McDonald's Bayan Baru DT in George Town
McDonalds

Experience 10 Top-rated Coffee Shop in George Town

Here is a list of the best McDonalds in George Town, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s

  • Address: Lot 2506 7 Section, 6, Jln Masjid Negeri, 11600 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5480)
  • Phone: +60 4-283 4299
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 12:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 12:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 12:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 12:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 12:00 PG

McDonald's Bayan Baru DT in George Town
McDonald’s Bayan Baru DT in George Town

5 Replies to Experience 10 Top-rated Coffee Shop in George Town

  1. Tempat luas boleh dine in. Servis cepat. Boleh buat pembayaran dikaunter mahupun skrin layan diri. Patuhi SOP ye guys!

  2. Just nak lepak, makan kek sepotong.
    Suka sgt mcd Karpal Singh.. Tp toilet mcm x terurus sikit.. Parking pun dah berbayar skrg, baru nampak banyak lot kosong ?

  3. Drive thru tapi kena sidai 20 minit kat parking.. kena masuk sendiri pulak p tanya mana order saya? Bila tnya staff jawab x ada org nk hantar, tapi kat counter ada 3/4 org tunggu nk serve customer.. dh dua kali jadi. Klu x boleh nk provide servis drive thru, tutup ja lane drive thru tu, pandai2 la customer cari parking.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near George Town

McDonald's Bayan Baru DT in George Town
McDonald’s Bayan Baru DT in George Town

McDonalds

  • Address: No 2, Lbh Sungai Pinang 1, 11600 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (4493)
  • Phone: +60 4-281 5291
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By uyoi ona ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Ok walaupun servis slow. Tak selaju mekdi Sg Dua yg biasa gi. Nak rileks2 tengok view laut lepak, boleh la mai sini. Nak rushing, jangan mai.
    By Wan nia
    sebulan yang lalu
    MCD NI PALING TERUK BUAT KERJA CINCAI !! 2,3 KALI DH AKU KENA . ORDER LAIN, LAIN YG DAPAT , KADANG² ORDER ADA YANG TAK DAPAT . TAKE NOTED LA . JANGAN BAGI ORANG SUSAH NK KENA P BALIK BAGAI . MCD KAPAL SINGH AKU TAKKAN P DAH SAMPAI BILA BILA !!!!!
    By hideanna norane ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Servis okay, staf okay. Hanya Burger McD dah tak macam dulu. Semakin kecil dan tak sedap. Tak berbaloi dengan harga belas belas ringgit utk 1 set kalau burger kecil dan rasa kurang.
    By mohd khairullah mohd idzhar
    4 minggu yang lalu
    Whats wrong la. Order salah bagi. Dh smpi tmpt kerja bukak menu lain, air lain. Improve la servis tu.
    By Chinbor Yong
    sebulan yang lalu
    Minta air batu tak bagi cakap tak boleh 2 kali perangai buruk

McDonald’s Bayan Baru DT

  • Address: 23-A, Jalan Tengah, Bayan Baru, 11950 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2859)
  • Phone: +60 4-638 0570
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By shxbi
    2 bulan yang lalu
    service teruk namampoih, kalau tak mampu nak ambik order bebanyak tutup jala apps grab tu. kan dah menyusahkan dua belah pihak. dari pukul 10 order ni pukul 1230 baru nak sampai. takla kebuloq mana tapi pls improve service hampa. staff pun rude gila?? cakap sorry pun tak, takkan kami yang kena cakap sorry kan.. lepastu makanan dah sampai tak macam yang kami order, burger KOSONG dapat roti dengan daging ja. pastu happy meal yang order daging semua dapat ayam. TOLONG IMPROVE MCDONALD JALAN TENGAH. tq
    By shafiza ibrahim
    seminggu yang lalu
    lambat lepas resit tak keluar tunggu makanan lama smpai yang order take away dah balik
    By Hanim Osman
    11 bulan yang lalu
    Oder mcdelivery.hot latte large dpt setengah cup sj.tak dak tumpah apa.mmg bg setengah sj.harga mahal kot.hampa pekerja mcd dok jimat sgt dpt gj lebih ka buat mcm ni.call berkali2 mmg x dpt.baik buang sj la telepon tu.
    By Fakhrul Azim
    2 bulan yang lalu
    kedekut oreo dgn coklat tk berbaloi
    By Leny Khaw
    sebulan yang lalu
    Roti sangat keras , x mcm biasa yg beli , hari ni 12/4/23 pagi

McDonald’s Birch House DT

  • Address: 73, Jalan Dato Keramat, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (2381)

McDonald’s Gelugor

  • Address: Lot 4B, 4C & 4D, Desa Universiti, Jalan Sg. Dua, Gelugor, Malaysia, Pulau Pinang, 11700 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2189)

McDonald’s

  • Address: Level 1, Lot 1.01, Annexed Building, Sunshine Complex, 11950, Bayan Baru, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (972)

McDonald’s

  • Address: 1-1-01 & 1-1-02, Lot A3, 4, Jalan Udini, 11700, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (440)

McDonald’s Caltex Farlim DT

  • Address: Caltex Farlim Petrol station, Lot No.9435, 11900 George Town, North-East District, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (2009)

McDonald’s

  • Address: Unit No. 170-G-75 & 170-01-73, 10250 George Town, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (569)

McDonald’s Penang International Airport

  • Address: Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, Departure Level, Kerbside, Bayan Lepas, 11900 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (492)

McDonald’s

  • Address: Prangin Mall, Lot 33-1-40, Jalan Dr Lim Chwee Leong, 10000 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (464)

Thank you for reading. You can visit the George Town Coffee Shop Directory to get more McDonalds reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.