Restoran M A Mydin in Taiping
Mamak

Experience 10 Most Delicious Resto Mamak in Taiping

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Mamak in Taiping, Malaysia.

Nasi Kandar Beratur 786 @Taiping

  • Address: No.2 Commersial Centre (TTCC off, Jalan Pekeliling, Taman Tasik Taiping, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (849)
  • Phone: +60 11-5985 6184
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 10:00 PTG

Restoran M A Mydin in Taiping
Restoran M A Mydin in Taiping

5 Replies to Experience 10 Most Delicious Resto Mamak in Taiping

  1. Menu n suasana semua ok. Tp staff lelaki yg kerja tu kurang ajar dan takda adab. Mintak ais. Di isi nya smp penuh, smp tertumpah atas table. Otak takda. Bila penuh guna la cawan besaq sikit. Pastu mintak tisu sbb nk lap table dia buat dgn muka tak puas hati. Di ronyoknya byk2 pastu lempar je atas table yg basah2 tu. Takda adab dan takda otak staff ni. Mana common sense? Mana adab?

    Jgn jd manusia kalo otak tu letak kat lutut.

    Bila ckp lgsg tak di layan atau mintak maaf.

    Kwn die yg ada sebelah pon buat taktaw. Intai2 tgk apa tindakan kt org. Menyorok sbb takot.

    Senang. Review sini. Pastu report boss.

  2. Mai makan petang.. orang dah tak ramai. Memang selesa, ruang makan bersih. Staf depan semua bagus ???? lauk cukup pilihan. Fav saya ayam goreng ?

  3. Menu & Rasa makanan amat menyelerakan dan lazat. Cdgn agar letak sign(label)tahap kepedasan setiap lauk/kuah. Jika tersilap pilih berasap bibir dan telinga dibuatnya.. Especially utk kanak2 dan yg tak mkn pedas.
    Mohon juga agar buat penambahbaikan dari aspek pelayan di tmpt hidangan lauk. Tugaskan beberapa pelayan bg melayan(serve) utk ambil nasi dan lauk dan bkn hanya seorang shj. Pelayan agak kasar(maybe stress sbb sorang) dan kurang budi bahasa semasa melayani permintaan pelanggan.
    Overall Padu tak perlu ke tmpt lain nk pekena nasi Kandaq Beratuq.

  4. Bersih dan kemas. Ambik nasi separuh, bendi ayam goreng, kuah campur n papadom dan air limau ais. Total damage RM11.50. Sedap ayamnya mcm ayam KFC

  5. Kuah campur mantap bossku.
    Cuma 1 je nak pesan kat bos cashier tu klu nak marah pekerja, marah la kat lain tempat, x perlu marah depan costumer k. Jaga pekerja tu sebaik mungkin.
    Teh o ice gelas besar bukan kecil. Bodoh ke ape.. sedih tengok muka pekerja tu. Yg lain bagi sy terbaik.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Taiping

Restoran M A Mydin in Taiping
Restoran M A Mydin in Taiping

Mamak Stall @Taman Sungai Mas

  • Address: Gerai No. 16 Pusat Penjaja Taman Sungai Mas, Jalan 5, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (18)
  • Phone: +60 16-498 3630
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Mr Dean ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Makanan betul betul sedap. Mee goreng udang terbaik. Nasi kandar rasa terbaik
    By Zainol Noordin ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    By Saravanan Sharvin ✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Boleh makan tapi kawasan terlalu panas
    By Syed Rahmatullah ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Makanan India yang murah dan sedap.
    By tulas jaymac ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Makanan mamak terbaik

Omar Mamak Popiah

  • Address: Stall 1, Jalan Panggung Wayang, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (13)
  • Phone: +60 12-562 2299
  • Reviews:
    By SK IT SERVICES ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Terbaik, omar popiah paling terbaik, kita dtg dr kl untuk popiahje …
    By Naim Ibrahim ✭✭
    4 bulan yang lalu
    Dulu popiah ni sedap. Sejak budak2 yg buat ni rasa tak sedap. Dulu balik taiping je mesti singgah. Skrg ni dah cuba 2-3 kali sejak budak2 buat ni tak sedap. Td pun try lagi skali, rasa sama.. dah kureng.

    Kenapa yea?

    By Rosli Mohammed ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sedap u
    By Alif Burger ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Paduuu
    By NShahida WC ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Rasa lain dari popiah biasa. Sedap dengan gigitan keledek

Nasi Kandar An Naseem Maju

  • Address: 55, Jln Masjid, Kampung Jambu, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (6)

Restoran Nafis Kitchen

  • Address: Jalan Kota, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (776)

Nasi Lemak Warung Muhibbah

  • Address: 101, Jalan Tupai, Taman Tupai Mas, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (495)

Bismillah Restaurant

  • Address: 138, Jalan Taming Sari, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (458)

Nasi Kandar Pelita

  • Address: TAIPING SENTRAL MALL, 36, Jalan Istana Larut, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (380)

Restoran Larut

  • Address: 36, Jalan Barrack, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (316)

Restoran Nasi Kandar RK

  • Address: 359-381, Jalan Taman Kami, Taman Kami, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (286)

Nasi Kandar AK Maju

  • Address: 110-114, Lorong 4, Taman Bersatu, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (229)

Thank you for reading. You can visit the Taiping Resto Directory to get more kedai Mamak reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags