McDonald's DT @ Bandar Bukit Raja in Klang
McDonalds

Experience 10 Top-rated Coffee Shop in Klang

Here is a list of the best McDonalds in Klang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s DT @ Klang Sentral

  • Address: 2, Jalan Klang Sentral/KU05, Jln Meru, Bandar Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (3013)
  • Phone: +60 3-3358 3012
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 1:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 1:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 1:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 1:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 1:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 1:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 1:00 PG

McDonald's DT @ Bandar Bukit Raja in Klang
McDonald’s DT @ Bandar Bukit Raja in Klang

5 Replies to Experience 10 Top-rated Coffee Shop in Klang

  1. Makanan masin sgt….burger double cheese pn masin..ns lemak masin….
    Servis lembap gile…dkt 1 jam menunggu, then die boleh tnye x dpt lg…hurm….
    Staff attitude very bad…tarik muka, jeling, hempas makanan….customer xkn marah klu servis bagus lah…ni smpi 3x kne tnye dh siap ke blum….environment ok…parking ok, meja byk & bersih..
    **Double cheese burger mmg mengecil ke ape (tnye je)…..

  2. Bad service, late serve customer, beli di dalam @ pandu lalu same bad service.. Tak perlu ikut giliran order pun sebab orang yg selepas kita sampai boleh dapat dulu.. Kita pula kena tunggu order kita xsampai.. Setengah jam tunggu baru dapat.. Poor service

  3. Sangat lambat service 1 jam lebih tunggu nasi lemak…tapi drive thru dilayan laju dan didahulukan..dh bising2 baru nak bagi.

  4. I was super upset with the drive thru cashier ! idk her name but shes wearing spek and abit chubby. i order ice cream dua dengan mango juice and that time hujan lebat , i cakap baik baik je dengan adik tu and the time i nak bayar , dia jeling and masa hujan i buka tingkap dia tak cakap thanks tak cakap apa apa dengan hujan lebat bagi resit macam nak taknak , payment masa i buat pun i kna tentukan sndrii eh bila nak payment skrg ke apa ke , dia tak bagi tahu pun bila nak swipe tu, i tgok sndri i swipe sndri sbb i ade experience jadi cashier dulu after spm buat part time kat mcd juga haha Masa nak ambil tu tengok tengok ice cream i hanya satu padahal i order 2 , thank god ada adik mc cafe pakai spek malay dengan adik indian yang tlg pass kan makanan tu baikkkkkkkkkk sangat layan penuh senyuman ! i faham i pun penah kerja macam awak adik oi but if u dnt hve any interest on ur work u better go bck and sleep ! do not ruin your team performances yang super satisfied tu ya . for sure if again you serves me that way i will directly complaint ur attitudes , i marah sebab masa tu hujan i bukak tingkap muka kena hujan you sidai je i tunggu u .

  5. McD.. kot ye pun nak pergi Haji balik hari agak2 la.. ayam kecik macam ni ko bagi. Aku beli bukannya seketul ayam rm3.. pastu ni dah la order lalu food panda, 3 ketul ayam ni RM40. Dah la mahal, tunggu lama, lapar, tapi tengok2 dapat ayam kecik macam ni. Siapa je tak kecewa..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near Klang

McDonald's DT @ Bandar Bukit Raja in Klang
McDonald’s DT @ Bandar Bukit Raja in Klang

