pun tak jawab telefon. selain itu saya punya oil filter bocor dan saya tau servis itu dilindungi waranti tapi berapa kali i kena pergi tukar oil filter? workmanship tak cantik. Takkan beli kereta perodua lepas ni.

  4. Perodua service centre memang best, customers service layan dengan baik Dan abang WAN counter 2 ialah lagi best layan pada customers,,

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 4 Best Perodua Service Centre near Ipoh

Perodua Service Centre Ipoh 2

  • Address: Lot 219, Jalan Lahat, 30200 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (407)
  • Phone: +60 5-243 9814
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 12:30 PTG, 2:30–5:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 1:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By MUHAMMAD AZRIL AZAHARI ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Masuk saja gate depan tu, pengawal dok depan tu terus sambut kita bawa ke parking dan ajar ambil no.giliran, staf semua sini bagus2… Ruang menunggu memang selesa siap ada jajan lagi… Boleh tengok view kereta servis, persekitaran bersih dan tersusun, Memang terbaik lahh!!
    By Maziyyah Ahmad ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Diorang lupa reset balik oil filter dengan minyak hitam. Boleh dtg terus, tayah call. Nnti dia reset kurang 1 minit dah siap
    By rafizah ramli ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Terbaik..semua staf sangat baik dan mesra….sy d layan oleh staf nor faziha…baik sgt..memudahkan urusan ..terbajk perodua service centre jalan lahat,,..🤩😍
    By omar gojes ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Agak menyedihkan tempat besar dan selesa, biznes untung juta-juta..nak bg bekfes kat kastemer pun x mampu..kat perodua servis tempat duduk byk dan selesa tp nak minum ke makan takde…maybe pekerja dia x perlu semua itu
    By Aretiey Kirin ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Service 40k utk ativa.. sekarang tgh tunggu

Perodua Kiam Fatt Motor Sdn. Bhd. (Ipoh Service Centre)

  • Address: Light Industrial Park, No.1, Hala Rapat Baru 20, Kawasan Industri Ringan Kinta Jaya, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (178)
  • Phone: +60 5-311 2877
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Mohd Rizal ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Antara pusat service terbaik.. Manager disini Mr Rajan & staff pun friendly dan mudah untuk mendengar masalah pelanggan.. Terus kan kekal momentum
    By talitabis 20
    sebulan yang lalu
    Call sbb nak tanya berapa harga nak tukar belting kereta tapi cara layanan costumer service kurang hajar, biadap. Boleh pulak dia mengeluh bila saya tanya harga. Dengan gaya cakap nak tak nak bercakap dgn saya. Saya cakap elok2, saya sempat tanya nama dia tapi bagi nama pelik mungkin takut saya complain tapi apa pun costumer service mmg teruk & kurang ajar. Takut pulak saya mintak nama dia tapi cara layanan tak fikir pulak. Ini mmg saya tak akan pergi dah. Saya pun bekerja jugak, bekerja jugak dgn masyarakat tapi kalau penat stress kerja tolong jadi profesional. Kalau kacau korang tengah lepak2 beborak duduk2 main telefon mintak maaf lah sbb masa saya call masa tengah bekerja. Dalam banyak2 service perodua saya pernah pergi service perodua ini paling teruk saya pernah alami. Tolong buat improvement dalam adab & komunikasi dgn org.
    By Muhamad Azhar ✭✭
    5 bulan yang lalu
    Poor service… Tukar minyak engine dengan minyak gear je yg diorg rajin buat..tukar break pad tak nak..bg mcm² alasan ..
    By Baring di Rumput Hijau ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    servis ok.tiptop.folow up dgn apa2 isu deme jaga.cuma yg tak suke tu,part suka suka tukar tu ni,dah la tak kabo.main pandai2 tuko.pastu sikit2 cas.
    By Ahmad Faizal
    5 tahun yang lalu
    dahulu ianya memberi servis yg bagus..sekarang mengecewakan..terlalu lama utk sesebuah kereta..

Perodua Abi Motors Sdn Bhd

  • Address: 48, 50 & 52, Lintasan Perajurit 17c, Taman Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (170)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Perodua Service Centre in Ipoh, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags