Khulafa Bistro in Shah Alam
Mamak

Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Shah Alam

Here is a list of the best Mamak in Shah Alam, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Restoran Hakim

  • Address: 40 42, Jalan Kristal J7/J, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (3464)
  • Phone: +60 3-5513 6666
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Khulafa Bistro in Shah Alam
Khulafa Bistro in Shah Alam

5 Replies to Discover the Most Popular Kedai 10 Mamak in Shah Alam

  1. Suka nasi kandar kan sini dari tempat lain. Setiap bulan memang datang sini untuk makan malam. Roti nan kat sini juga sedap dan lembut gebu.

  2. Nasi + ayam goreng + sayur + telur masin + air suam + SST = RM 9.80
    Nasi kandar not bad sdap la jgak,, tp harga xkene ngn makanan,, dah knpa ada charge SST kedai ni, tulis kat kertas xmasuk SST tu,, tulis 8.90 xmasuk minum, bayar ha kauuu,,, rse kene scam
    Queue panjang xminat
    Klu harga ok rating elok sket bagi

  3. Semua okay standard mamak, cuma kena improve lagi bab beratur ambil nasi. Sorang je buat kerja. Lambat.

  4. Nasi kandar bole tahan sedap. The signature features is the ayam goreng panas2 mmg sedap. Kuah kari biasa2 je tempat lain sedap lagi. Tapi skrg harga naik 50 sen, knp kuantiti makin sikit?

  5. Punya lah dah lama belajar kat UiTM, baru kali ni nak try makan sini. Padahal dah tau memang femes for their ayam goreng lol.

    Ayam goreng dia memang sedap. Ramai gila beratur. Nasi and kuah nasi kandar pun memang perform. Cuma air je lambat sikit la nak sampai sebab ramai gila kan.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Shah Alam

Khulafa Bistro in Shah Alam
Khulafa Bistro in Shah Alam

Restoran Hameeds Corner (SA0188278-M)

  • Address: 3-1-1, Suria Avenue Apartment, Jalan Cetek 16/3, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (687)
  • Phone: +60 3-5524 4661
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:26 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:26 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:26 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:26 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:26 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:26 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:26 PG
  • Reviews:
    By Azam Kude ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Nan cheese 🧀 & cheese garlic 🧄..2pcs set Ayam Tandoori 🍗🫓..total rm36.50 Yummy 😋…rsa roti,ayam&parpu 👍🏻😋… suggest d sini👌..ayam d bakar half cook utk kekal Juicy 💦….i’m roti nan lover❤️
    By hams dean ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    kalau p cni mkn nan cheese dan ayam tandoori je.. sedap sangat 1 family suka…
    By zul nazri
    2 minggu yang lalu
    servis lemah. ramai sikit dh kelamkabut. 1sejam tunggu buang masa makanan x siap2 lgi
    By aisyx humairx ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Naan cheese dia sedap. Naan triple cheese dia pun sedap, tak muak. Gravy dia bagi sedap. Tandoori chicken pun padu, memang fully coated. Ayam goreng mamak dia pun cukup rasa
    By DOUBLETWO ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    TOLONG BUAT CASHLESS PAYMENT, HAMEED CORNER!!!

    Tapi apa-apa pun, naan cheese dengan ayam tandoori memang sedap! Kuah dia semua sedap! Selalu makan naan cheese kat Thaqwa Classic tapi tak boleh lawan Hameed Corner punya naan. Lembut and gebu rotinya.

    Boleh duduk dalam untuk lebih selesa kalau bawa family. Ada tempat basuh tangan budak-budak. Sangat praktikal. Anak saya order tosai, pun sedap jugak.

    Nak minta satu je, tolong buat cashless payment untuk kemudahan pelanggan. Terima kasih!

kedai mamak tea o

  • Address: Jalan Teras Belakung 27/8, Taman Bunga Negara, 40400 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2)
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    By Naffei Azizi ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    By muhd najmi ✭✭✭
    3 tahun yang lalu

Murni Discovery Shah Alam

  • Address: Pusat Komersil, ACG-47, Blok AC, Jalan Plumbum Ac 7/Ac, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (3595)

Syed Bistro Seksyen 3

  • Address: 23, Jalan Sena 3/13A, Seksyen 3, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (2015)

Khulafa Bistro

  • Address: 41, Jalan Kristal L7/L, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (1796)

Nasi Kandar Pelita, Padang Jawa

  • Address: Jalan Serai Wangi F 16/F, Alam Avenue, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (1722)

Nasi Kandar Pelita

  • Address: E, Plaza, G-28, Ground Floor, E9, Jalan Tengku Ampuan Zabedah A 9/A, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (1602)

Shaaz Curry House Restoran Nasi Kandar (Shah Alam S19)

  • Address: 64, Jalan Nelayan 19/B, Seksyen 19, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (1589)

Raihan Nasi Kandar

  • Address: 37, Jalan Pengeluaran U1/78, Hicom-glenmarie Industrial Park, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (1028)

Restoran Khulafa Signature

  • Address: G-14, 1-1, plaza Azalea, persiaran bandaraya, Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (1003)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Mamak in Shah Alam, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!