Wan Way Cafe in Batu Pahat
Cafe

Experience 10 Top-rated Coffee Shop in Batu Pahat

Discover the top-rated Cafe in Batu Pahat, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Starbucks Batu Bahat

  • Address: PTD48032, Jalan Persiaran Flora Utama, Taman Flora Utama, 83000 Batu Pahat, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (1214)
  • Phone: +60 12-523 8935
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:30 PTG

Wan Way Cafe in Batu Pahat
Wan Way Cafe in Batu Pahat

5 Replies to Experience 10 Top-rated Coffee Shop in Batu Pahat

  1. Serious nice starbuck sini, cuma belum ada lagi drive thru. Yang mana nak buat kerja sangat sesuai sebab tenang dan juga selesa. Air cond tak berapa nak sejuk sangat. Staff sangat friendly dan bagi kita cadangan minuman mana yang terbaik untuk kita.

  2. Ramai org time cuti² or wekend…tapi tong sampah perlu sediakan untuk pelanggan buang cup or sampah…pelanggan ramai..staff kurang…untuk kemas meja agak lambat..kalau ada tong sampah..lagi bagus

  3. Pertama kali ngopi di sini …suasana Cafe nya bagus ,tapi masa saya datang meja di dalam semua penuh.jadi saya bersantai di luar Cafe je..ok juga..cuma agak bising sebab tepi jalan kan..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near Batu Pahat

Wan Way Cafe in Batu Pahat
Wan Way Cafe in Batu Pahat

Aoberhang | 後尾巷

  • Address: 2, Jalan Ampang Jaya, Taman Ampang Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (220)
  • Phone: +60 12-709 1017
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Rabu: Tutup
    Khamis: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 7:00 PTG
  • Reviews:
    By Welly Chua ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Nice ambience, good service and yummy nasi lemak & rendang chicken!
    By aifternoon tw ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Semestinya ia adalah salah satu Café terbaik di Batu Pahat. Jika anda belum pernah ke sini, anda mesti mencubanya!

    Kami menikmati kopi putih ☕ dan kek mangga 🍰 hari ini. Ahad yang indah❤️

    By Windy Lam Bei Shan ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Kafe ini telah dibuka semula (menamatkan perniagaan kafe 2 tahun yang lalu) sejak akhir tahun lepas.

    Makanan: ⭐️⭐️⭐️ (spaghetti bawang putih mentega agak berminyak dan bahagiannya besar; nasi lemak bluepea agak sedap, sambalnya pedas)

    Persekitaran: ⭐️⭐️⭐️⭐️ instagrammerable

    Harga: ⭐️⭐️⭐️Harga kafe

    Perkhidmatan: ⭐️⭐️⭐️⭐️ (pesan makanan melalui imbasan QR)

    Secara keseluruhan, membelanjakan sekitar RM50 untuk dua hidangan utama (fettuccine bawang putih mentega dengan cendawan, nasi lemak khas ABH) dan satu minuman (coklat latte)

    By Aina Nabihah ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Antara kafe paling unik dan ‘atas’ yang pernah saya kunjungi di Batu Pahat.

    Kafe ini menampilkan reka bentuk dalaman dan seni bina yang hampir ala Jepun, jadi kesan pertamanya sangat baik. Ruang tempat duduk adalah luas, dan persekitarannya sangat selesa.

    Dari segi makanan, Aoberhang menawarkan gabungan menarik dan padanan tambang barat dan timur, dengan pencuci mulut yang lazat dan hidangan utama yang mewah. Walaupun pembahagian boleh menjadi lebih besar sedikit untuk titik harganya.

    Semua dan semua, kopi mereka mengambil mahkota. Pilihan kopi artisannya memberikan rasa dimensi yang licin dan mendalam kepada minuman itu. Sangat-sangat bagus 😍

    Tempat letak kereta adalah terhad, jadi berhati-hati dalam mengelakkan waktu sibuk dan hujung minggu.

    By Li Jing Neo ✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Selesa dan mesra bayi. Kualiti makanan 👍🏻

ZUS Coffee – Batu Pahat

  • Address: 17, Jalan Rotan Utama, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (186)
  • Phone: +60 12-816 1340
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 9:40 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 9:40 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 9:40 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 9:40 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 9:40 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 9:40 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 9:40 PTG
  • Reviews:
    By Mega Beast
    2 bulan yang lalu
    Servis teruk Sgt tadi,sampai zues coffe tunggu lama last2 tak ambik Oder aku belar terus..ko kerja situ je bukan owner pun tak payah belagak orang tunggu Depan counter langsung tak layan orang nak Oder
    By Amir Akmal Adnam ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Makanan sedap Chicken mushroom bun dia. lepas tu minum lak frappe dia fuhhh.
    By Wahid Mj
    2 bulan yang lalu
    Staff open 27/4/2023. Staff biadap. Terima kasih
    By Zakwan Said
    setahun yang lalu
    Barista tak jaga adab dengan customer. Bukan berniat nak gunakan perkataan kasar, tapi barista tu kurang ajar. Dia sorg je, pekerja yg lain okay, dia sorg je kurang ajar dengan customer
    By Raja Zul ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Harga yang berpatutan, boleh cuba mac n cheese spicy, dan order sekali 1L drink.. berpatutan dan puas hati

MyKori Dessert Cafe Batu Pahat

  • Address: 17, Jalan Persiaran Flora Utama, Taman Flora Utama, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (166)

9% Coffee House

  • Address: 35, Jalan Ismail, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (129)

Niqiu Space

  • Address: 5, Jalan Jenang, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (120)

Tempre Cafearo

  • Address: 52-1, Jalan Sultanah, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (97)

Hoi Cafe

  • Address: 25, Jalan Ismail, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (48)

Lux Coffee Batu Pahat

  • Address: 30, Jalan Zamrud, Taman Soga, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (45)

North Penguin Coffee

  • Address: 8, Lorong 1, Jalan Ismail, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (33)

Cha In

  • Address: 17, Jalan Orchard Heights 1, Taman Orchard Heights, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (18)

Thank you for reading. You can visit the Batu Pahat Coffee Shop Directory to get more Cafe reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.