WALASA KL HOMESTAY by MSH in Kuala Lumpur
Homestay

Experience 10 Top-rated Homestay in Kuala Lumpur

Discover the top-rated Homestay in Kuala Lumpur, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Upper View Regalia Hotel

  • Address: No. 2, Jalan Anjung Putra, Off, Jln Sultan Ismail, 50480, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (7449)
  • Phone: +60 3-2725 0735
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

WALASA KL HOMESTAY by MSH in Kuala Lumpur
WALASA KL HOMESTAY by MSH in Kuala Lumpur

5 Replies to Experience 10 Top-rated Homestay in Kuala Lumpur

  1. Pegi dgn geng gegirl 3 org..

    First of all the most turn off part adalah parking berbayar. ? RM20 per nite ATAU boleh pilih utk pakai touch n go. dgn rate mcm mana den tak tahu lerr.. tapi adik member pernah kena RM31.60
    .
    kedua call x berangkat dari jam 2.30pm sampai 9pm (5x attempt)

    ketiga host agoda (ini host la yg salah) tak inform pun infinity pool tu under maintenance. aku pilih sini sbb nak berenang acah acah infinity pool view KLCC haihhh..

    ke empat.. masa check in x inform pun pool tingkat 5 tu kena reserved. isi borg kat receptionist, receptionist kena hantar kat sekuriti management, pastu half an hour sebelum masuk pool kena amek pula borang tu semula.. ko punya lift dah la sedekad nak kena tunggu pastu nak suruh turun naik balik??

    kelima.. lift macam hareyy.. ada 4 tapi 1 je function pastu tunggu sejam masa checkout.

    keenam rumah 2105A banyak keladak tandas. paip tak polish. tilam master bedroom lendut habis dah.. water heater master bedroom x function. water trap 2nd tandas lambat sedut air, air bertakung.. tapi cukup lengkap peralatan safe box iron microwave kettle peti ais dua pintu.

    view stunning dari dalam rumah. nampak KLCC Menara KL & TRX

    btwy ada deposit RM100
    dapat kat agoda RM150/nite for weekend

  2. Bilik di block B, tingkat 12 tidak bersih. Pengurusan pelanggan juga sgt tidak memuaskan. Tidak ada adap melayan pelanggan

  3. Lift rosak . Tunggu lif sampai sejam . Air nak mandi takde . Service teruk . Tilam gatal gatal . Bayar mahal mahal macam duduk pondok je .

  4. Sangat tak puas hati. Front desk teruk, tak mesra. Cakap dengan pelanggan sambil tengok phone. Lif rosak nak turun naik pun payah. Tak ada complimentary free parking untuk hotel guest. Nak check in pool pun payah. Aber

  5. Memang tak jejak dah sini . Dulu ok lagi servis smua padu skrg teruk gile lepas bangla amek alih dengan lift rosak, bilik berbau . korang jgn la nak cek in sini better tempat lain

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Homestay near Kuala Lumpur

WALASA KL HOMESTAY by MSH in Kuala Lumpur
WALASA KL HOMESTAY by MSH in Kuala Lumpur

Silka Maytower Kuala Lumpur

  • Address: 7, Jalan Munshi Abdullah, City Centre, 50100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2337)
  • Phone: +60 3-2602 8388
  • Website:
  • Reviews:
    By budak baik ✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Hotel bajet sederhana terletak di lokasi strategik .depan jakel .jalan kaki je klau nak pergi pasar malam jalan tar dan sogo .breakfast tak payah ambil pun tak apa biasa sangat
    By Nur Atirah Syuhada Binti Harun ✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Bilik lawa tapi aircond tak rasa sangat. Sampai tido berpeluh padahal dah buat suhu sampai 16. Rasa macam angin kipas je.
    By Nor Hafizah Abd Latiff ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    proses check in cepat… receptionist sgt baik dan bnyk membantu…lokasi hotel yg strategik…parking rm6.60 tapi sblm tap kad nak keluar kne gi lobby dulu tap kat reception Baru dpt harga RM6.60…bilik Dan toilet bersih..cuma lift je lambat skit… overall semua ok…akan repeat….
    By Adhwa Official ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    lift je perlu di perbaiki.. 1 je yg berfungsi.. mcm nk naik LRT berebut tgu lift..naya kalau bwk baby
    By Sharul Nizam ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Lift lambat menjelma mungkin bangunan lama… pergerakan lift tingkat ke tingkat laju tp hmmmm

The Ohana Suite

  • Address: Unit 26-2, Level 26, Taragon Puteri Bintang Condo, Jalan Changkat Thambi Dollah, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (261)
  • Phone: +60 3-2713 5510
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 9:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 9:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 9:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 9:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Pailang Stuff ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Berbagai aktiviti yg Ade.pengankutan awam sangat banyak.senang nak kemane jalan kaki pun boleh.
    By abdul muhaimin abdul ghani ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Asrama yang mempunyai pandangan tersendiri untuk kawasan bukit bintang Kuala Lumpur. Cuma bilik air tak ada sabun mandi cecair automatik.
    By Nawal ‘Afifah
    setahun yang lalu
    Tandas sangat teruk. Tak diselenggara. Penutup tandas tercabut.. Kotor.. Lampu tandas rosak. Harap perbaiki supaya customer selesa.
    By LX Wong ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Semua terbaik. Cuma nasip kami alat hawa dingin tidak sejuk, so harap kipas sj lh…
    By Firmanshah Mohammad ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Asrama yang tenang walau pun sempit .. Pemandangan yang indah. .

Suwara Hotel

  • Address: 6 Off, 19, Jalan 4/32, Jln Kepong, Batu, 52000 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (165)

Jinjang Homestay

  • Address: 1442, Jalan Jinjang Utama, Jinjang Utara, 52000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (101)

Legasi Kampung Bharu Guesthouse

  • Address: Jalan Raja Muda Musa, Kampung Baru, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (83)

The Owl Homestay

  • Address: 5, Lorong Tiong Nam 8, Chow Kit, 50350 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (45)

KLCC Homestay Vacation @ Sky Suites KLCC by Birdy Stay

  • Address: Lot 118, 18, Jalan P. Ramlee, Kuala Lumpur, 50250 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (28)

Setapak Central Homestay

  • Address: Jln Taman Ibu Kota, Taman Ibukota Kiri, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (23)

Dtown Bukit Setiawangsa Homestay

  • Address: 3, Jalan Bukit Setiawangsa 10, Taman Setiawangsa, 54200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (21)

WALASA KL HOMESTAY by MSH

  • Address: No 16, Jalan Kolam Air 2, Taman Golden, 51200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (20)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Homestay in Kuala Lumpur, please leave a comment below. We would love to hear from you!