Kedai Kopi CHOICE in Kota Kinabalu
Mamak

Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Kota Kinabalu

Here is a list of the best Mamak in Kota Kinabalu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Kedai Makan Islamic Restoran 2

  • Address: Basement, S40, S41, Lorong Centre Point, Kota Kinabalu, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (251)
  • Phone: +60 88-241 471
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 9:30 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 9:30 PTG

Kedai Kopi CHOICE in Kota Kinabalu
Kedai Kopi CHOICE in Kota Kinabalu

5 Replies to Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Kota Kinabalu

  1. Sya pilih tpt ni sbb…banyak pilihan….mknan…smua ada ..menu ayam ..daging…ikan…mmm ..ada..sambal2….ulam2..semuanya pun ….nak rambang mata…ambik pun blh …mau order goreng2 pun ada…minuman …ada..terbaik klu ramai…keluarga…banyak ..ruang…meja nya…harga pun brpatutan….??

  2. Kami dtg pukul 9 , sbb ikut dlm google pkul 9am buka. Sampai di kedai, lauk smua suda ready, sekali ataff bilang 9 lebih baru buka. Aikkkk. Kecewa.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Kota Kinabalu

Kedai Kopi CHOICE in Kota Kinabalu
Kedai Kopi CHOICE in Kota Kinabalu

Restoran Mamak Maju

  • Address: Taman Kolombong, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)
  • Reviews:
    By Kee Yi De ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Siapa yang datang ke sini, selepas menonton filem ejen ali?

Nasi Kandar Anak Mami – Bundusan

  • Address: Jalan Bundasan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (1013)
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By JerryAna1503 Junifah
    2 bulan yang lalu
    Macam nak makan dalam restoran ni.. tengok bah.. keadaan kipas dinding tu.. berhabuk.. kotor betul… Kalau makan konfom jatuh tu kotoran… Mcm bertahun tidak di bersihkan… Cuba lah time tutup kedai.. tolong sikit bagi bersih…
    By Nor Ashikin ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Eat Roti Canai 2pcs + Kopi O panas – RM6. WoW so expensive lol.
    By JackYou
    3 tahun yang lalu
    Kalau boleh bagi 0 star, lagi bagus. Kawan2 yang suka makan di restoran sini, jaga2 sikit laa ye. Makanan mereka kotor, tak bersih. Kalau tak sedap pun takpe, ni ada mata kail pulak dalam nasi Briyani. Kalau seseorang tertelan, confirm MATI!

    To all my beloved friends, please be careful of what you eat in this restaurant. Their food is dirty. It’s still ok if the food is not tasty but it’s unacceptable to find a huge “fishing hook” in my Briyani rice. If a person were to swallow it, they will DIE.

    By randychon weikeat
    5 bulan yang lalu
    2 roti tapau mau 40 minit apa budu ni kedai,customer baru 4 sdh masuk roti drng yg duluan smpai bodo betul..kakak depan tu d cashier saya d dpn bukan pandai tnya orng yg buat tu roti palui
    By Xiie Adi
    7 bulan yang lalu
    Saya order food panda .. d restoran ni sudu dia tiada bagi saya minta lada dia tiada bagi . Lain kali tengok btl btl tu order boss saya ni tinggal d bilik sewa bukan nya d rumah saya . Sudu tiada d bilik ni .. makan mie goreng pakai tangan ka … lada kau tdak bungkus macam mana boss ku SYa ada pesan lada … container kau cas sudu dia mana

Restoran Maimunah Maju

  • Address: Unit A1-A, Block A, Kepayan Perdana Commercial Centre, Jln Lintas, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (991)

Restoran Nasi Kandar Royal Halimah

  • Address: 78, Jalan Coastal, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (437)

Maimunah Maju

  • Address: 388, Lorong Pusat Komersil 88/1, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (409)

Restoran HAMEED MAJU

  • Address: 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (354)

Nasi Kandar Anak Mami The Restaurants 3

  • Address: Block E-0-12, Lot No. 58, Phase 2, Menggatal Plaza, Jalan Tuaran, Menggatal, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.4 (253)

Musthafa Maju Curry House

  • Address: Jalan K.K. Bypass, Bandaran Berjaya, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (215)

Restoran Mamak

  • Address: B-0-12, Jln KK Taipan, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (202)

Nasi Kandar Anak Mami

  • Address: 5, Lorong Gunung Ledang, Lintas Plaza, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (196)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Mamak in Kota Kinabalu, please leave a comment below. We would love to hear from you!