McDonald’s

  • Address: Lot PT 3358, Seksyen, 31, Persiaran Raja Muda Musa, KS05), Bandar Klang, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2597)
  • Phone: +60 3-3370 1539
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 7:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 7:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 7:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 7:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 7:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 7:30 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Winzy Lee ✭✭✭✭
    12 bulan yang lalu
    Order semua lengkap diterima dan sedap. Cuma masa menunggu agak lama & kekurangan parking untuk menunggu order siap sangat terhad. Sama ada kekurangan staf kitchen @ mungkin dahulukan untuk delivery order.
    By Lia
    5 bulan yang lalu
    Beli dkt foofpanda dah try nak review situ tapi takleh. Act Dah dua kali order lain dpt lain dan ada yg tak dpt langsung. Call mcd memang tak dpt laaa. Staff mcd tolong buat kerja elok elok. Order nasi lemak ayam goreng spicy dpt ayam goreng original. Order ice chocolate large 2 dpt 1 je. Memang bengang gila sbb aku beli pakai duit tau. Dahla teringin lepastu last last dpt mcm ni🌋 order number #2728 17/1/2023@2026
    By Roy Fokker ✭✭
    setahun yang lalu
    Dari buka kedai pagi sampai ke tgh malam nak tutup. Memang suka suruh pelanggan bersidai tunggu order kat tepi. Biasa sampai kat kaunter makanan, ayat paling best dari staff adalah ‘cik minta resit, cik boleh tunggu parking kat tepi nanti kami hantar kan’. Dari dulu sampai sekarang. Masih sama sistem dia. Suruh pelanggan tunggu. 🤦‍♂️🤦‍♂️
    By 0003 FAKHRUL FARIS BIN KAMAR
    setahun yang lalu
    Branch paling teruk drive thru. Bapak punya lama nak order n dapat makanan. Sejam lebih tunggu . 1st day raya.
    By noy
    2 bulan yang lalu
    Laluan masuk utk parking sekali dgn drive thru..susah nk parking

McDonald’s Canary Garden Klang DT

  • Address: Part of Lot PT 51795, Jalan Langat KS8, Bandar Bestari, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1614)
  • Phone: +60 3-3122 1647
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Aris Hidayat
    2 bulan yang lalu
    Kenapa lembab prepair makanan…ambil masa sampai berjam2 hanya untuk nasi….nasi je kot….da nama fastfood…mmg kena standby awal and byk la…x kn mcd takut makanan x abis….biar logik sikit la….
    By Zairul Fazwan Md Zainordin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    1st time masuk makan kat sini dengan family…siap ada McCafe skali…mudah sebab order guna mesin kiosk😊 service agak slow…kauter pun takda orang jaga…so, kalau nak cepat, better drive-thru aje..overall ok lah sebab tempat bersih dan kemas…hand sanitiser pun banyak tempat disediakan👍🏼👍🏼👍🏼seperti biasa, dimusim PKP ni, 1 meja maksimum untuk 2 orang pelanggan sahaja…
    By Ain Shahira ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Utk drive thru kne buat penambah baikkan , kereta berderet kdg ad yg potg Q ….nak marah tapi kena sabarrrr🫰
    By Faiq Azim
    setahun yang lalu
    Bayar add cheese.. Tapitak dapat.. Harap je stick note.. Walaupun 0.97 sen je.. Tapi tula… Maleh citer panjang2.. Sebab orang2 biasa ni dorang bukan kisah pon.. Lain la anak sultan ke raja dapat order salah.. Baru la di layan siap tukar nama lagi tu
    By Zul Hilmi
    setahun yang lalu
    Tiap kali beli aiskrim mesti tak bergaul. Tu takpe lagi ni dh redeem happy meal kat apps mainan pulak takda. Esoknya redeem lagi kat apps aiskrim pulak takda. Bila ditanya mainan ada tak hari ni? Katanya ada. Dah sampai rumah buka kotak happy meal mainannya lupa nak dibagi. Penat betul hidup macam ni

McDonald’s DT @ BHPetrol Rantau Panjang

  • Address: PT 34062, Jln Rantau Panjang, &, Jalan Kapar, Batu 3 ½, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (2113)

McDonald’s

  • Address: Lot 133826, Lebuh Sanggul 1/KS7, Bandar Puteri, Klang, Malaysia, Selangor, 41200 Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (1902)

McDonald’s

  • Address: No. 2, Jalan Sri Sarawak 18, Taman Sri Andalas, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (1546)

McDonald’s Giant Jalan Kebun DT

  • Address: PT 128899, Batu 3 1/2, Jalan Kebun, Taman Maznah, 41000 Bandar Klang, Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (1536)

McDonald’s

  • Address: Lot 1, Persiaran Batu Nilam, Bandar Bukit Tinggi 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (1455)

McDonald’s AEON Bukit Tinggi

  • Address: AEON Bukit Tinggi Shopping Centre. 1, Persiaran Batu Nilam 1/KS6, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (150)

McDonald’s DT @ Bandar Bukit Raja

  • Address: Bandar Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.1 (117)

McDonalds Shell Bandar Botanik

  • Address: Jalan Langat, Bandar Botanik, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2.7 (76)

Thank you for reading. You can visit the Klang Coffee Shop Directory to get more McDonalds reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags