BURGER CHICHA in Kota Bharu
Burger

Experience 10 Top-rated Burger Sedap in Kota Bharu

Discover the top-rated Burger in Kota Bharu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Burger Polis

  • Address: Kampung Wakaf Siku, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (127)
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 5:00 PTG – 12:00 PG

BURGER CHICHA in Kota Bharu
BURGER CHICHA in Kota Bharu

5 Replies to Experience 10 Top-rated Burger Sedap in Kota Bharu

  1. Burger sedap, takde masalah. Cuma yang bungkus burger tu. Nak tanya segar ke tak? Lepas siap dan kira apa semua, boleh pulak dia biarkan saya masukkan sendiri burger dalam plastic. Dia duduk sibuk layan perempuan kat depan tu. Nak je kata tadi tapi malas nak buat kecoh kat situ. Masalah saya tu je, baik buang je, layan orang pun berbelah bagi.

  2. Isi homemade mayo tebal dan patty burger masih sedap. Lepas tukar roti, burger dah jadi sesedap macam dulu dan dapat balik the signature burger abang polis which used to be the best burger in the world yang saya beli sejak kecil (1995).

  3. Dulu 2013-2016 diploma dkt kb, beli dgn pokcik ni. Skarang stay kb, masih beli dgn dia. The best street burger in kb no doubt. Murah tapi sedap tu yg susah nak cari. Ada org komen tak puas hati kena masukkan burger sendiri dalam plastik. Sini bro aku nak bagitau, dkt situ memang customer masukkan burger sendiri dlm plastik bro. Dlm tgh beratur tu cuba ko usha sikit org2 depan ko, semuanya masukkan sendiri dlm plastik. Benda kecil tu pun kau nak kecoh. Kalau nak dilayan ala2 classy restaurant jangan datang street food la shaitoon. “Kecik2 xnak ***pos sudah besar menyusahkan org.” (petikan dialog Seniman Bujang Lapok)

  4. Dulu lebih sedap. Sekarang ntah apa2.. daging burger hangit dan keras. Panggang roti pun ala kadar je. Tangan tu pegang brg2 lain.. selongkar bawah stall. Sambung balik pegang roti dan sayur. Tingkatkan kualiti kebersihan

    Sini yang best hanya murah, cepat, mayo sos banjir.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Kota Bharu

BURGER CHICHA in Kota Bharu
BURGER CHICHA in Kota Bharu

Kampung Burger Berek 12

  • Address: Jalan Abdul Kadir Adabi, Kampung Paya Bemban, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (92)
  • Phone: +60 11-3534 0083
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00–10:00 PTG
    Selasa: 4:00–10:00 PTG
    Rabu: 4:00–10:00 PTG
    Khamis: 4:00–10:00 PTG
    Jumaat: 4:00–10:00 PTG
    Sabtu: 4:00–10:00 PTG
    Ahad: 4:00–10:00 PTG
  • Reviews:
    By tengku ahmad akram ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Burger sedap..rasa daging lain daripada kebiasaan burger jalanan..harga pun murah (masa ni waktu promosi)..harap2 harga x mahal sangat lepas ni..kedai bersih
    By Ahmad Farehan Izzat bin Abdul Rahman ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    rasa sedap dengan harga yang sangat murah. tetapi kalau sos lebih sikit memang mantap
    By Aqif Zaki Official ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    1st time beli….. Sedap…. 2ya jh..
    By Jero Gunners ✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sos king tu xpayoh nk kedekut sangat gak..bukan hok jong buh pn beli..klu yg rm2 xkisah sangat..ni rm3 sos king tapi kering..dh la beli byk butir..
    By Aku Aku ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    burger paling sedap..murah..asli..daging tempatan.terbaik..cuma cepat hbs

Abelee Burger

  • Address: Jalan Long Yunus, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (71)
  • Phone: +60 11-2771 9580
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00–8:00 PTG
    Selasa: 6:00–8:00 PTG
    Rabu: 6:00–8:00 PTG
    Khamis: 6:00–8:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 6:00–8:00 PTG
    Ahad: 6:00–8:00 PTG
  • Reviews:
    By Mohd Shahir Mahmud ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Dukacitanya dimaklumkan bahawa gerai burger Abe Lee sudah sudah meninggal dunia akibat Covid-19 sekitar pertengahan-akhir tahun 2021. Namun begitu perniagaan beliau diganti oleh orang lain.

    Mungkin menu/harga/kualiti sudah tidak sama seperti dulu.

    By Mohd Afendi Virtualmetal ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Burger legend di kb. Murah & sedap. Dah lebih 20 tahun kat sini. Double special RM3.50 as of February 2018.
    By Xuera Hurry ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Best street burger in town! Harga murah, sedap cukup rasa.. berbaloi beratur tunggu lama pun 🤭
    By Love Noradani ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Burger yang sangat murah hanya rm2.00 satu daging..dan sangat sedap dimakan
    By Yoe ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Otai burger. Bagi la order pelik2 dio leh hafal. Hargo burger sangat2 berpatutan.

Burger Angah

  • Address: 19, Jalan Long Yunus, Taman Perbandaran Tengku Anis, 15400 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (25)

Burger Grill Anak Muda

  • Address: Jalan Sultan Yahya Petra, Bandar Kota Bharu, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (17)

GTR BURGER PAYA RAMBAI

  • Address: 2909, Jalan Long Yunus, Township, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

Bucai burger

  • Address: 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (6)

BURGER CHICHA

  • Address: Jalan Bayam, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (3)

MS BURGER BAKAR

  • Address: Bandar Kota Bharu, 15300 Kota Bahru, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

BeaJa Burger Flat

  • Address: Jalan Bayam, Kampung Dusun Muda, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

GTR BURGER PERSIMPANGAN PAYA RAMBAI

  • Address: SEKSYEN 49, LOT 2133, Jalan Long Yunus, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading. You can visit the Kota Bharu Food Directory to get more Burger reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.