Teknotuf My
Jakel

Experience 1 Top-rated Jakel in Shah Alam

Here is a list of the best Jakel in Shah Alam, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Jakel

  • Address: Jakel, 1007, Persiaran Kayangan, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (3894)
  • Phone: +60 3-5510 8976
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 9:00 PTG

5 Replies to Experience 1 Top-rated Jakel in Shah Alam

  1. Wow.. pantas..! memang padu lah jakel ni.. walaupun bangunan jekel shah alam yg asal hangus dijilat api tidak lama dulu, phak pengurusan jakel pantas membina Gedung jakel yang baru bersebelahan hospital shah alam tak jauh daripada bangunan yang terbakar tu. Memula aku dengar jakel dah dibuka semula, aku ingat dia tumpang bangunan orang jer.. tak pun dia buat khemah khas besar siap ada aircond macam diorang buat masa sebelum raya sebelum pandemic kobid melanda dulu. Tapi bila aku sendiri peri, perghhh..! memang impress. Bukan tumpang-tmpang ek.. bukan sekadar khemah wey.. memang diorang buat Gedung betul-betul. Seperti biasa Ariani pun menempel jugak. Anak syarikat diaorang kaaan.. Orang pulak kemain ramai berpusu-pusu cari kain dan baju raya. Dengar cerita tapak tu tapak kosong kepunyaan MBSA. Luasnya 7 ekar. Jakel sewa dengan MBSA. Memang bagus la JAkel bukak kat situ. Parking pun senang sebab diorang buat khas untuk parking sekali. Kalau kat bangunan tempat asal hari tu, parking payah kemain. Nak-nak musim nak raya macam ni.. Syabas Jakel.. Brilliant idea..!

  2. Jakel ok bagus setiap tahun memang pergi & beli dekat sini. Tapi kecewa sbb staff dia marah marah siap tengking malu cust lain semua tgk. Tolong pihak atasan beri nasihat pada staff ye. Bukan partime pulak tu. Ni staff tetap kot yg pakai baju uniform pink. Kalau penat pun jangan sampai macam tu sekali dgn cust tanya elok je terus hilang mood nak membeli. Cust dtg dari jauh siap berjalan tgh panas. Semua org berpuasa tak sepatutnya jdi benda ni.

  3. Staff macam cilake.. jerit² macam orang gile.. luu takde adap ke der.. luu pekerja je der bukan boss bukan gm..
    BOSS & GM JAKEL SHAH ALAM tolong ajar staff ni adap dengan cust ye..

  4. 15/4/2023 – kalau tengok waktu operasi di IG Jakel, sepatutnya buka pada jam 10 pagi. Tapi sekarang dah jam 10.20 pagi masih belum buka. Macam kena tipu. Dah la panas kat luar. Kipas pun takde. Mengarut lahhh datang sini.

  5. rimasssss, one of “mak cik” staf sibuk nak tanya what i want, i know its their job to layan customer but bukannya tanya beribu kali lpas tu bila org x nk bg tahu melenting kat belakang2, masalahnya kuat pula dia ckp, rasanya nk bg satu jakel dengar kot dia melenting , mmg first and last pergi sana, this is my first time dtg, nak tgk kain apa ada kat dalam and if ada yg kain yg i nk beli pon i rather nk cari sendiri ,sambil2 boleh tgk2 ,bila nk cepat ke apa nanti bukan x leh nk panggil dan tanya kan dekat staf, so bad , kain byk cantik2 but with this kind of attitude i rather cari tempat lain,

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 1 Best Jakel near Shah Alam

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Jakel in Shah Alam, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!