Yumido Pastry House in Kluang
Bakery

Experience 10 Top-rated Bakery Sedap in Kluang

Here is a list of the best Bakery in Kluang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Milky Cake House Sdn. Bhd.

  • Address: 2, Jalan Mohd Lazim Saim, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (134)
  • Phone: +60 7-776 7788
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 8:30 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 8:30 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 8:30 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 8:30 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 8:30 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 8:30 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 8:30 PTG

Yumido Pastry House in Kluang
Yumido Pastry House in Kluang

5 Replies to Experience 10 Top-rated Bakery Sedap in Kluang

  1. kedai kek yg paling suwey kt kluang..aq dh band kedai ni dri dimasuki kaum family sepupu sahabat aq selamanya sebb nyonya tua yg kat kaunter tu kurg adab kt mak aq 1 mase dlu hnya krna mak aq tny soalan psal kek dia..ade ke dia ckp mak aq bute ke sbb xdpt.beza warna purple biru..klai ye pon bole ckp dgn sopan sbb mak aq pon customer bukn dtg kedai dia nk mtk mkn free..lingkup la lu punya meniaga lyn customer itu mcm..atleast lu sudh kurg cus dr family aq

  2. Banyak roti. Boleh bayae guna cash atau e-wallet seperti touchngo contohnya.
    Kedai roti dan kek dengan harga berpatutan. Maxican bun best

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Kluang

Yumido Pastry House in Kluang
Yumido Pastry House in Kluang

CINNAMON PASTRY HOUSE

  • Address: No. 4, Jln Idaman 1, Taman Idaman, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (73)
  • Phone: +60 18-942 4946
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 7:00 PTG
  • Reviews:
    By Sahak ibrahim ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Kedai nmpk cantik dan selesa.. Byk pilihan minuman , kek dan roti. Layanan terbaik..
    By rinkiku mie ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Saya rate 5 start tanda support. Pena dtg sekali, lepak duduk makan donut kt kedai ni.
    By Norbayah a.lateff ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Selalu beli pada hari Jumaat. Ada tawaran beli 1 percuma 1, roti bwh RM4.50 .Ada sampel kek untuk dicuba juga.
    By ridzuan ipsah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Semua dessert yang dihidangkan tidak pernah mengecewakan! Sentiasa terbaik. Tempat yang menjadi pilihan apabila saya teringin nak makan makanan manis. Rugi tak cuba!
    By WardinaHusna ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    I like the quality and the various type of bread here, soft and delicious also, and the price also affordable VERY SATISFYING, LAGI LAGI TARTS, roti roti dekat sini pun masya allahh, sedap² 👍 saya dah rasa semua, roti kacang, roti kelapa, roti sosej, roti tuna, roti kosong, pandan kaya, and lasagna pun AWESOME, kalau lapar makan roti pun berbaloi, nyum2 😋, saya suggest CINNAMON PASTRY HOUSE utk korang try semua makanan dia !

Yumido Pastry House

  • Address: No22, Jalan Duku, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (28)
  • Phone: +60 7-771 5522
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:45 PG – 8:45 PTG
    Selasa: 10:45 PG – 8:45 PTG
    Rabu: 10:45 PG – 8:45 PTG
    Khamis: 10:45 PG – 8:45 PTG
    Jumaat: 10:45 PG – 8:45 PTG
    Sabtu: 10:45 PG – 8:45 PTG
    Ahad: 10:45 PG – 8:45 PTG
  • Reviews:
    By fizz hafiz ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Roti yang sedap & pelbagai jenis kek mini dan kek slice dengan hiasan yang comel dan cantik. Sangat sesuai untuk yang mahu sambut birthday berdua saja. Harga pun tak mahal
    By Dr Ramesh ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Rumah bakeri terbaik di Kluang buat masa ini. Kek sangat sedap. Harga mampu milik. Semua perisa hebat. kedai kek wajib cuba di Kluang. Amat disyorkan. Pastri mereka menakjubkan. Mereka bun kelapa baru dibuat dan membuat jilat jari anda. Sanggul kelapa memang hebat. Secara keseluruhannya pengalaman yang sangat memuaskan. Rasa produk mereka luar biasa. Tiada yang dapat menandingi mereka. Coklat almond roll lembut n berkrim. Muffin, roti sosej pun ada. Cubalah egg tart mereka.. 3 jenis egg tart ada. Kesemua varian memberikan sensasi yang berbeza pada selera anda. Mereka juga membuat Tau sah yang baru dibuat sendiri. Tidak perlu ke melaka atau penang anda boleh mendapatkan lebih baik Tau sah di sini. Hidangan manis untuk anda.
    By YW C ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Saya mempunyai pengalaman hebat di rumah pastri ini. Saya pasti akan mengesyorkannya kepada sesiapa yang suka pastri! Mereka juga menawarkan banyak pilihan pastri dan saya sangat menyukai 香餅 mereka.. 👍
    By Xin ying ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Membeli char siew Pao dari kedai mereka semalam dan ia sangat lazat! Isinya tidak terlalu manis, tetapi ia juga tidak kurang rasa. Suka sangat dengan biskut yang rangup dan menggelupas!
    By Azmah Aziz ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    pertama sekali, kedai roti ini mesra muslim. Saya telah menyemak dengan pihak pengurusan sebelum ini, jadi jangan risau orang Islam, anda boleh menikmati semua yang mereka tawarkan di sini. anda akan dimanjakan dengan pilihan apabila anda melangkah masuk dan bersiar-siar di sepanjang dulang paparan mereka. harga berpatutan, rasa sedap. dan tart telur mereka yang baru dibakar berbaloi untuk dicuba. kerak yang mengelupas benar-benar membuat saya terharu. belum mencuba kek mereka, tetapi oh semuanya kelihatan sangat comel ^_^

Honeybun Confectionery Sdn. Bhd.

  • Address: 37, Jalan Lim Swee Sim, Taman Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (23)

Iman Bakery Kluang

  • Address: 26, Jalan Haji Abdul Aziz Awab, Taman Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (11)

Foo Ban Heng Bakery

  • Address: 24, Jalan Haji Abdul Aziz Awab, Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (10)

Affa Bakery

  • Address: 6, Jalan Indah 4/4, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (9)

Iza sweet bakery kluang

  • Address: 18 jalan 45b taman kluang barat Kluang, 86000 Melayu, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (6)

The Little House Bakery & Cafe

  • Address: 83, Taman Suria, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Sweet Bakery

  • Address: 70 A, Jalan Nasib 1/2, Kampung Paya, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3)

The Yummy’s Bakery

  • Address: No 4 gerai mpk, Jln Dato Musa, Kampung Melayu, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bakery in Kluang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags