SG Navi Enterprise in Seberang Jaya
Sewa Van

Discover the Most Popular 9 Sewa Van in Seberang Jaya

Discover the top-rated Sewa Van in Seberang Jaya, Malaysia, recognized and praised by online customers.

ACTIVE DYNAMIC TRAVEL & TOURS SDN BHD

  • Address: Blok M-G-08, Jalan Jenahak Taman Tun Hussein Seberang Jaya, 13700 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (78)
  • Phone: +60 13-399 7766
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 5:30 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 5:30 PTG
SG Navi Enterprise in Seberang Jaya
SG Navi Enterprise in Seberang Jaya

5 Replies to Discover the Most Popular 9 Sewa Van in Seberang Jaya

  1. Very recommended pada sesiapa yang nak deal dengan company ni. Dari awal deal sampai balik dari trip, semua berjalan dengan lancar. Kami sewa VIP Van Commuter 18 seater. Van bersih, interior yang selesa, driver pun pandu sangat cermat. Secara keseluruhan TERBAIK!

  2. Sikap layanan sangat teruk.Saya memandang rendah orang yang tidak mempunyai wang untuk menyewa kereta.Mereka tidak begitu sopan.Saya lebih suka tidak menyewa kereta selepas membayar wang.Dari awal saya ingin menyewa kereta. kereta dan bertanya kepadanya apa yang baru. Jika seseorang ingin menyewa kereta, berhati-hati dan jangan tertipu.

  3. Active dynamic travel and tour sdn bhd mmg terbaik dan blh dipercayai.Kami membawa murid tahun 6 utk lawatan sambil belajar dr sarawak ke penang,kedah dan langkawi mggunakan khidmat bas syarikat ini.dr 20 okt 2022 hingga 23 okt 2022.Bos tip top,driver bas tip top,tour guide tip top..semua tip top.terbaik…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 9 Best Sewa Van near Seberang Jaya

SG Navi Enterprise in Seberang Jaya
SG Navi Enterprise in Seberang Jaya

Car Rental Seberang Jaya Perda – Pink Pingu

  • Address: 2062, Jln Baru, Taman Supreme, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (31)
  • Phone: +60 19-479 4373
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    Alhamdulillah . Terbaik sewa kereta dari pingu transport boleh sewa lg lepas ni…sgt berpuas hati aircond tiptop sgt
    ✭✭✭✭✭ By Anina Ismail (6 bulan yang lalu)
    mula mula tak percaya jugak kancil saja boleh bawak pergi sampai perlis. alhamdulillah, kami berempat selamat sampai dan balik. kancil ini menemani kami dari awal sampai akhir perjalanan yang penuh dengan suka ria. aircond dan kipas sejuk despite cuaca panas perlis. terima kasih untuk pink pingu kerana sudi sewakan. servis terbaik! kereta dalam keadaan baik sekali! harga berpatutan! overall tiptop ????
    ✭✭✭✭✭ By azyanrwn (seminggu yang lalu)
    Saya sangat berpuashati dengan perkhidmatan kereta sewa dari Pink Pingu, staff sangat mesra, peramah Dan fast respond bila saya nak bertanya tak payah tunggu lama, Dan alhamdulillah kereta pun ada sedia walaupun di atas akhir saya nak book. Kereta pun selesa, bersih, aircond pun kuat. Enjin tip top takde masalah di sepanjang pemanduan saya. Harga yang berpatutan, kawasan pengambilan Dan pemulangan yang strategic Dan mudah untuk di temui. TERBAIK!! Penambaikkan yg perlu : Diharap Pink Pingu ada membuat cawangan ditempat lain lagi Rating : ⭐⭐⭐⭐⭐/5star
    ✭✭✭✭✭ By Suzana Bani (4 bulan yang lalu)
    Servis yang cepat dan sistematik. Kereta pun dalam keadaan yang baik, selesa dan lengkap seperti tangki minyak disii penuh semasa ambil.
    ✭✭✭✭✭ By Muhammad Hakim Jamaldin (sebulan yang lalu)
    Tempat sewa kereta yang saya rasa antara yang terbaik kawasan butterworth. Paling penting kereta semua dalam keadaan baik. Bos friendly dan sangat senang berurusan. Kawasan sangat senang nak cari. Pink pingu terbaik?
    ✭✭✭✭✭ By Mickey Mack (4 bulan yang lalu)

Kereta Sewa Seberang Jaya Penang

  • Address: Pangsapuri Pesona, D-2-10, Taman Pauh Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (29)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    First time saya tempah kat abang ni. Yg best nya dekat gila dgn rumah. Kereta tiptop. Boss kereta ni baik peramah and tak cerewet so selesa nk tempah next time. And harga dia mmg murah but quality kereta tiptop! Highly recommended ??????
    ✭✭✭✭✭ By ku nurul ain ku mahadzir (4 tahun yang lalu)
    Menyediakan perkhidmatan kereta sewa yg baik(lengkap dgn dokumen/senang berkomunikasi/budi bicara yg baik) serta harga yg murah berbanding perkhidmatan kereta sewa yang lain…confirm dpt menjimatkn kos kite sbgai pengguna..sesuai utk para students and pnduduk2 area permatang pauh,BM,Sbrg Prai,Sbrg Jaya…marilah kita sama2 support busines kereta sewa ini…..
    ✭✭✭✭✭ By Amir Syazani (4 tahun yang lalu)
    Harga sewa yang sangat murah, kereta yg dlm keadaan baik. Affordable price, the owner very nice and easy to deal.
    ✭✭✭✭✭ By Nasrul Mohamad (3 tahun yang lalu)
    Sangat mudah berurusan dan sangat mementingkan keselesaan customer. Harga murah dan tidak berkira dengan customer. Abang ni sangat baik hati dan ramah. Lain kali kalau ke Penang lagi, confirm akan contact abang ni.
    ✭✭✭✭✭ By khairul izzuddin (3 tahun yang lalu)
    Mudah deal dengan owner! Harga sewaan sangat murah dan minyak sangat jimat. Very recommended.?? Semoga bisnes terus maju ☺️
    ✭✭✭✭✭ By Raudatul Khaulah (3 tahun yang lalu)

IEZARA VAN SEWA PENANG

  • Address: Kampung Tanjung Putus, Permatang Pauh, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (4)

Active City Tour & Travel Sdn Bhd

  • Address: 777, Lintang Jenahak, Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Kereta Sewa Axia Peneng

  • Address: No 561, Jalan Kg Pertama, 13500 Permatang Pauh, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Malaysia Rent Car

  • Address: 08, Jalan Jenahak, Taman Tun Hussein Onn, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

SG Navi Enterprise

  • Address: 33, Medan Harun 1, Taman Supreme, 13600 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

TMF Autolease Sdn. Bhd. Seberang Perai

  • Address: Kompleks Telekom Perai, Solok Perusahaan 2, Kawasan Perindustrian Perai, 13600 Seberang Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Sewa Van in Seberang Jaya, please leave a comment below. We would love to hear from you!