Northern Futsal Centre in Sungai Petani
Futsal Court

Discover the Most Popular 5 Futsal Court in Sungai Petani

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Futsal Court in Sungai Petani, Malaysia.

Amanjaya Sports Arena

  • Address: Lengkok Cempaka 2, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (986)
  • Phone: +60 12-431 3818
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG

Northern Futsal Centre in Sungai Petani
Northern Futsal Centre in Sungai Petani

5 Replies to Discover the Most Popular 5 Futsal Court in Sungai Petani

  1. Tapak padang futsal sebenarnya amanjaya sport arena ni.tapi pada tahun 2021 tapak ASA ni digunakan sebagai pusat pemberian vaksin PPV..layanan dan juga sistem pengurusan kat sini baik dan bagus..sangat cepat dan bersistematik.Terbaik! kepada team PPV ASA.
    Keep it up!

  2. dah nama sport arena.. main futsal boleh.. badminton pon ada… siap ada zumba session.. boleh juga utk bermain netball..handball guna court futsal.. pingpong pon ada.. skrg ni pon dah ada giat nampak skuad wushu juga berlatih disini… mmg meriah baq ang…

  3. Parking luas, laluan keluar masuk lapang dan mudah untuk oku parking kenderaan. Fasility yang luas dan bersih kecuali surau. Nak minta perbesarkan lagi ruang solat surau. Terlalu kecil dan sempit untuk jemaah nak solat.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 5 Best Futsal Court near Sungai Petani

Northern Futsal Centre in Sungai Petani
Northern Futsal Centre in Sungai Petani

CT Advance Sports (Max Court)

  • Address: 780-H, Jalan Bakar Sampah, Kampung Sungai Tongka, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (237)
  • Phone: +60 11-2433 3680
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 12:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 12:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 12:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 9:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 9:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Farah Idayu ✭✭✭✭✭
    12 bulan yang lalu
    Tempat yg bersih,selesa,luas.parking pon luas. Harga berpatutan.macam biasa, weekend selalu penuh walaupun waktu tengah hari.
    By Muhammad Izzat ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempat yang menarik untuk bersukan
    By Nizam Zainol ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Antara port utk main badminton yg terbaik di sungai petani…toke pun sempoi..senang nk book plak tu..👍👍👍
    By Sahak ibrahim ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Kualiti court terbaik, mesra pelanggan, agak bahang sikit sebab tiada ekzos fan
    By shohugukan tanaka ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Gelanggang Badminton yang elok..lokasi Taman Kenari Indah..mempunyai jalan belakang ke Kampung Raja.

SMC Futsal

  • Address: 171, Jalan Sejati 3/2, Taman Sejati Indah, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (199)
  • Phone: +60 19-406 0055
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    By m00az ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Selain dari main Futsal, boleh buat latihan bola jaring kat sini.
    By Saiful Haris Muhammad ✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Tempat luas tetapi kalau ad turnament o event kawasan utk masuk dan keluar akan menjadi kurang teratur kerana mungkin xde tanda di ats jln utk petak parking.. tempat luas.. cuma maintainan kurang menjadikan tmpt nmpk suasana suram kalau pada pndgan mata pertama kali dtg.. tp sebenar ok je.. old but gold place..
    By Nizam Zainol ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Tempat ok..sempoi ja..bleh set utk main random dgn team lain…arrange by SMC itself…
    By Blank Crows ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Murah rm70 1jam..ada pakej 10jam free 3jam..
    By Mohd Aizat Zulkifli ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Bersih dan pekerja yang friendly.

Northern Futsal Centre

  • Address: Lot 2539, Jalan Bakar Arang, Harapan Sek. Men. Che Ton, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (79)

Futsalstudio

  • Address: Jln Lencongan Timur, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Futsal Court in Sungai Petani, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!