Happy Spoon in Lahad Datu
Mamak

Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Lahad Datu

Discover the top-rated Mamak in Lahad Datu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

RESTORAN RUMPUN SELERA

  • Address: Restaurant Rumpun Selera, Bandar Sri Perdana, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (726)
  • Phone: +60 16-941 9001
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 6:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 6:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 6:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 6:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 6:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 6:00 PG – 12:00 PG

Happy Spoon in Lahad Datu
Happy Spoon in Lahad Datu

5 Replies to Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Lahad Datu

  1. Makanan ok.. restoran cantik .. tandas bersih. Ok.. namun pekerja nya saja banyak curi tulang .. xmesra pelanggan.. balik balik tudung saja d d rata kan.. tengok cermin.. memgecewakan la.. kesian owner bayar gaji

  2. Tempat selalu singgah setiap kali musafir Sandakan Tawau dan sebaliknya..menu tengahari banyak pilihan. Makan malam biasa ramai orang tp masa menunggu makanan tidak lama

  3. Very expensive, harga memang mahal mcm restoran premium pula tapi rasa memang on la.

    Kalau ramai betul orang, lebih baik jangan order yang perlu masak lagi sebab roti kosong pun boleh jadi 40 menit baru sampai di meja. Baik ambil nasi campur kah apa.

  4. Setiap kali balik kampung mesti singgah sini makan. Banyak pilihan makanan dan boleh pilih nak makan di tempat beraircond atau tidak.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Lahad Datu

Happy Spoon in Lahad Datu
Happy Spoon in Lahad Datu

Restaurant Rahmat

  • Address: 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (179)
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Lan Ariffin ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    pelayan pun bgs,,makanan pun sedap,,roti kosong nya lembut..simpan smpi sok pg pun masih sedap d kunyah..Bosnya sangat baik hati..tiap kali balik dr rahmat mesti gula2 kaki anak2 sya tapau PERCUMA..
    By Roslinah Baladan ✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Harga patut dan makanan sedap
    By muhammad haeri ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    bolehlaaa….roti canai paling sedap yg pernah saya rasa
    By Lasamarah Mila ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Restoran rahmat selesa sedap harga yg berbaloi
    By Adam Haziq Bin Ayob ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Murah untuk lepak dengan kawan roti canai RM1:20 wo tq bos,

Happy Spoon

  • Address: Jalan Tabanak, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (167)
  • Phone: +60 89-868 900
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 11:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    By Jenny JK ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Bersih, tenang dan mesra pelanggan. Toilet bersih (👍) Tadi tengok menu x ada nasi goreng seafood, saya tanya dengan staff kalau boleh minta nasi goreng seafood (sebab anak mau makan) syukur staff britahu boleh. Sampai ja nasi goreng seafood tu waa 🥰 mama saya juga suka sebab katanya betul² menggunakan isi ikan dan lbih udang. Sedap 👍👍👍 anak saya juga suka. 🥰 Sangat recommended 🥰
    By Lifterson Morris ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Makanan sedap. Suka mkn dsini ni 👌
    By Ꭲᴜᴀɴ ᎪqᎥF
    setahun yang lalu
    Servis ok makanan pn sedap…cma kadang x lalu mkan…blh x itu ryder2 delivery sruh pickup order kat luar…sbb tngah mkan asik kluar msuk pickup itu order…sila utama kn keselesaan pelanggan…bkan dengki kat ryder tpi sedia kn lh meja kat luar untuk dorng pickup itu order…ryder senang pelanggan pn senang sbb sejuk mata memndang
    By Seventy 7success ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Sangat sedap, berbaloi dengan harga. Paling saya suka salted buttermilk chicken dia, perghhhh. Harga murah tapi portion dia, mmg kenyang habis. Jom laa kita support this restaurant. Berbaloiiiii! Cuma kalau boleh, pearl dia kasi lembut lagi arhh.
    By MOHD QHAIREL RAFIQI C A 1 7 0 6 5 ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    standard price, tp banyak n berbaloi 😍 air mahal skit la. amik air sejuk ckup sdh, sebab muak klw air manis dia ngan makan cmni

Mek Nab Restaurant & Catering

  • Address: Jalan Pantai, Bandar Lahad Datu, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (127)

mamawincafe

  • Address: Lorong 2, Bandar Sri Perdana, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (91)

Kafe Sin Kim Lok

  • Address: Bandar Lahad Datu, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (82)

Restoran Santai Khazanah

  • Address: Jln Lahad Datu – Tungku, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (20)

Warung Kampung

  • Address: Bandar Lahad Datu, 91100 Lahad Datu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (6)

Bakso mamak lela

  • Address: Bakso mamak lela, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2)

Gerai Istimewa Uncle Roti

  • Address: 28JQ+Q5, Kampung Kapak, 91100 Lahad Datu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Lee Nyet Seng

  • Address: MDLD 1563, Jalan Kastam Baru, Cocoa Export Centre, 91100, Lahad Datu, Sabah, 91100, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Mamak in Lahad Datu, please leave a comment below. We would love to hear from you!