Nasi Kandar Beratoq Pokok Ketapang in Seberang Jaya
Mamak

Experience 10 Most Delicious Resto Mamak in Seberang Jaya

Here is a list of the best Mamak in Seberang Jaya, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Nasi Kandar Pelita, Taman Chai Leng

  • Address: 56, Lorong Kurau 1, Taman Chai Leng, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (3595)
  • Phone: +60 4-397 3018
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Nasi Kandar Beratoq Pokok Ketapang in Seberang Jaya
Nasi Kandar Beratoq Pokok Ketapang in Seberang Jaya

5 Replies to Experience 10 Most Delicious Resto Mamak in Seberang Jaya

  1. Nasi kandar Pelita, setakat tidak mengecewakan dari segi layanan. Baru duduk sahaja pelayan sudah datang.

    Makanan pun boleh tahan sedapnya tapi sedikit pedas. Kebiasaannya pelanggan akan makan nasi.

    Dari segi harga tak la mahal sangat. Boleh la kalau nak makan.

  2. Parking susah sikit. Orang memang ramai beratur. Lauk paling viral kat sini ayam goreng dan ayam rose.

  3. Nasi Kandar sedap tapi tandas kotor sangat rasa geli, sinki cuci tangan pun kotor saya rasa tak lalu makan. Mamak jaga la kebersihan dan standard … cuci la dgn disinfectant anti bacterial dan pewangi. supaya pelanggan rasa selesa.

  4. Service yang bagus, makanan yang sedap, persekitaran yang sangat bersih dan memuaskan. Harga berpatutan!! Memang terbaik, siap ada ruang duduk bukan sahaja di luar malah di dalam pun ada dengan air cond dan rasa macam berada/makan di hotel.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Seberang Jaya

Nasi Kandar Beratoq Pokok Ketapang in Seberang Jaya
Nasi Kandar Beratoq Pokok Ketapang in Seberang Jaya

Restoran Nasi Kandar Subaidah

  • Address: Plot No. 3&4 Lot 1434, Jalan Sempilai, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (2116)
  • Phone: +60 12-510 2656
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Amin Naim ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Setakat 29/4/23 ni ok lagi nasi kandar sini.. Cuma minta kuah banjir tak dapat
    By mrsyd bond ✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Nasi beriani sedap. Service laju. Parking senang. Kedai tepi Highway. Balik keja selalu singgah
    By Fauziah Hanim ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Dah lama wujud di tapak ni..jrg singgah tp hari tu saya tertinggal murtabak..saya col dan minta simpan..petang sikit baru ambil..baiknya boss dia..murtabak saya dipanaskan balik..katanya x sedap klau mkn x panas..customer sentiasa ada..parking pun mcm x da masalah.. should try beriani dia .sedap..
    By Salehudin ABDUL WAHAB ✭✭
    setahun yang lalu
    Siling kedai dan kedai juga nampak agak ( perlu dibaiki), tv tak berfungsi agak berbulan juga datang minum dan makan disini, namun tiada penambahbaikan
    By ɪᴛ’ᴢ ʜᴀʀɪᴢᴢ
    2 minggu yang lalu
    makanan kurang sedap, menipu orang cakap lain bila bayar harga lain. Orang dah cakap tknak dia bubuh jgk.

Nasi Kandar Beratoq Pokok Ketapang

  • Address: Jalan Telekom, Kampung Benggali, 12200 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1483)
  • Phone: +60 17-582 2311
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PTG – 4:00 PG
    Selasa: 6:00 PTG – 4:00 PG
    Rabu: 6:00 PTG – 4:00 PG
    Khamis: 6:00 PTG – 4:00 PG
    Jumaat: 6:00 PTG – 4:00 PG
    Sabtu: 6:00 PTG – 4:00 PG
    Ahad: 6:00 PTG – 4:00 PG
  • Reviews:
    By RIDHWAN SAID ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sebelum PKP selalu juga makan disini. After 2 years tak makan disini, so datang dari KL terus ke restoran ini merupakan pengalaman yang mengecewakan. Beratur hampir 1 jam 30 mins baru dapat makan. Bad management, tukang cedok nasi hanya seorang, dan hanya jaga nasi sahaja. Tukang cedok lauk dah kuah hanya seorang juga. Queue hampir 30 org, itu yang ambil masa lebih sejam untuk ambil nasi. Mungkin itu taktik mereka sbb table mereka tidak begitu banyak. So bila ambil makanan lama, sempat table mereka kosong. Kalau lapar, tidak sesuai makan disini. Rasa nasi kandarnya pun tidak sesedap dahulu.
    By Nur Ikhwan ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Saya cuba nasi kandar ayam goreng. Nasi saja boleh la. Kuah kurang pedas, pada saya personally kurang padu. Kuah tak cukup pedas. Kedai betul betul tepi jalan, sebelah TM. Harga boleh tahan la. Nasi+ayam+peria goreng+telur masin= RM10. Air boleh order ikut tempat kita duduk. Kalau kedai penuh, boleh je pegi makan kedai besar. Jalan kaki sampai. Benda sama je, cuma bwh pokok ni hype sikit la. Sbb kedai yg asal.
    By Alef Fuad ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Suapan pertama sudah membuatkan aku tersenyum. It’s that good.

    Rasa yang orang kata “just nice” tapi sedap. Dia bukan “just nice” yang plain tapi rasa “just nice” yang memang sedap. Teh ais dia pun “just nice” yang sedap.

    For a meal with drinks, less than RM13. Murah.

    One of the best Nasi Kandar ever.

    By Anwar Ahmad ✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Bulehla.. Bagi seorang penggemar nasi kandar. Kuah campur kurang kick.
    By fatimah che roos ✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    I took sotong and kobis and telur. Total rm30++.

    Okaylah. Parking ample.

Nasi Kandar Beratur 786 @Seberang Jaya

  • Address: 49, Jalan Todak 2, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (687)

Noor Mee Kuah – The Best Mamak Mee In Town

  • Address: 3111, Bagan Luar, 12200 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (473)

Nasi Kandar Hidayah

  • Address: 38-39, Jalan Todak 4 Bandar Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (426)

Medan Selera Taman Siakap

  • Address: Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (357)

Kapitan Signature

  • Address: 25, Jln Todak 6, Bandar Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (219)

Mee Pokok Cherry

  • Address: Lbh Kurau, Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (23)

MEE MAMAK

  • Address: TOK KANDU, Jl. Permatang Janggus, 13500 Permatang Pauh, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (6)

Mamak Recipes (M) Sdn Bhd

  • Address: 2762, Persiaran Sembilang, G1, Ground Floor, Tesco Extra Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (3)

Thank you for reading. You can visit the Seberang Jaya Resto Directory to get more kedai Mamak reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.