ASYUK TRAVEL & TOURS SDN. BHD in Pasir Gudang
Bus Rental

Discover the Most Popular 7 Bus Rental in Pasir Gudang

Discover the top-rated Bus Rental in Pasir Gudang, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Terminal Bas Pasir Gudang

  • Address: Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (678)
  • Phone: +60 11-2772 9014

ASYUK TRAVEL & TOURS SDN. BHD in Pasir Gudang
ASYUK TRAVEL & TOURS SDN. BHD in Pasir Gudang

5 Replies to Discover the Most Popular 7 Bus Rental in Pasir Gudang

  1. Dari utara ke selatan.
    Dari timur ke barat.
    Semuanya ada kemudahan.
    Blh lah anda dtg melawat.

    7hb otk… Terlihat bas baru di terminal bas PB p. gudang. Sempat berbual dgn bro dreba bas ini…
    Campany dari Terengganu

    Mmg kena support campany ini… Basnya mmg selesa..bersih…drebarnya pun peramah.
    Yg paling peting sepotong ayat doa tertulis di badan bas ini.

  2. Sudah bertahun lamanya tidak menaiki bas,dengan kebanjiran warga asing yang ramai lagilah saya tidak berminat menaiki bas.biarpun ada bas percuma tetapi hanya ayah saya seorang sahaja yang memiliki kad bas muafakat johor.
    Lagipun tidak sesuai untuk menaiki bas dengan membawa banyak barangan,sebab itulah saya sekeluarga sudah tidak menaiki bas lagi(kecuali ayah saya).

  3. Hati2 dengan mini scam kaunter tiket easybook. Pergi kaunter tu sebab nak tanya bas je sebab dah beli tiket online. Sekali kena bayar rm2 untuk print tiket. Bila tanya kena print ke? Akak kaunter tu cakap “kena”. End up masa naik bas tak tunjuk tiket pon. Cukup dengan cakap nama dan no seat dekat detail tiket online. Orang yang tak biasa naik bas akan kena la mini scam ni. Haha. Sedekah la rm2 untuk secalit kertas tiket yang kejap lagi akan dibuang juga.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 7 Best Bus Rental near Pasir Gudang

ASYUK TRAVEL & TOURS SDN. BHD in Pasir Gudang
ASYUK TRAVEL & TOURS SDN. BHD in Pasir Gudang

ASYUK TRAVEL & TOURS SDN. BHD

  • Address: 40, Jalan Mawar 46, Taman Mawar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (100)
  • Phone: +60 12-790 2776
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By hamizan 4231 ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    pengalaman saya menggunakan Asyuk Travel sangat terbaik.. tak perlu susah2 untuk suruh orang awam untuk mengambilkan gambar.. tour leader sendiri yang mengambilkan gambar saya.. bercuti tanpa gambar tak lengkap la kan🤭.. Alhamdulillah servis memang mantap👍🏻👍🏻👍🏻 recommend untuk semua⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    By M.Hafizuddin Zainul ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Pegurusan yang baik dan perjalanan sangat lancar mengikut itinerary. Tempat-tempat lawatan semuanya menarik termasuk restoran yang dipilih. Terima kasih Asyuk Travel & Tours!
    By Noramyliana Amy ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Service terbaik,tour guide yg bpngalaman & sgt friendly .pakej kluarga yg berbaloi 👍🏻👍🏻
    By Ts. Muhammad Haris Jafri ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Alhamdulillah tempat lawa dan kemas. Semua barangan yang dijual adalah produk melayu dan bumiputra . Pastikan kalau datang pakai mask dan jaga penjarakan sosial lagi lagi dikala covid 19 ni tengah naik. Brand adabi dan ramlee turut dijual disini.
    By Affeif Azzarain ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Sangat selesa dan servis yang terbaik 👍

Tahir Transport & Tours Sdn. Bhd.

  • Address: L1-18, Tingkat Bawah, Kompleks Pusat Bandar UTC, Jalan Bandar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)
  • Phone: +60 19-913 4600
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 1:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Nurul Aini Binti Abdullah ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Perkhidmatan yang baik dan boleh berunding sewa bas.
    By Ahmad Ghazali ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Perkhidmatan yang baik
    By Farida Ilyas ✭✭✭✭✭
    Biedaa)
    By Nazreen Afifi ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Perkhidmatan yang Baik
    By Tahir Transport & Tours ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu

SC Southern Tours & Travel Sdn. Bhd.

  • Address: No. 5, Jalan Perdagangan Damai, Taman Nusa Damai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2.4 (22)

BK Excellent Trans Services

  • Address: 39, Jalan Beringin 12, Taman Rinting, 81750 Masai, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3 (2)

SEROJA LESTARI CAR RENTAL JOHOR

  • Address: Jalan Sekuntum 1, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Sewa Bas Persiaran Dari Johor

  • Address: 185, Jalan Delima, Felda Cahaya Baru, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bus Rental in Pasir Gudang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!