KFC Medan Jaya in Bintulu
Mamak

Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Bintulu

Discover the top-rated Mamak in Bintulu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Farley Food Court

  • Address: Jalan Diwarta, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1522)
  • Phone: +60 14-951 2976
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 11:00 PTG

KFC Medan Jaya in Bintulu
KFC Medan Jaya in Bintulu

5 Replies to Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Bintulu

  1. Pagi/ptg/mlm macam2 ada. Dim sum buka dari pagi smpi malam. Tempat pun OK. Service pun cepat.

  2. Bila malam,xbest lagi mcm medan branch.service air slow,makanan pun xbyk pilihan.cuma satay yg sedap

  3. Macam2x makanan ada. Perkhidmatan pun cepat. Saya menyukai kue chap dan pau bentuk babi. Air pun tidak terlalu manis. Tempat bagus, mesti banyak orang. Jadi cari parking pun susah, ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Bintulu

KFC Medan Jaya in Bintulu
KFC Medan Jaya in Bintulu

KFC Medan Jaya

  • Address: Lot 3652, Block 31, Kemena Land District, 97000, Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1433)
  • Phone: +60 86-315 525
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By arif haikal ✭✭
    sebulan yang lalu
    Order scrambled egg, dalam menu pun gambar scrambled egg, bila dh siap tukang masak tak tahu kah scrambled egg tu macam mna ? Mcm roti paon jak scrambled egg dibuat
    By Bushrah Gulamrasul ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Kfc bersebelahan workshop motosikal ,Sambil menungu motosikal siap service..boleh ke kfc sekejap oder burger..
    By patrick langie
    3 bulan yang lalu
    Slow service. Sejuk sudah chicken tender baru mahu hantar. Bukannya peak hour pun.
    By Mohamad Rahmat Bin Rasli ✭✭
    MiloMantak Jr.)
    Ayam di kfc the spring nmpk lbih fresh berbanding kfc medan,sbb ayam kfc di medan nmpk mcm kecil dan mengecut,kelihatan kurang fresh,pucat dan rasa yg kurang,cheezy wedges masih keras,belum masak sepenuhnya,air yg disediakan tidak sejuk dan tiada letak sdkit pun batu ais.
    By Iskandar
    2 bulan yang lalu
    Air tak da ais. Missing order. Order extra cheese, tak dapat! Buang duit

Restoran Sajian Mas

  • Address: Unnamed Rd,, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (922)
  • Phone: +60 13-562 8082
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By ijan tck ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    😋 alhamdulillah semua sedap Ada jugak beli bungkus satay dengan burger…
    By Peedot ✭✭✭✭
    Cico’s Official Vlog)
    Dari segi rasa kureng sikit lah, kuantiti pun ok c byk sgt utk org yg mkn sikit boleh la dtg sini 😂

    Kelebihan : makanan serving laju, luas, ada burger ada satay (keras) 😂

    Tapi alhamdulillah antara kedai famous di bintulu.

    By AZi YANi ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Mencuba laksa sarawak (RM7), boleh habis semangkuk. Ada menu nasi campur, Ada Udang galah Dan pelbagai masakan panas
    By mech mant ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Ok sedap.. laju , pekerja dia ramai..
    By nasiruddin Ideris ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Makanan sangat sedap, gorengan semua..memang best untuk sarapan.,sesuai untuk ada bawak keluarga untuk sarapan dan makanan berhidang,tempat bersih dan luas.

Warisan Tok Mek Parkcity

  • Address: LOT 4084 & 4085, Jalan Diwarta, Parkcity Commerce Square, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (753)

Anjung Selera

  • Address: No. 2524, Fasa II, Kampung Assyakirin, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (665)

Restoran An-Najah, Bintulu, Sarawak

  • Address: Assyakirin Commerce Square, 260, Jln Sultan Iskandar, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (654)

Refah Cafe@Meridian

  • Address: refah cafe,SHOPLOT 13A (17145) GR FLR MERIDIAN COMMERCIAL CENTRE, Jln Sultan Iskandar, 97000 Bintulu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (452)

Tumis

  • Address: 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (435)

SB Mama Restaurant

  • Address: Medan Jaya Commercial Centre, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (277)

Famous Pelita Cafe

  • Address: 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (165)

Fakhrullah Cafe 2

  • Address: No. 6, Junction, 28, Jln Keppel,BintuluTown District, 97000 Bintulu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (14)

Thank you for reading. You can visit the Bintulu Resto Directory to get more kedai Mamak reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags