LH Bakery (Ipoh Homemade Bakery) in Ipoh
Bakery

Experience 10 Top-rated Bakery Sedap in Ipoh

Here is a list of the best Bakery in Ipoh, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

être Patisserie

  • Address: 30, Jalan Lee Kwee Foh, Taman Canning, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (721)
  • Phone: +60 16-557 1111
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 6:30 PTG

LH Bakery (Ipoh Homemade Bakery) in Ipoh
LH Bakery (Ipoh Homemade Bakery) in Ipoh

5 Replies to Experience 10 Top-rated Bakery Sedap in Ipoh

  1. In a housing area. No parking at all except for the Cafe Porch. Be careful when you want to park in front of other people house.

    5 star service. 5 star for cleanliness. 3 star for the menus, Doesn’t offer much. 5 star for environment/decoration simple but beautiful. Pricey cafe.

    Tiada parking disediakan. Sila berhati hati bila meletakkan kenderaan. Layanan bagus, pilihan makanan terhad, kafe yang cantik dengan hiasan minimalis. Harga agak mahal.

    Tolong try chocolate croissants. Sedap!!

  2. Nice place and nice food ? sukaa tengok semua dessert sebab lawaaaaa sangat!! Dessert dia tak manis sangat and suka gila combination rasa jasmine tea dalam Japanese garden tu ?

  3. Pastry sangat sedap. Rasa macam high end pastry sebab nampak macam susah nak buat sebab hasilnya terlalu cantik. Rasa mango sebab ramai cadangkan yang ini. Range harga RM20 ke atas utk pastry

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Ipoh

LH Bakery (Ipoh Homemade Bakery) in Ipoh
LH Bakery (Ipoh Homemade Bakery) in Ipoh

Aunty Lee Cake & Pastries

  • Address: 95 & 97, Jalan Chung Ah Ming, Taman Hoover, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (232)
  • Phone: +60 5-254 2088
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 5:00 PTG
  • Reviews:
    By Alice Choong ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Di Aunty Lee, saya telah menyesuaikan kek hari jadi yang menarik wang untuk ibu bapa saya. Semua orang sangat berpuas hati. Kek itu gebu dan tidak terlalu manis, dan gayanya cantik! Kedai menyesuaikan kek mengikut keperluan saya. Proses komunikasi sangat menyenangkan, dan mereka bertindak balas dengan cepat dan menjawab pertanyaan saya dengan teliti! Sangat disyorkan!
    By Jenny Chan ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Beberapa kali beli kek di sini…bagus 😉
    By 陳麗敏 ✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Tempah kek Tiramisu yang manis dan tiada rasa alkohol langsung. Lebih teruk daripada kek yang sama yang saya beli untuk Hari Ibu tahun lepas.
    By joseph rigor ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Aunty Lee mempersembahkan gabungan yang lama dan baharu, memenuhi keperluan golongan muda dan golongan tidak muda seperti saya. Terdapat kuih tradisional selain daripada hidangan menarik lain seperti kek dan pastri. Dengan CNY datang, lebih baik buat rancangan untuk melawat. Harga berpatutan!
    By erene james ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tempat yang bagus untuk mendapatkan kek trend terkini. Kek bermusim yang cantik. Terutamanya yang Krismas. Pengalaman yang indah. Rasa sempurna.

Noor Jahan Bakery sdn bhd

  • Address: 7, Jalan Raja Ekram, Taman Jubilee, 30450 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (196)
  • Phone: +60 5-254 4403
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 12:30 PTG, 1:00–8:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    By MR HUMBLE ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    1st time dtg kedai ni…dahlah murah2…sedap pulak tu…kami dtg dr kl ke ipoh…sebelum balik singgah sini…berbaloi2…recommanded..tq
    By fadhlah afif ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    roti sedap…donut sedap…murah2 pulak tu…jumpa pun sebab mmg search kat google…review org lain mmg terbaiklah seperti yg di ceritakan..tauke pun baik,peramah…
    By princess feyxa ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    syok la kedai ni.. rasa mcm zmn kecik² dulu bila masuk🥲
    By kur kur ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    roti mostly sedap, FRUIT CAKE MEMANG MUST TRY!! red bean bun kalau boleh banyakkan sikit inti dia 🥺 kaya dia memang rasa homemade♥️ selalu singgah sini petang²
    By Nurhaliza ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Donut sangat sedap. Lembut dan rasa terbaik. Fruit cake pun sedap!

Little Allegra Bakery

  • Address: 26a, Jalan Keliling, Taman Canning, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (126)

Nancy Cake Ipoh

  • Address: 23, Lebuh Lasam, 30350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (111)

Yohan Hot Breads & Cake House

  • Address: 77, Jln Dato Lau Pak Khuan, Ipoh Garden, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (57)

Yohan Cake House @Tmn Jubilee

  • Address: 8, Jalan Datuk Onn Jaafar, Kampung Kuchai, 30300 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (56)

Sugee’S Bakery

  • Address: 45, Persiaran Raja Perempuan Mazwin Selatan, Desa Rishah Indah, 30100 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (53)

Yohan Cake House @Gunung Rapat

  • Address: No. 292, Jalan Gopeng, Taman Cemerlang Rapat, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (48)

Hygge Bake House

  • Address: 10, Jalan Medan Ipoh 9, Taman Ipoh Timur, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (46)

WonderLamb Bakery

  • Address: Jalan Kampar, 120, Jalan Bharu, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (40)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bakery in Ipoh, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags