Family Burger Peserai in Batu Pahat
Burger

Experience 10 Top-rated Burger Sedap in Batu Pahat

Here is a list of the best Burger in Batu Pahat, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Woodfire Batu Pahat

  • Address: 56, Jln Baru, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (278)
  • Phone: +60 16-750 7099
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: Tutup
    Rabu: 12:00–10:00 PTG
    Khamis: 12:00–10:00 PTG
    Jumaat: 3:00–10:00 PTG
    Sabtu: 12:00–10:00 PTG
    Ahad: 12:00–10:00 PTG

Family Burger Peserai in Batu Pahat
Family Burger Peserai in Batu Pahat

5 Replies to Experience 10 Top-rated Burger Sedap in Batu Pahat

  1. Nice place. Tempat senang nak cari. Tepi jalan sahaja berdepan dengan kuaters JKR Batu Pahat. Sekarang dah boleh dine in dan take away. Servis pun baik.

  2. Saya ada cuba 3 burger di sini. Mushroom burger, stuffed cheese, dan smoked burger. Semua sedap dan berbaloi. Harga pun berpatutan. Bagi mereka yang tak makan banyak, satu burger tu boleh kongsi 2 orang.

  3. Lokasi kedai tepi jalan besar, senang nak jumpa dan parking. Suasana dalam kedai memang best, boleh dpt bnyak gambar cantik2 dalam restoran. Crew rehat utk solat magrib dlm pkul 7.15- 7.40mlm camtu. So kalau dtg time magrib, kene tunggu smpai mereka siap solat, alang2 tu bolehlah solat magrib dlu. Makanan semua sedap2. Kalau saya makan memang xleh sorang, kene share ramai2 baru habis.

  4. Perlu perbaiki servis terhadap customer pelayan patut bawa menu ke meja pelanggan , air sepatutnya sediakan tin coca-cola berserta cawan berisi ais tak perlu siap diisi ( option) .. Itu sebaiknya.. Makanan top memang sedap sesuai dengan harga..

  5. Saya pergi haritu dapat burger agak sejuk. Entah maybe saya ingat macam kedai burger tepi jalan yang dapat order then baru buat hahahah

    Kena improve tu je takde laa teruk sangat. Overall still nice untuk cuba cuba. Ye laa kena dengar komen customer la sebab bila komen kt tiktok woodfire bp eh ramai pula kecam balik. do not know agaknyaa pekerja situ jugak hahahha ?

    Tempat makan dia luas. Rezeki saya , masa saya datang tu tak ramai orang.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Batu Pahat

Family Burger Peserai in Batu Pahat
Family Burger Peserai in Batu Pahat

BURGER TOK ABAH COMEL & KAMPUNG CORNER

  • Address: Jln Tukas 1, Taman Soga, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (30)
  • Phone: +60 14-271 2358
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00–11:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 6:00–11:00 PTG
    Khamis: 6:00–11:00 PTG
    Jumaat: 6:00–11:00 PTG
    Sabtu: 6:00–11:00 PTG
    Ahad: 6:00–11:00 PTG
  • Reviews:
    By 4A-36 NURFARZANA BINTI NORAZMI ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Buat masa nie mmg burger abg comel je dihati … Srs really recommended daging /ayam nya x terlampau kering dan sos,mayonis tak kedekut …
    By Erin Azreen ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Sumpah burger abg ni sedap weyh ✨ Da selalu beli ngn dye 😂 tknk burger yg laen daa
    By Imran Azmi ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Terbaik.Owner peramah dan moga sukses dalam bisnes selalu
    By Prince Es ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Very deicious Burgers in Batu Pahat
    By Syahrin Azhar ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Perkhidmatan hebat dan makanan tidak pernah mengecewakan. Burger tipikal ala jalanan dan sudah tentu sedap.

Sofia Burger (BurgerdeliveryBatuPahat)

  • Address: 2, Jalan Rotan Bakau, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (25)
  • Phone: +60 17-790 4424
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: 6:00 PTG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Nor Hidayah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Terbaik…
    By atuk Ensem ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sekadar mengulang kaji dan mula ingin merasai beberapa gerai burger di Batu Pahat. Salah satu gerai burger yang lazat, kami minta apa yang kami mahu dan mereka akan cuba memenuhinya. Keseluruhan selesai 5/5 bintang. Maaf gambar tidak tersedia.
    By Firdaus Johari ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempat murah untuk membeli burger jalanan ala Malaysia dari RM2.70 (sebelum ini bermula dari RM2.50). Mereka juga menawarkan pelbagai jenis burger. Penghantaran dan Walk-in juga disediakan.
    By Koh Siong Song ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Yang gemuk semasa baik, sedangkan tidak baik.
    By Saiful azuan Mahari ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu

Burger Highway Batu Pahat

  • Address: 72, Jalan Susur Perdana Tengah, Taman Bukit Perdana, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (15)

Rawang Burger Bakar Batu Pahat

  • Address: BP Walk, Jln Rahmat, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (15)

Burger Abang Lanun Batu Pahat

  • Address: Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (14)

eL Naj Burger

  • Address: Jalan Kampung Parit Gantong, Taman Damai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (14)

Family Burger Peserai

  • Address: Jln Peserai, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (3)

Burger Bee Batu Pahat

  • Address: 37, Jalan Seluang, Bukit Pasir, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (2)

OSB street burger

  • Address: Jalan Kundang, Taman Bukit Pasir, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Burger Kampung

  • Address: 12, Jalan Budaya, Taman Datuk Abdul Jalal, Rengit, 83100 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Batu Pahat, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!