Zakaria Curry House in Sandakan
Mamak

Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Sandakan

Discover the top-rated Mamak in Sandakan, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Zakaria Curry House Taman Airport

  • Address: 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (643)
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 10:00 PTG

Zakaria Curry House in Sandakan
Zakaria Curry House in Sandakan

5 Replies to Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Sandakan

  1. Tempat ni bagus utk berjumpa dan kopi2 dgn rakan…cuma apa bila pesan makan yg bersayur berdaun adakalanya sayur berdaun tersebut sdh layu dan kekuning2an…tdk segar…

  2. Roti canai kosong garing terbaik area sandakam..kedai mamak lain garing tp isi tebal..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Sandakan

Zakaria Curry House in Sandakan
Zakaria Curry House in Sandakan

San Da Gen Kopitiam 三大羹

  • Address: Lebuh Dua, Pusat Bandar Sandakan, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (592)
  • Phone: +60 89-238 988
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Ahad: 8:30 PG – 5:30 PTG
  • Reviews:
    By Amira Ramlee ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    The place is clean. Ufo tart tidak pernah mengecewakan. Makanan pun sedap walaupun a bit pricey tapi for weekend makan-makan sekali sekala sangat berbaloi! The waitress also sangat helpful. The only issue is parking, kena pusing-pusing but if you dont mind walking boleh parking dekat mps then the walking distance to san da gen took about 8mins ja.
    By Ping Chi. ✭✭✭✭✭
    4 minggu yang lalu
    I like the kerabu beef rendang!
    By Sabli bin daim ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Tentang makanan citarasa smua urg,laksa mmg sedap..dan hot spot artis pun datang..yg PENTING..LAYANAN YG SGT² MEMUASKAN,feel mcm ruma! Staff PANG TQ SGT MEMBANTU…MKNAN SEDAP JIKA LAYANAN SEDAP…
    By qhaiyumm ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Ordered their Nasi Kerabu Ayam Berempah and Nasi Lemak Ayam Berempah thru GrabFood and they’re so good. 🤤
    By Nurazli Nuran ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Bas stop apartment indah jaya

Zakaria Curry House

  • Address: Lor Labuk Jaya B2, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (443)
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Faisalnorenah1997 Salina ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Makanan sedap dan tidak terlalu ramai orang,kadang2 ja ramai…layanan pekerja okey ja…selalu makan kat cni
    By Mohd Adam ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Makanan sedap dan ok. Tp erm… jujurnya dia x strict bila pelanggan masuk dalam. Maksudnya dia buka 2 pintu masuk. 1 tempat kipas, 1 tempat beraircond. Tempat beraircond tu masuk jak dan tiada scan mysejahtera/tiada scan temperature/tiada tulis nama. Dah tegur boss dia. Hopefully ada perubahan.
    By Me Legend
    setahun yang lalu
    Mkn mahal menu d bahagian dekat kaunter tu asyik MCM tu jer membosankan huh…. Banyak lg restoran best kat Sandakan…
    By Farid Tasim ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempak lepak siok ni, byk sudah tv dorg Makanan pun ok
    By izamrie ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    …among favourites for curry house in sandakan, #kipidap, 👍.

    as julai 2021, ada 3 restoran curry houses aka restoran mamak di bandar labuk jaya ni. restoran ni, hameed curry house dan restoran taj.

    ketiga-tiganya pun boleh layan, #ngam, 👍.

Modern Family Restaurant

  • Address: lot 229,tingkat bawah, Lor Prima 8, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (311)

Restoran Ali Maju

  • Address: Jalan Seri Mawar, Taman Mawar, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (294)

Al Falah Curry House

  • Address: 16, Jalan Lintas Selatan, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (283)

Restoran Zakaria Mid Town Plaza

  • Address: Mid Town Plaza, 2, Jln Lintas Utara, Taman Tinosan, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (253)

Zakaria Grand

  • Address: 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (96)

Kedai Makan depan UMS Sandakan

  • Address: Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (19)

RESTORAN NASI GANJA SANDAKAN

  • Address: Blok C3 Lot 5 Bandar Labuk Jaya Batu 7, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (10)

Mr Mamak Street Food Corner

  • Address: Lorong Pasaraya 1, Bandar Pasaraya, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (345)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Mamak in Sandakan, please leave a comment below. We would love to hear from you!